Reklama

Reklama

Mariin nový přítel je dokonalost sama. Není to nikdo méně významný než sám Ježíš, který se vrátil na Zem, aby završil konec světa. Poblázněná Marie si získá jeho srdce. Je její láska silná natolik, aby kvůli ní Ježíš posunul Soudný den? Marie nemá štěstí na chlapy. Chvilku potom, co zrušila svatbu, se seznámí s tesařem. Konečně někdo citlivý, nesobecký a pozorný. Co čert nechtěl, hned na první schůzce Marii odhalí svou pravou totožnost. Není to nikdo méně významný než Ježíš. Nejdřív si Marie myslí, že má o kolečko navíc, ale vše se ukáže být pravdou. On je skutečně Mesiáš, který se vrátil na Zem před Soudným dnem. A ten má nastat už příští úterý... (HBO Europe)

(více)

Recenze (44)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

S anglickýma titulkama z translatoru to není úplně ončo, ale většinu filmu to bylo něco mezi komedií a romantikou, taková pohodová jednoduchá pohádka, a ta mě bavila. Poslední třetinu jsem ne úplně chápal, hlavně proto, že slovo Mesiáš mi evokuje kladnou postavu. # příběh ** | hudba *** | humor ** | akce * | napětí – | pustil bych si znovu ** ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na ten film náhodou, a přišel mi hodně Americký, https://www.youtube.com/watch?v=2duBtwwkulU&list=RD2duBtwwkulU#t=1945, a úvod tomu i nasvědčuje. Opilý pastor v tělocvičně káže učitelce a dětem, že víra není pro posery....Postupně ale film trochu - zdá se mi - slábne. Jen díky hlavnímu hrdinovi, neústupnému, fajšmekrovi jsem to nechal puštěný, ale už moc zajímavých hlášek jsem v něm neslyšel. Třeba napodruhé, pokud si to zase pustím, tak jich zachytím víc. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ON JE VE MĚSTĚ A DÍVÁ SE, JESTLI SI LIDÉ ZASLOUŽÍ APOKALYPSU"... /// Čistě hypoteticky – JSOU MEZI NÁMI! A trápí je mezilidský vztahy. (Kdo? Jaký?... Se podívej nahoru!) Je to míň šílenější, než by jeden od přítomnosti náboženskejch potentátů čekal. Lidstvo zastupuje Marie a můžem na vlastní voči vidět, že do úterý, se nemáme šanci změnit. Lehce úsměvný ,,zrcadlo“, který postupně začne víc řešit vztahy, - takže Ďábla a lásku. Místy je to celkem chytrý, ale já na ty vztahy (ani když jde o NĚHO a Marii!) fakt moc nejsu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2008 napsal David Safier, číst nebudu. 2.) Nenaseru se, když zjistím, že se apokalypsa odkládá. 3.) Thx za titule ,,pwatzke“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - A v onen den, padne rozhodnutí v místě zvaném Armageddon...... .......mám já to pech, pastor je vožralej, družičky vypadaj jak Kukuřičné děti a svatební šaty mám posedlé Ďáblem......... Smál jsem se od počátku, laťka je vysoko, tak snad to vydrží. Marie je smolařka a má celkem dobrý kecy. Ježíš je cvok. Je to nábožensky pojaté, ale vnesené do dnešní doby a naštěstí je příběh brán s rezervou, humorem a ironií. Podstatou příběhu je láska a možný konec světa. CITÁT - Řekla jsem to nahlas?....... Scéna, kdy Ježíš promění Gabrielovi vodu na víno mě snad rozesmála nejvíc. CITÁT - Řekni: Hovno......... Ďábel je sympaťák a Bůh je borec. CITÁT - Co se tu děje, Maruško?.......... Ke konci to trochu ztrácí ten původní vtip, ale když se blíží apocalypsa, tak musí humor stranou, nebo ne? Příběh přináší i nějaké to moudro a rozumy, ale mi se stejně jménem božím budeme mlátit dál. Bůh sere na nějaká pravidla. No a já se slušně pobavil. Je vidět, že Němcům se v natáčení komedií celkem daří a já jim to přeju. CITÁT - Sakra!.......... ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Pohled na apokalypsu tak trošku na odlehčený způsob a pro mě osobně naprosté zjevení, které ani nevím, k čemu bych pořádně přirovnal. Vlastně jsem ani nevěděl o čem to celé je a to bylo moje překvapení příjemnější. Malý komediální nádech a hlavně naprosto uvolněná atmosféra, která nám dá nahlédnout na soudný den, který je servírován na německý způsob. Lehce, stravitelně a s výbornou příchutí. Dal bych si ještě jeden chod, ale snad někdy později. Za pět. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Ježíš mě miluje je také název básně, kterou napsala Susan Warner v roce 1860. (Terva)

Reklama

Reklama