Reklama

Reklama

Nejšílenější úchylky

(pořad)
  • Česko Má podivná závislost (více)
TV spot
Dokumentární / Reality-TV
USA, 2010, 24 min

Obsahy(1)

Mezi námi žijí lidé se zvláštními libůstkami. Pojídají plasty, čisticí prostředky, molitan, pijí lak na nehty, nocují se zapnutým fénem, chovají tisíce koček. Většina z nich by se však své závislosti ráda zbavila... (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (44)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Bylo mi jasné, že na světě existuje spoustu lidí s úchylkama asi většíma než mám já a marně jsem při sledování přemýšlela co kromě křupání kloubů dělám podobně nechutného jako někteří v tomto pořadu. Bohužel jako chabou úchylku - a tedy spíše trochu psychický problém shledávám chlápka co vypadá jako gay a co udržuje "vztah" se silikonovou pannou, které nakupuje dokonce oblečení a různé doplňky a dokonce si s ní povídá a bůhví co ještě jiného s ní dělá. Nebo ženská co si ztrhává strupy z těla a dělá jí to dobře??? A jíst čistící prostředek :-O?! Nikdy mě takové věci nepřestanou udivovat. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Klobouk domů před těmi, kteří se ze své závislosti dostali. Některé úchylky byly až nechutné. Třeba ten díl pojídání laku na nehty a štourání se v uších kovovými předměty. Ale nejsměšnější z těch co se z toho nedali, mě přišel 62 letý důchodce, co byl závislý na svých heliových balonkach. Ani se trošku nezarazil a po celou dobu pořadu se choval jak pětileté dítě, když mu kdokoliv něco řekl. ()

Reklama

rt12 

všechny recenze uživatele

Nehodnotím samotné aktéry, kteří jsou vě většině nesympatičtí, ani úchylky, ze kterých se někdy dělá šoufl. Hodnotím příšerné zpracování tohoto paskvilu. Zde nejde o zmapování a podrobné odborné vysvětlení příčiny, proč k samotné devianci došlo. Je to jenom další reality show, honící se za senzací, postižené zbytečně degraduje. To nemá nic společného s profesionálně odvedeným dokumentem. ()

M0NCA

všechny recenze uživatele

Jako jasný, lidi mají rádi různý prasárničky, zvrhlosti a podivnosti, ale tohle je hodně silný kafe. Takhle, ať si doma dělá kdo chce, co chce, ale ať s tím, sakra, neleze do televize. V tomhle dokumentu totiž tu paní pije benzín, támhle pána eroticky přitahují balónky a vedle je paní závislá na zvětšování zadku... I když, na Amíky možná pořád celkem slabý. Hodnotit si snad ani netroufám, balancuju někde mezi odpadem a plným počtem za ten námět. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Chce se mi věřit, že se tohle děje jen ve Státech. Bohužel si však uvědomuji, že magoři a exoti jsou asi všude. Viděl jsem jen jeden díl - pro mne zároveň poslední (děkuji stačilo) a to s párem, který si několikrát denně dává kávové klystýry protože jim tato kofeinová libůstka dělá dobře. Také mám zálibu v kávě, ale aplikuji si ji ústně... Další pacient bylo třistakilové cosi co asi kdysi bylo ženou, co olizuje svoji kočku a co si její chlupy dává do chomáčků a ty pak pojídá... V obou případech dotyčným ,,hrdinům'' lékaři důrazně doporučuli s těmito libůstkami okamžitě přestat a v obou případech dotyční konstatovali, že i přes značná rizika vážné újmy na svém zdraví v tom budou pokračovat. Obzvláště dáma si po tomto konstatování dala coby zákusek smotek kočičích chlupů do pusy a s gustem je začala žvýkat... Víc jsem nezvládl a byl jsem nucen vyhledat toaletu. Pokud se najde někdo, kdo dokoukal dva a více dílů bez úhony, garantuji mu, že je také úchylný... Hvězda za to zřejmě nesmírné úsilí štábu, kdy někdo musel tyhle blázny mezi normálními lidmi pochytat ... * ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama