Reklama

Reklama

Příští svět

(seriál)
  • Austrálie One Step Beyond
všechny plakáty
Austrálie, 2006

Hudba:

Dinesh Wicks

Hrají:

Laya Raki

Obsahy(1)

1. díl: Extrémní plavkyně Lynne Coxová má přezdívku lidská zmrzlina, neboť je jedinou ženou, která si zaplavala v ledových antarktických vodách a přežila.

2. díl: V této epizodě se diváci setkají s Pam Corando, jednou z nejznámějších psychických detektivů v severní Americe a s mnoha jinými, kteří mají výjimečné schopnosti.

3. díl: Poznejte Dennisa Rogerse, který váží pouze 80 kg, avšak je jedním z nejsilnějších mužů na světě a dokáže ohnout 24centimetrový nástrojový klíč a zvedne ledničku jen jedním prstem.

4. díl: Poznejte Patricii McCockerovou trpící těžkou ztrátou krátkodobé paměti a musí se spoléhat na nalepené poznámky, aby si vzpomněla, co má dělat každý den.

5. díl: Seznámíte se s Jamesem Berklandem, který věří, že dokáže přesně předpovědět zemětřesení tím, že propojí počet inzerátů hledajících ztracené domácí mazlíčky a lunární cykly.

6. díl: Přiblížíme vám neuvěřitelný příběh Kevina Warwicka, který měl v paži na tři měsíce implantovaný čip, jenž mu umožnil rozsvěcet a zhasínat světla pomocí signálů vysílaných mozkem.

7. díl: Seznámíte se s Dr. Shermanem, předním výzkumníkem v oblasti léčby larvami. Zásobuje těmito tvory nemocnice po celé Americe za účelem hojení ran a zabíjení bakterií.

8. díl: Epizoda č. 8 bere diváky na cestu kolem světa, aby se stali svědky nadpřirozených aktivit a setkali se s lidmi, kteří studují, jak uvolnit své tajemné síly.

9. díl: Představíme vám nevšední příběh Dona Johnsona se zvláštní poruchou vnitřního ucha, která způsobuje, že se Don nemůže zbavit pocitu, že žije ve stavu bez tíže.

10. díl: Žena věří, že dárce jater jí předal také vzpomínky - má teď strašně ráda kickboxing, oříšky v čokoládě a rapovou hudbu... nemluvě o vzpomínce na skutečnou dárcovu smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Reklama

Reklama