Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prepustený trestanec Boris (Lazar Rockwood) sa znovu stretáva so svojou expriateľkou Wandou Wanda (Bonnie Beck). Tá momentálne pracuje ako slúžka u jedného nechutne bohatého majiteľa prepychového sídla. Dohodnú sa, že preniknú do jeho obydlia a odľahčia ho o zopár cenností. Keď však preniknú dovnútra, dvere sa zatvoria a hlas v amplióne im oznámi, že sa ocitli v pasci na zlodejov. Teraz musia prekonať šesť komôr, po prejdení ktorých ich čaká ten najväčší poklad... (beso74)

(více)

Recenze (2)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočťák o dvou hercích, jednom sídle a pár místnostech s překvapením. Jestli jste si mysleli, že film Cube/Kostka(1997) přišel s nějakým originálním nápadem pak jste na omylu. Je totiž docela možný, že tvůrci Kostky se nechali inspirovat právě tímhle (nepovedeným)filmem. 1hvězda. ()

pepua 

všechny recenze uživatele

Je to blbý a mizerně zahraný přesně tak akorát, že jsem se ještě dokázal bavit, Lazar Rockwood a Bonnie Beck jsou dvojka k pohledání. Překvapením pro mne je, že film vznikl deset let před Kostkou, čímž je řečeno vše podstatné o příběhu. ()

Reklama

Reklama