Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejzářivější hvězda současné francouzské komedie, Omar Sy, se po velkém úspěchu Nedotknutelných představuje v dalším filmu o dvou parťácích jiného původu a barvy pleti, kteří společně překonávají nástrahy osudu, přičemž o přehmaty a humorné situace opět není nouze. Manželka vlivného šéfa Národní unie zaměstnavatelů je nalezena mrtvá na pařížském předměstí Bobigny. Vyšetřování svede dohromady dva policisty z protichůdných světů. François Monge, kapitán slavné pařížské kriminálky, je v tvrdé předměstské realitě stejně nepoužitelný jako jeho předměstský kolega Ousmane Diakité ve vyšší společnosti naleštěných pařížských salónů. Okolnosti je však donutí spolupracovat a vyšetřování politicky ožehavého případu se dává do pohybu. Nepravděpodobná dvojice v baseballové bundě a baloňáku budí svými neohrabanými metodami pozdvižení všude, kde se objeví, triky odkoukané od Belmonda a Eddie Murphyho však zabírají a agenti se dostávají lotrům na zoubek… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (58)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mluvit o nějakém hlavním příběhu kriminální komedie "Nepoužitelní" nemá smysl. Dvojice policistů, každý z jiného okrsku, každý z jiného světa, se musí dát dohromady a řešit celkem nezajímavý případ. Ale proto, že mezi nimi funguje chemie, je to zábava k popukání. Jenže ona mezi nimi ta chemie nefunguje. Je to jen vršení nepříliš zajímavých a nepříliš zábavných scének, které vesměs dokážou aspoň na chvíli zaujmout, ale celkově to není nic, co by vás dokázalo i na krátkou hodinu a půl skutečně zabavit. Chybí zde pořádné vyvrcholení. Je škoda, že zde podrobněji nejsou rozebrána témata, která jsou naznačena - rasismus, kulturní rozdíly, společenské rozdíly. Všechno je podřízeno tomu, aby to byla zábava. Není. A to je prostě špatně. Francouzský film, který je francouzský jen jazykem, kterým se v něm mluví. Víc připomíná nějakou nedotaženou americkou komedii. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Len podpriemerná kriminálka s dvoma policajtmi, čiernym a bielym. Ukecanosťou sa trochu snaží priblížiť Policajtovi v Beverlly Hills, len je to podstatne menšia zábava. Pár svetlých momentov sa nájde, dokonca aj na zamyslenie, korupcia v najvyšších miestach nejde vykynožiť, ale bojovať sa proti nej musí. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Škoda, že scenár je na úrovni televízneho seriálu. Divák si ani neuvedomí, že ide o vyšetrovanie vraždy. Herci sú sympatickí, odkazy na SMRTNONOSNÚ ZBRAŇ, POLICAJTA Z BEVERLI HILLS, PROFESIONÁLA či CHOBOTNICU potešia, zaujímavo sa tu pracuje aj s kritikou francúzskej spoločnosti. V porovnaní s napr. sériou TAXI je film umiernenejší, ale stále dostatočne zábavný... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,SI DOBREJ FÍZL, JSI URČITE NEJLEPŠÍ VE SVÉ ČTVRTI. ALE TADY JSME V PAŘÍŽI. SOUDĚ PODLE TVÉHO CHOVÁNÍ, NEMÁŠ ŠAJN, DO ČEHO STRKÁŠ NOS.“ … ,,- NEJSEM DEBIL.“ … ,,- NEVÍM, ZAČÍNAM O TOM POCHYBOVAT…“ /// Dva nesourodí policajti a voba jsou ujetý. Předměstí Paříže plný Arabů (nevím, jestli to má bejt zrovna vtipný, bejt Francouz, tak se moc netlemím…) a filmařina je to obstojná, ale na to ve finále sere pes, páč lidi se chcou hlavně bavit a ne čumět na rejžovo spodní prádlo a kameramanovu hru s filtrem (v kameře debile!). Příběh je totiž vobyčejňáckej, spíš hloupější než to druhý, ale lidem by mohlo stačit, že si berou do držky papaláše, kterejm jdou po krku. I humor tady je, vobčas je i k zasmání a vobčas zase k zasmání není. Prostě průměr se fším všudy. Howgh! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se přestěhovat na předměstí Paříže. 2.) Thx za titule ,,Mmaaja“ a ,,pavlos2“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Film nepřináší vůbec nic nového. Naopak se opět snaží dát dokupy herce, kteří se k sobě vůbec nehodí. Omar Sy (Ousmane Diakhité) jehož jméno se nedá ani vyslovit a Laurent Lafitte (Francois Monge) jsou jen podprůměrná nejiskřící a mnohdy i nudná dvojice. Tak vše musí zachraňovat Sabrina Ouazani v roli Yasmíny. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama