Reklama

Reklama

Sexy bestie

Trailer 1

Obsahy(1)

Život gangstera je značně vyčerpávající. To pocítil i londýnský lapka Gary Dove a uchýlil se raději do slunného Španělska, kde tráví volný čas s manželkou DeeDee a s přáteli Aitchem a Jackie. Jeho odpočinek však nemá dlouhého trvání, brzy je přerušen vpádem psychopatického zabijáka Dona Logana, jenž Dovea donutí, aby se k opuštěnému řemeslu rychle vrátil. Je ho potřeba u velké bankovní loupeže. Gary dlouho odolává, nakonec se ale do Londýna přece jen vydá. Avšak nikoli v přítomnosti Dona Logana. Tomu se totiž stala malá nehoda. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (129)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Několik vynikajících momentů nevytrhne tuto nudnou podívanou z šedi žánrového průměru. Osobně jsem tuto přehlídku nevypočitatelných pošuků zhlédl s dosti nezúčastněným výrazem a bezprostředně po dokoukání mi je jasné, že kdybych si tento film nechal ujít, o moc bych nepřišel. Fandové žánru či Bena Kingsleyho si zřejmě přijdou na své, můj případ to ale není. Slabé tři hvězdy - pro mě osobně nesympatické obsazení, divný děj a celkově takový mdlý a nijaký dojem. Tenhle biják se z hlavy vykouří zatraceně rychle. ()

dessa 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl vážně koncert Bena Kingsleyho, celý film je vlastně postaven na něm... Zhostil se toho parádně, každé gesto je skvělé, třeba jak si pootočí židli, než začne vyprávět, o jakej kšeft že se vlastně jedná. Film není pro slabší povahy a pro lidi, kterým vadí vulgarismy... Já jsem se náramně bavil, tenhle styl humoru se mi prostě líbí. (Nechci nikomu dělat problémy, ale byl to ten zrzavej). Pochvala Pavlu Rimskému za tradičně excelentní dabing. ()

Reklama

moviefilm 

všechny recenze uživatele

Už nič nechápem. Nudný, zbytočný film, dá sa povedať bez akejkoľvek zápletky s katastrofálnymi dialógmi, neschopným režisérom (a je strašne vidieť, že začínal pri videoklipoch) a priemernými hereckými výkonmi (na čele s Kingsleym, ktorého Oscarovú nomináciu považujem za jeden z najväčších omylov Akadémie)... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Takýchto cool britských gangteriek sme si za posledných 20 rokov užili dosýtosti. K tomuto staršiemu kúsku som sa dostal až dnes a možno je to aj dobre, známi herci tu totiž vyzerajú skutočne v relatívne mladíckej forme a na film sa už pozeráme ako na takú malú klasiku. Z dejového hľadiska to však nie je nič extra, oživením je fakt, že väčšinu filmu sledujeme prehováranie na lúpež, tá potom zaberie pár minút a finále toho už nemá veľa čo ponúknuť. Ale ako oddychovka dokonalé, človek chce ísť hneď sa slniť na lehátko vedľa Winstonea, teda skôr vedľa jeho ženy. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Gangster na odpočinku a gangster totální psychopat. Jenže první se minulosti jen tak nezbaví, takže druhý ho přiměje, aby se naposledy vrátil do nekalé akce. Audiovizuální stránka je poměrně zajímavá, děj spolu s dialogy také ujde. Přesto to u mnoha momentů i přes dietní stopáž úplně svižně nepádí kupředu a s pointami několika scén jsem také nebyl zrovna spokojený. Velkým trumfem je ale naštěstí Ben Kingsley, s naběhlými žílami a vytřeštěnýma očima je úchvatný. Vždycky jsem ho měl moc rád a vždycky mě o to víc zamrzí, jaké (jalové) látky si kolikrát vybral. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Výslech na letišti byl první scénou, kterou Ben Kingsley natočil. Ten později uvedl, že postava Dona Logana byla z velké části inspirována jeho babičkou. (MrCreosote)
  • Slovíčko "fuck" uslyšíme celkem 115krát. (MrCreosote)
  • Ben Kingsley při hraní psychopata Dona Logana dával volný průchod veškerému svému hněvu a napětí a, jak sám řekl, po zbytek dne pak byl krotký jako beránek. (MrCreosote)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama