Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emily (Darby Camp) právě nastoupila na novou školu, kde se na ni všichni spolužáci dívají skrz prsty, protože jim připadá divná. Náladu jí nemůže zvednout ani to, že se o ni po dobu máminy služební cesty stará velmi nezodpovědný strýček Casey (Jack Whitehall), který je magnetem na nejrůznější katastrofy. Možná jeho špatná karma způsobí, že se Emily ocitne v podivném stanu podivného chovatele zvířat pana Birdwella (John Cleese) a okamžitě se zamiluje do jednoho malého červeného štěněte. Emily ví, že by jí máma mazlíčka nedovolila, ale neví to ten pes, který se schová do její školní brašny. Emily ho objeví až doma a než ho stačí vrátit, naroste tenhle mazlík, kterému dá jméno Clifford, do obřích rozměrů. A protože pan Birdwell se vypařil, nezbyde Emily a Caseymu nic jiného než se o Clifforda starat. Každý, kdo měl někdy štěně, ví, že s ním bývají velké starosti. A co teprve se štěnětem, které na výšku měří tři metry! Je jasné, že větší dobrodružství už Emily rozhodně nikdy nezažije. (CinemArt)

(více)

Videa (4)

Trailer 13

Recenze (48)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Rodinný film klasického střihu, který si užijí především předškolní děti a žáci prvního stupně základní školy. Nutno vyzdvihnout výkon malého Izaaca Wanga (Owen), po dlouhé době dětského herce, který skutečně umí hrát. Jinak vše podle šablony - směšný záporák, nucený konflikt, hezké poselství a mega roztomilé digitální přerostlé červené štěně. Jen bych rád sdělil uživateli Arsenal83, že Clifforda si opravdu nevymysleli "dnes". Vznikl už v 60. letech minulého století. Akorát v našich končinách není tak známý. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Mám z toho hodně rozporuplné pocity. Námět (i když tento film měl kdysi seriál), je podle mě mistrovský. Začátek i konec filmu je perfektní. Sem tam se mihne i dobrý humor. Jenže to mezi začátkem a koncem je naprosto klasický rodinný film, a ke všemu úplně klasický záporák, který chce po Emily psa Clifforda za peníze, a chce ho zkoumat v laboratoři. Ono je to ve finále sice pěkný rodinný film, ale mohl být daleko lepší. S tím námětem mohli tvůrci dělat větší zázraky. Ale jelikož je tento film určen hlavně pro děti, a námět je mistrovský, a navíc tento film obsahuje dobrý humor, tak dám ve finále slabší 4*. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Výborné rodinné dobrodružstvo, pri ktorom si to moja dcérka dokonale užila a ja som sa tiež nesťažoval. Jasné, je to primárne pre deti, čomu je podriadená celá schéma deja a postáv aj s ich chovaním, ale je to milé, v hlavnej úlohe pes, čo je dnes najviac IN a tak nemôžem inak ako štyri hviezdy. Dcérka by na to chcela ísť ešte aj do kina, tak premýšľam. PS Užívateľ Arsenal83 je sám zaseknutý vo vývoji, keďže jeho kecy sú totálne mimo. Dcérke sa film neskutočne páčil, tá by mu dala aj plný počet, má osem rokov. Ja som jej otec, mám 39 rokov a dokázal som sa s ňou na tom zabaviť a nie preto, že by som bol pozastavený vo vývoji, ale preto, že ju ľúbim najviac na svete a keď je šťastná ona, tak som šťastný aj ja. Toto dotyčnému evidentne nedochádza. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Říkejte si co chcete, nikde není psáno, že je to jen pro děti. Když se chce člověk odreagovat, má slabost pro zvířata a určitej cit k nim, pak se na to můžou dívat úplně všichni. Starej, mladej, to je úplně jedno. Vždyť už delší dobu tady nebylo nic tak roztomilého v podání psího animovaného obřího mazla a vtipného. Uznávám nebýt herce Jack Whitehall, tak rodinný příběh ztrácí na humoru. On byl ta správná volba co se týká vtipných hlášek a pasáží. Naposledy to byl Beethoven, který za něco stál a to je pěkných pár let. Jediné mínus je za ten opakovaný americký happy end u více filmů (12 holčina se snaží mluvit k národu ) možná trochu trapné a stupidní, ale což, je to přeci taková malá rodinná pohádka. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Velký červený pes Clifford je cílený zejména na mladší publikum a okatě, místy - přeženu-li to - až agresivně poukazuje na to, že by se lidé a živí tvorové obecně neměli "soudit podle obalu". Sice je to stále nadmíru aktuální myšlenka, nicméně zde je servírována až moc na sílu. Herecké obsazení je až na charismatického Johna Cleese a místy vtipného Jack Whitehalla fádní a zamýšlený tahoun celého snímku - "největší přítel člověka" Clifford - byl sice roztomilý, ale zdál se mi proporčně (hlava vs. tělo) poněkud zvláštně utvořený. Lepší dvě hvězdičky! ()

Galerie (88)

Zajímavosti (5)

  • V čase 00:23:30 je na talíři položen krajíc chleba. V dalším záběru, v čase 00:23:34, vidíme na talíři zmíněný krajíc plus jeden další, který v minulém záběru nebyl ukrojený. (mary800)
  • Natáčelo se v americkém státě New York. (BMW12)

Reklama

Reklama