Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

Příběh se točí kolem spokojeného manželského života bývalého fotbalisty a jeho manželky, bývalé modelky, který je vážně narušený po příchodu panovačné tchyně z Prahy. Tchyně se stává postrachem celé rodiny - nikdy nevíš, kdy se objeví; nikdy nevíš, kdy tě ovládne; nikdy nevíš, kdy zaútočí. Každý z členů rodiny je jiný, ale neumí bez sebe žít. Třígenerační československá rodina, která řeší víceméně běžné životní situace, se stává pro českého diváka vtipným zrcadlem jeho vlastního života. (TV Prima)

(více)

Recenze (45)

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak tahle tchýně bude drahá jenom pro ty, kdo ji financují! Krajina naších bratov má pro ne tak úplně vtipné komediální seriály zvláštní slabost. Hoď svišťom, Zita na krku, Susedia, Normálna rodinka, Mafstory……..a takhle bych mohl ještě notnou chvilku pokračovat. Tohle si měl Peter Marcin uvědomit a zůstat se svou tchýní na území, kde se mluví, tak jak jeho zobák narostl. U nás narazí, a to nejenom díky tomu, že jeho produkt je slaboučký jako komár po zarděnkách, ale hlavně my jsem přece národ nekonečných seriálů…………bohužel :( ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

To je špatný, to je tak špatný, amatérský, nevtipný a trapný, že z toho člověka snad musí začít bolet hlava nebo něco takovýho. Herecký výkony pod bodem mrazu, vtipy ubohý, fakt jsem se ani jednou nezasmál a spíš jsem kroutil hlavou nad tím, jak je možný, že vůbec něco takovýho vzniklo a že na to dal někdo peníze. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Víte - jedna věc mi na katolictví mrzí ponejvíce. Ponechává onu (údajně bohulibou) možnost zaskočit za farářem, orálně jej uspokojit pravdivým příběhem, zasunout eurobabku hodnoty vyšší, než malé do kasičky s přibitým masochistou a je odpuštěno. Pak se může stát, že degeneráti, páchající podobná zvěrstva, usínají s čistým svědomím. Hvězda navíc za to, že se výjimečně nejedná o českou ostudu. Díky Bohu za naše hrdinné bezvěrectví. ()

klerik odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávam takto zlé hodnotenie často, ale teraz musím. Kým KUTIL a SUSEDIA boli znesiteľné slovenské sitcomové začiatky, pri tomto sa nedá zasmiať takmer pri žiadnej scénke. Marcin prekvapivo nezaujímavý (práve od neho som nečakal, že bude hrať a písať stále to isté), československé obsadenie trápne. Mám rád ZITU NA KRKU a dokonca sa viem zasmiať aj na HOĎ SVIŠŤOM. Hlavne, že sa máme radi... je príšerné... ()

peiton 

všechny recenze uživatele

V podstate tradičný sitcom,s tradičným Marcinom so zaužívanou škálou výrazových prostriedkov,stavil na overenú schému protikladov.Humor vyťažil zo stretu rozdielnych charakterov nútených žiť pod jednou strechou.Netradičný je najmä v tom,že naplno využil česko-slovenský potenciál,nielen z pohľadu hereckého obsadenia,ale tiež ako súčasť samotného deja. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Celé natáčanie vyšlo na 616 tisíc eur. (tommy187)
  • V každej epizóde zaznie veta: „Hlavne, že sa máme radi..." (ČSFD)

Reklama

Reklama