Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
  • Slovensko Nikto nie je dokonalý
Talk-show / Komedie
Slovensko, 2012, 60 min

Režie:

Oliver Andrásy

Scénář:

Oliver Andrásy

Účinkují:

Elena Vacvalová (moderátor), Oliver Andrásy (moderátor), Marcel Forgáč (moderátor), Milan Junior Zimnýkoval (moderátor), Marián Čekovský (moderátor) (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Oliver Andrásy, Eňa Vacvalová a ich hostia v talk show, ktorá vás presvedčí, že aj múdry občas schybí. (oficiální text distributora)

Recenze (58)

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Vždy som si hovoril, že nikto trápnejší ako duo Eňa a Oliver už byť nemôže, ale aj tak som si občas s nimi niečo pozrel,.Potom však prišli Mojsejovci, potom Vyvolení, veľkí bratia, superstars, tanečníci, Bučkovci, farmári, farmári, ktorí hľadajú ženu...no povedzte, nie je táto banda skurvencov omnoho, omnoho horšia ako celkom príjemní Oliver a Eňa? edit: po výmene moderátorov končím už aj s náhodným sledovaním, nehovorím, že Junior a Marcel sú vyslovene zlí moderátori, ale do takéhoto formátu nepasujú absolútne vôbec. ()

Maslord 

všechny recenze uživatele

Po dnešku, keď reláciu opustil Gunár a novými hostiteľmi sa stali Marcel Forgáč a Milan "Junior" Zimnýkoval, jej sledovateľnosť (a snáď aj sledovanosť) dramaticky vzrástla. Svoje pôvodné hodnotenie "*" preto mením na pohodovejších "****". ()

Reklama

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu za to, že záměrně vybírají samá individua (bezdomovce, romy, nevzdelané lidi, starši lidi s demencí, zkrátka že danou otázku zodpoví max. 2 lidé z těch 10, proto mě takový nucený humor vůbec neoslovuje. Český je lepší opravdu v tom, že tam dávají lidi s úmyslem ne zveřejnit jen samé pitomce a i celý pořad, kdy se dobře konverzuje, mi sedí více. Ovšem rozhovory a humor moderatorů a hostů jsou mi sympatičtější více ve slovenské verzi :) tam se pobavím více tímto ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Bol som nútený prehodnotiť svoj pôvodne štvorhviezdičkový prvý dojem. Hej, Andrásy a spol. síce divákov bavia, ale smejeme sa na alkoholikoch, psychicky narušených, nevzdelaných alebo popletených spoluobčanoch. Show sa pasuje za garanciu inteligentnej zábavy, ale v skutočnosti hovorí - Pozrite sa akí sú tí Slováci sprostí! Deväť z desiatich ľudí samozrejme vie na tieto otázky správne odpovedať. Dve hviezdy však ponechávam za zaujímavých hostí - Marcel Merčiak, Peter Nagy a Zuzka Smatanová, manželia Feldekovci... Po zmene moderátorskej dvojice, hlavne kvôli sympaťákovi Forgáčovi prehodnocujem na tri. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem ani jeden díl Krampolova pořadu, protože jsem vůči němu měl trochu předsudky. Ale jedné páteční noci jsem náhodou narazil na slovenskou verzi a od té doby se z toho pro mě stala téměř pravidelnost. Po vyčerpávajícím pracovním týdnu, někdy plného nasrání, je tenhle pořad skutečně dobrý relax. Marcel a Junior jsou mi celkem sympatičtí, zvou si zajímavé hosty a hlavně otázky jsou nejspíš hodně záměrně kladeny především panoptikálním figurkám, které nejsou schopny zařadit Slovensko do správného kontinentu. Neviděl jsem však starší verzi s Andrásym a Vacvalovou, takže nedokážu posoudit, zda se formát již nevyčerpal, jak zde někteří uživatelé kritizují. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama