Reklama

Reklama

Bouřlivé víno

(seriál)
  • Slovensko Búrlivé víno
Drama / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scénář:

Diana Kacarová

Hrají:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(více)

Recenze (175)

Mahoney. 

všechny recenze uživatele

Ja neviem čo čakáte ľudia. Každý slovenský seriál je tu hodnotený ako odpad, tak čo od Vás čakať, ste stupídni, nie že by som fandila slovenským seriálom ale príde mi to ako keby ste ani trochu nevedeli oceniť slovenskú tvorbu. Slovensko sa nikdy na nič lepšie nezmôže ako sú tieto seriály. 1* za to že sa to celkom dá pozerať a 1* za Juraja Loja ktorý je na zožranie! A tretia za naše krásne slovenské prostredie. ()

brumbrum 

všechny recenze uživatele

Hm, akoze dost bieda, taka srackovejsia verzia srackovej Jednoduchej Marie. Srackovi herci, srackove pribehy. Obcas daka pekna pipka, tak na 1* to dako vytiahli, inak pozeratelne ovela horsie ako Dallas. Uz niekoho napadlo, ze 109x50min = 90.8 hodin, coze je pri pozerani od rana do vecer asi 10 dni :--))?? To ako dakto pocita s tym, ze clovek 10 dni svojho zivota preserie takto? Fuuu, to by muselo byt hodne ine vino! Kto pochybuje, kuknite si na youtube niekolko ukazok.. ()

Reklama

MaxForValue odpad!

všechny recenze uživatele

Búrlivé víno by mohlo už konečne dozrieť a dať priestor niečomu normálnejšiemu. Rozumiem tomu, prečo herci do toho idú, ale prečo si najprv neprečítajú aspoň scenár a takto sa degradujú. Kde sú tie časy "normálnych" seriálov, ktoré mali hĺbku, myšlienku, ideu, boli celospoločensky akceptovateľné pre svoju seriálovú "ľudskosť"? Načo točíme slovenské telenovely, keď už aj tie argentínske sú už tak zúfalo neatraktívne pre väčšinu populácie? ()

RoxaNie 

všechny recenze uživatele

Jednu hviezdičku za Hilmerovej kabelku a Lojove sako. Ináč je tento seriál obrovským sklamaním. Keby ho skončili jednou, či dvoma sériami, ešte by bol ok, pretože o víne a rozhádaných rodinách sme tu ešte seriál nemali. Pri týchto seriáloch musia ľudia tieto seriály dopozerať len zo zo zotrvačnosti. ()

janulin123 

všechny recenze uživatele

Krutě jsem se zmýlila. Vždy jsem si myslela, že Češi jsou nejkritičtějším národem, ale zdá se, že Slováci nás hravě trumfnou. O Búrlivé víno jsem zavadila náhodou a musím říct, že to nebylo zas tak špatné. Fajn: podobá se to na venezuelskou telenovelu, hudba je jak z německého romantického filmu...dobře, Nela Pocisková neumí hrát. Ale i přes tyto neduhy a ještě některé další (například snaha o naprosto šílené zvraty, které občas klepou na rozum) se na tento seriál dívat dá. Protože mě skutečně asi tak dalších 30 sekund po té, co seriál skončil zajímalo, co bude dál. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (31)

  • Seriál získal ocenenie OTO dvakrát za sebou v rokoch 2013 a 2014. (Jozef.Payfen)
  • Počas osemmesačného nakrúcania seriálu otehotneli hneď dve herečky, a to Alena Ďuranová (Dáša) a Monika Hilmerová (Eva), a preto museli tvorcovia obe tehotenstvá zakomponovať do deja. (Johnny.ARN)
  • Najväčším šoumenom pri nakrúcaní bol Filip Tůma (André Simonet), ktorý mal vraj vždy výbornú náladu, vtipkoval a občas ostatným spestril deň operným spevom. (Zdroj: cas.sk)

Reklama

Reklama