Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

Příběh se točí kolem spokojeného manželského života bývalého fotbalisty a jeho manželky, bývalé modelky, který je vážně narušený po příchodu panovačné tchyně z Prahy. Tchyně se stává postrachem celé rodiny - nikdy nevíš, kdy se objeví; nikdy nevíš, kdy tě ovládne; nikdy nevíš, kdy zaútočí. Každý z členů rodiny je jiný, ale neumí bez sebe žít. Třígenerační československá rodina, která řeší víceméně běžné životní situace, se stává pro českého diváka vtipným zrcadlem jeho vlastního života. (TV Prima)

(více)

Recenze (45)

bubblebobble

všechny recenze uživatele

Problém tohoto seriálu je asi ten, že takých ako je tento u nás ročne vzniká už pomaly 500. Rozpočet na jeho výrobu je až nehorázny v porovnaní s jeho kvalitou. Porovnávať túto sračku so seriálom Dve baby na mizine? . Oproti tomuto zmienený seriál vyhráva svojou originalitou -49846456 < 10000000. A to nie som odporca slovenského serálu. ()

Brundisson 

všechny recenze uživatele

Myslím že až taká katastrofa tento serial nie je.Snaží sa byt aspon trocha vtipny a nie prehnane silovy.Pánovi Marcinovi sa podarilo vymysliet celkom podarený sitcom v štýle Susedov ,kde nemusí byt vsetko založené len na prvoplánovom plytkom humore odohrávajucom sa v tak rýchlom slede,že to obyčajný človek ani nestačí vnímat.V tomto prípade platí často omielané-že niekedy menej je viac.A to sa práve pánom Csudaiovi a Marcinovi v tomto seriáli celkom podarilo!Len aby sa časom nepokazili a v tomto im držím palce.A na záver chcem pogratulovat k skvelému hereckemu obsadeniu na čele s Mariánom Labudom st.,ale dobre tu pasuju aj herečky Svandová a Laurinová. ()

Reklama

deedulka 

všechny recenze uživatele

I když jsem ještě z generace, která rozumí slovensky, působila na mě směs češtiny a slovenštiny hrozně rušivě. Možná to bylo kvůli tomu, že herci mluvili příliš rychle, jako by měli omezený čas, do kterého musí díl stihnout odehrát. Herecky vynikala jen paní Švandová, i když jsem ji viděla hrát mnohem lépe, ostatní herecké výkony mi přišly příliš prkenné a uměle přidaný smích do seriálu vůbec nepasoval. Navíc, když byl za větami, které vůbec vtipné nebyly. Takže bohužel velké zklamání, do dalších dílů se nepohrnu, ale náhoda je blbec. :) ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Tak neviem, ale toto podľa mňa nebol až taký prúser. Možno to je preto, že mi Marcin nijako extra nevadí, možno preto že ostatné televízie mimo STV svojou tvorbou neustále prerážajú dno. Je pravda, že počas sledovania som sa od smiechu neváľal a už len v porovnaní so Susedmi alebo Profesionálmi je to kvalitovo na míle ďaleko. Pár vtipných momentov sa však nájsť dá a celkovo ide v mojich očiach o ľahký podpriemer, ktorý ma neurazil. 40% ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

To je špatný, to je tak špatný, amatérský, nevtipný a trapný, že z toho člověka snad musí začít bolet hlava nebo něco takovýho. Herecký výkony pod bodem mrazu, vtipy ubohý, fakt jsem se ani jednou nezasmál a spíš jsem kroutil hlavou nad tím, jak je možný, že vůbec něco takovýho vzniklo a že na to dal někdo peníze. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Celé natáčanie vyšlo na 616 tisíc eur. (tommy187)
  • V každej epizóde zaznie veta: „Hlavne, že sa máme radi..." (ČSFD)

Reklama

Reklama