Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

Příběh se točí kolem spokojeného manželského života bývalého fotbalisty a jeho manželky, bývalé modelky, který je vážně narušený po příchodu panovačné tchyně z Prahy. Tchyně se stává postrachem celé rodiny - nikdy nevíš, kdy se objeví; nikdy nevíš, kdy tě ovládne; nikdy nevíš, kdy zaútočí. Každý z členů rodiny je jiný, ale neumí bez sebe žít. Třígenerační československá rodina, která řeší víceméně běžné životní situace, se stává pro českého diváka vtipným zrcadlem jeho vlastního života. (TV Prima)

(více)

Recenze (45)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Víte - jedna věc mi na katolictví mrzí ponejvíce. Ponechává onu (údajně bohulibou) možnost zaskočit za farářem, orálně jej uspokojit pravdivým příběhem, zasunout eurobabku hodnoty vyšší, než malé do kasičky s přibitým masochistou a je odpuštěno. Pak se může stát, že degeneráti, páchající podobná zvěrstva, usínají s čistým svědomím. Hvězda navíc za to, že se výjimečně nejedná o českou ostudu. Díky Bohu za naše hrdinné bezvěrectví. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Až se jednou budou ptát talentovaných herců co je vedlo k účinkování v nepovedeném sitcomu určitě neodpoví na rovinu. Je to pak také mimo jiné důsledek toho, že si byli vědomi v čem hráli a do čeho šli. Na co vidět trápící se Laurinovou, Švandovou nebo Labudu když si evidentně ve svých bohatých hereckých kariérách vybrali slabší chvilku a kývli asi ze staré známosti nebo možná z úcty na nabídku Petra Marcina natočit sitcom, který bude původní, vtipný a nemůže v podstatě selhat, protože se poučil z chyb spřízněných situačních komedií a je navíc po delší době československý. Mezinárodní herecké spojení mnoho kvality do trapných vod sitcomů nepřineslo a tak se před divákem rozestřelo mnoho úterních večerů ve kterých se nedá ničemu smát a spíše to celé přijde vniveč takovým tím chabým přístupem k žánru, který vypadá na natočení velmi jednoduše, ale právě v tom je jedno z mnoha úskalí. Scénáristické slabiny jsou na takto krátké ploše i prostoru zatraceně znát a pokud režie vykazuje nezvládnutí základních zásad žánru, je zaděláno na pěkný průšvih. Najednou jsou i herci dost prázdní ve svém projevu a Peter Marcin, který je zkušeným matadorem na sitcomové scéně, zase nemůže spasit vše. Ještě dlouho bude našim tvůrcům trvat než konečně pochopí, že v sitcomech jsou oproti svým americkým kolegům, zcela bezradní. Mé hodnocení: 20% ()

klerik odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávam takto zlé hodnotenie často, ale teraz musím. Kým KUTIL a SUSEDIA boli znesiteľné slovenské sitcomové začiatky, pri tomto sa nedá zasmiať takmer pri žiadnej scénke. Marcin prekvapivo nezaujímavý (práve od neho som nečakal, že bude hrať a písať stále to isté), československé obsadenie trápne. Mám rád ZITU NA KRKU a dokonca sa viem zasmiať aj na HOĎ SVIŠŤOM. Hlavne, že sa máme radi... je príšerné... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že některé hlášky mi přišly vtipné a rozesmály mě. Třeba  "je mi 43 rokov"-"ale vypadáš na 43". Nebo kniha Jak být úspěšný po úspěšné kariéře". https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/927/15777 ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: STV 1 = 8.1.2013, pôvodný televízny sitkom - Ďalšie do "luftu" vyhodené verejnoprávne peniaze. (9.1.2013) ()

evilmind odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotím jen pilot, protože další díl určitě už neuvidím. Něco tak neuvěřitelně trapnýho je málokdy k vidění i v našich podmínkách. Neznám toho Slováka, co to vytvořil, takže netuším, jestli třeba na Slovensku není vtipnej někde jinde v něčem jiném, ale tohle bylo fakt dno. Nevtipné, ubohé, amatérské, i Novácká estráda na Silvestra je proti tomu gejzírem skvělé zábavy. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nevtipný výplod, ktorý je akoby slepo inšpirovaný mnohými predchodcami, Marcin sa správa snáď rovnako ako v seriáli Susedia. Tie Češky hrajú amatérsky, ale na Sabinu Laurinovú sa aspoň dobre pozerá a počúva ju. Inak mi to vlastne celé príde amatérske, nič zaujímavé, skôr trápne. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

V podstate tradičný sitcom,s tradičným Marcinom so zaužívanou škálou výrazových prostriedkov,stavil na overenú schému protikladov.Humor vyťažil zo stretu rozdielnych charakterov nútených žiť pod jednou strechou.Netradičný je najmä v tom,že naplno využil česko-slovenský potenciál,nielen z pohľadu hereckého obsadenia,ale tiež ako súčasť samotného deja. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

No je to pomerne pekný seriál. Herecký výkon Petra Marcina a Mariána Labudu to zachraňuje :). No Sabina Laurinová a Jana Švandová - jednoducho slabý výkon. Nedá sa nič robiť. Čo sa týka vtipov, tiež platí, že vtipy Marcina a Labudu naozaj stoja za to :). No, ale vtipy českých herečiek - jednoducho sa na tom nenasmejem. Usmejem sa a idem ďalej. Je to seriál, ktorý sa pozrie populácia keď má veľmi dobrú náladu. Takže Jednotka to vystihla a dala to na čas 21:30. Jednoducho klasický televízny sitcom - od televíznych a slovenských sitcomov sa nedá veľa čakať - aj keď niektoré naozaj prekvapia :). ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

To je špatný, to je tak špatný, amatérský, nevtipný a trapný, že z toho člověka snad musí začít bolet hlava nebo něco takovýho. Herecký výkony pod bodem mrazu, vtipy ubohý, fakt jsem se ani jednou nezasmál a spíš jsem kroutil hlavou nad tím, jak je možný, že vůbec něco takovýho vzniklo a že na to dal někdo peníze. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Tak neviem, ale toto podľa mňa nebol až taký prúser. Možno to je preto, že mi Marcin nijako extra nevadí, možno preto že ostatné televízie mimo STV svojou tvorbou neustále prerážajú dno. Je pravda, že počas sledovania som sa od smiechu neváľal a už len v porovnaní so Susedmi alebo Profesionálmi je to kvalitovo na míle ďaleko. Pár vtipných momentov sa však nájsť dá a celkovo ide v mojich očiach o ľahký podpriemer, ktorý ma neurazil. 40% ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Hlavne, že ešte máme zdravý rozum po týchto slovenských seriáloch. Ďalší slovenský sitcom, ktorý participuje na naj(s)prostejšom témate a to rodina po slovensky. Fakt je ťažké na Slovensku natočiť niečo nové, originálne a pritom nie debilné? ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

Dobrý sitcom, pri ktorom to raz ide hore a raz dole ako na húsenkovej dráhe.. Ale aj tak, prvý diel ma bavil. I ked´ výhrady voči českým herečkám určite mám lebo niesú dvakrát sympatické a ani postavy nemajú najlepšie napísané, ale aspoň si majú Marcin a Labuda st. z koho robiť srandu a dôvod pri ktorých vzniká nejaký ten humor. Paradoxne to nieje žiadna výhra že humor je stavaný aj na slabých ženských postavách, ale nevadí, pobaví to. Celkovo som dosť spokojný s humorom, síce príbeh je jednoduchší a neposkytne zámienku na perfektný humor, ale mužské obsadenie to hravo zvláda a utiahnu to aj sami. Takže ked´ si to zhrniem, podľa mna to nieje až také otrasné, hlavne preto že mám slabosť na Marcina ktorý ani tu nesklamal. A pre mňa je to určite NAJlahšie stráviteľný, pozerateľný a aj celkom úsmevný sitcom kde vznikne pár dobrých scén. S porovnaním so sitcomami ktoré vznikali posledné mesiace v našej tvorbe (Hod´ svištom JOJ, Zita na krku MARKIZA..) mi príde tento výtvor celkom dobrý, ale aj tak to má od kvalitného sitcomu daleko. Jediný naozaj kvalitný a najlepší sitcom ktorý vznikol v našej tvorbe budú SUSEDIA, ktorú ľatku nastavili vysoko a nič sa im nevyrovná a ani tento sitcom sa im ani len nepribližuje, ale zároveň je lepší ako spomínané sitcomi ktoré vznikli na Jojke alebo Markíze. ()

LittleMonste odpad!

všechny recenze uživatele

Kvalita českých sitcomů jde prudce dolů. Kde jsou ty doby Comebacku. Přes Helenu k PanMámě a přímo ke dnu za tímhle nevtipným(což je u sitcomů asi dost podstatné) hnusem. Škoda času (0%) ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Primě nestačily ty dvě blbosti, jedna s Pawlovskou a remake Takové normální rodinky. Ona musí přijít s další chujovinou- ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak tahle tchýně bude drahá jenom pro ty, kdo ji financují! Krajina naších bratov má pro ne tak úplně vtipné komediální seriály zvláštní slabost. Hoď svišťom, Zita na krku, Susedia, Normálna rodinka, Mafstory……..a takhle bych mohl ještě notnou chvilku pokračovat. Tohle si měl Peter Marcin uvědomit a zůstat se svou tchýní na území, kde se mluví, tak jak jeho zobák narostl. U nás narazí, a to nejenom díky tomu, že jeho produkt je slaboučký jako komár po zarděnkách, ale hlavně my jsem přece národ nekonečných seriálů…………bohužel :( ()

bubblebobble

všechny recenze uživatele

Problém tohoto seriálu je asi ten, že takých ako je tento u nás ročne vzniká už pomaly 500. Rozpočet na jeho výrobu je až nehorázny v porovnaní s jeho kvalitou. Porovnávať túto sračku so seriálom Dve baby na mizine? . Oproti tomuto zmienený seriál vyhráva svojou originalitou -49846456 < 10000000. A to nie som odporca slovenského serálu. ()

Reklama

Reklama