Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emily (Darby Camp) právě nastoupila na novou školu, kde se na ni všichni spolužáci dívají skrz prsty, protože jim připadá divná. Náladu jí nemůže zvednout ani to, že se o ni po dobu máminy služební cesty stará velmi nezodpovědný strýček Casey (Jack Whitehall), který je magnetem na nejrůznější katastrofy. Možná jeho špatná karma způsobí, že se Emily ocitne v podivném stanu podivného chovatele zvířat pana Birdwella (John Cleese) a okamžitě se zamiluje do jednoho malého červeného štěněte. Emily ví, že by jí máma mazlíčka nedovolila, ale neví to ten pes, který se schová do její školní brašny. Emily ho objeví až doma a než ho stačí vrátit, naroste tenhle mazlík, kterému dá jméno Clifford, do obřích rozměrů. A protože pan Birdwell se vypařil, nezbyde Emily a Caseymu nic jiného než se o Clifforda starat. Každý, kdo měl někdy štěně, ví, že s ním bývají velké starosti. A co teprve se štěnětem, které na výšku měří tři metry! Je jasné, že větší dobrodružství už Emily rozhodně nikdy nezažije. (CinemArt)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (48)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Veľký a červený pes v pohode, napriek nie vždy funkčnému CGI. Podobne ako Emily v podaní Darby Camp. Príbeh je však plné klišé momentov a obsahuje také prvky, ktoré veľmi dobre poznáme. Humor a zábavnejšie scény zostávajú spíš v pozadí. Jednohubka, ktorá Bohužiaľ sa celkom rýchlo vyparí z hlavy. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

V podstatě je to takový Bethoven jen je to asi více pro děti a ten pes je digitální. Příšerně digitální. Moc od toho neočekávejte a tak bych doporučil si případně k telce vzít třeba tetris, pletení nebo velkou trpělivost protože nečekejte nic jiného než hloupý dětský film s klasickým poselstvím, klasickým dějem a hromadou hloupých lidí okolo hlavních postav. Sice se mi třepe ruka ale dám 2 hvězdy. Pokud máte nějakou podivnou potřebu a nutnost vidět něco s psím hrdinou, šáhněte po prvním Bethovenovi, klasice jménem 101 dalmatinů, Neuvěřitelné cestě, nebo animákům Bolt pes pro všechny případy a nebo Lady a Tramp. Pokud máte dítě menší než malé, tak tohle vynechte a pusťte mu Tlapkovou patrolu. Bude ho to více bavit. ()

Reklama

Martyr 

všechny recenze uživatele

Keby som mal 13 tak gulam ocami, keby som mal 19 tak to ani nepustim, ale kedze mam skoro 40, bol som na tom so 7 rocnou dcerou a ta si aj poplakala, aj zasmiala aj sa potesila. Je to taka priemerna sracka ale ked si otec alebo mama, urcite sa to bude tvojej ratolesti pacit, a teda sa to bude pacit aj tebe :) ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Výborné rodinné dobrodružstvo, pri ktorom si to moja dcérka dokonale užila a ja som sa tiež nesťažoval. Jasné, je to primárne pre deti, čomu je podriadená celá schéma deja a postáv aj s ich chovaním, ale je to milé, v hlavnej úlohe pes, čo je dnes najviac IN a tak nemôžem inak ako štyri hviezdy. Dcérka by na to chcela ísť ešte aj do kina, tak premýšľam. PS Užívateľ Arsenal83 je sám zaseknutý vo vývoji, keďže jeho kecy sú totálne mimo. Dcérke sa film neskutočne páčil, tá by mu dala aj plný počet, má osem rokov. Ja som jej otec, mám 39 rokov a dokázal som sa s ňou na tom zabaviť a nie preto, že by som bol pozastavený vo vývoji, ale preto, že ju ľúbim najviac na svete a keď je šťastná ona, tak som šťastný aj ja. Toto dotyčnému evidentne nedochádza. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Rodinný film klasického střihu, který si užijí především předškolní děti a žáci prvního stupně základní školy. Nutno vyzdvihnout výkon malého Izaaca Wanga (Owen), po dlouhé době dětského herce, který skutečně umí hrát. Jinak vše podle šablony - směšný záporák, nucený konflikt, hezké poselství a mega roztomilé digitální přerostlé červené štěně. Jen bych rád sdělil uživateli Arsenal83, že Clifforda si opravdu nevymysleli "dnes". Vznikl už v 60. letech minulého století. Akorát v našich končinách není tak známý. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v americkém státě New York. (BMW12)

Reklama

Reklama