Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Benjamina Steeda se nedávno přestěhovala z pohodlí domova ve Vermontu do severní části státu New York a hodlá se začlenit do ustálených poměrů ve městě Palmyra. Ve snaze zapadnout do místního společenství zjistí, že pomoc, kterou si najali na vyčištění půdy k osídlení, se stává důvodem jejich vlastní náboženské rozepře – rozepře, která hrozí roztrhnout celou rodinu vedví. Dva bratři Steedové soupeří o přízeň dcery bohatého kupce – a oba dva se tak ocitají na odlišných stranách víry. Přestože se rodina snaží spor zahladit, brzo se ocitá postavena tváří v tvář hlubším problémům ohledně vlastní příslušnosti a víry v pravdu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

DrifterSoul 

všechny recenze uživatele

Taková kouzelná pohádka. Ale příjemná a místy dojemná. Ono neuškodí občas si uvědomit, že existuje skutečné dobro a (bohužel často) také zlo - v podobě odlišných lidských charakterů. Bez ohledu na to, v kterém století či miléniu se zrovna nacházejí.... ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Vezměte docela normální lidi, pracovité, poctivé, citlivé a dejte jim náboženství. Zcela jistě se začnou nenávidět, mrzačit, rozvrátí si rodiny i přátelství a nezabijí-li se, bude to veliká náhoda. Rozmáchlé rodinné drama o nástupu amerických mormonů v době, kdy New York byl ještě neznámé místo, v němž bylo víc jezírek a lesních remízků než domů. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama