Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

Příběh se točí kolem spokojeného manželského života bývalého fotbalisty a jeho manželky, bývalé modelky, který je vážně narušený po příchodu panovačné tchyně z Prahy. Tchyně se stává postrachem celé rodiny - nikdy nevíš, kdy se objeví; nikdy nevíš, kdy tě ovládne; nikdy nevíš, kdy zaútočí. Každý z členů rodiny je jiný, ale neumí bez sebe žít. Třígenerační československá rodina, která řeší víceméně běžné životní situace, se stává pro českého diváka vtipným zrcadlem jeho vlastního života. (TV Prima)

(více)

Diskuze

Ondrej1115

Ondrej1115 (hodnocení, recenze)

Slabota nič moc.Po prvej serii nech to skonči tak ako ku Sekerovcoch čieš oničom.1hviezdička pre Marcina že tam hraje ale nič iné

na příspěvěk reagoval majo25

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Jasné že americké sitkomy sú lepšie, pretože narozdiel od tých našich má väčšina poriadny nápad a hlavne aj nejaký humor a to som v tých našich nezaregistroval. A nezhodil som sa vôbec ničím, nepovedal som že za slabú kvalitu môžu herci. Myslíš že som taký hlúpy že neviem že je to  v prvom rade záležitosť scenára? Tie sú tak 95% úbohé. Hovoril som že mi pri pozeraní bolo trápne aj za hercov, že musia v takýchto sračkových programoch odrapkávať trápne a nevtipné dialógy. Konkrétne toto mi včera ušlo, ale dodatočne si to pozriem a patrične ohodnotím. Mier :)

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Áááááá...došli sme na koreň vecí...čiže tvoja (a aj značného množstva ludí na csfd) predstava o podpriemernosti diela je hneď odpad - v zmysle americký sitcom je suprový, ten náš je horší, tak dajme odpad, čo budeme "trocháriť". Ďakujem, urobil som si o tebe skvelú predstavu! Ani nemusíš už pokračovať. Ďalším, čím si sa zhodil bolo tvrdenie, že za slabšiu kvalitu seriálu môžu herci (žeby si sa za nich mal/nemal hanbiť), a nie scenár či réžia.

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Väčšina dielov Susedov? A u mňa sa bohužiaľ väčšina podpriemerných vecí už rovná odpadu a u slovenskej tvorby to platí dvojnásobne. Ako je pekné že brániš tieto seriály v zmysle "šak snaha sa cení" a patríš medzi tých čo aj na tej najväčšej sračke hľadajú niečo pozitívne, ale toto naozaj nie je prípad slovenskej sitkomovej tvorby. Ergo uvidíme čo bude z tohoto seriálu, Peter Marcin mal dosť dlhú prestávku, takže z toho možno vylezie aspoň niečo za čo sa nebudem musieť pri sledovaní hanbiť za hercov, ale veľkú šancu tomu nedávam, keďže tých sklamaní bolo až až.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Sú to podpriemerné, ale nie odpadové sitcomy. Ešte nejaké príklady?

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Normálna rodinka, Áno miláčik, Kutyil s.r.o.,... potrebuješ ešte väčší dôkaz?

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Musakle: Ani jeden z nich nebol odpadový, takže neviem o čom rozprávaš. 

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

No bohužiaľ po skúsenostiach ktoré máme so slovenskými sitkomami sa tomu nemôžeš čudovať.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

...zaujímave, že užívateľ offlineman, aj keď to ešte nešlo v telke, už vie, že je to odpad. Aj úbohosť a predsudky vládnu svetom.

Reklama

Reklama