Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dělat legraci není vůbec žádná sranda, a kdo se smát nechce, tomu se musí pomoct… Tak jako se ve slavné pohádce pokoušel Kokoška rozesmát šíleně smutnou princeznu, tak se ostravští herci Norbert Lichý, coby režisér, a Jiří Sedláček, jako zvukař, pokusí pobavit diváky. Pomáhat jim mimo jiné budou kolegové Jiřina Bohdalová, Július Satinský, Václav Postránecký či Bronislav Poloczek v klenotech archivu zábavy. Půlhodinka, ve které se s humorem podíváme na to, jak se humor v televizi dělá, je určena bez rozdílu všem, kdo se rádi zasmějí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pořad bych rozdělil do dvou rovin. V té první - lepší, televize opráší staré scénky s legendami československé zábavy, které jsem snad nikdy neviděl. V té druhé se Norbert Lichý a Jiří Sedláček pokoušejí sami o nějaké scénky. Ty jsou ale opravdu na hodně špatné úrovni. Ani vtipné, ani intelektuální ani zábavné. Přehlídka trapnosti dostává své místo a to i ve chvílích, kdy režisér a jeho asistent vymýšlejí různé způsoby, jak pobavit diváky. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Až v příliš nesourodém pásmu nechybí scénka ze "Šíleně smutné princezny", ve které se lektor smíchu za pomoci "chacha, cheche, chichi" marně snaží přimět "smutnou" princeznu k smíchu. To samé platí i o tomto pásmu scének, které mají na triku pánové Lichý a Sedláček. První jmenovaný v úloze nespokojeného režiséra, bědujícího nad nevtipnou úrovní pořadu, druhý jmenovaný jako zvukař, který chce přizvané diváky za každou cenu rozesmát. Jen se zapomnělo napsat pro tohle duo kvalitní scénky. I přestože jsou kratičké, nelze o nich napsat, že by byly pádné, a jestli chtěly být vtipné, pak se potkaly s trapností. Není to ani tak vina obou herců, ačkoliv nehráli nijak extra. Hlavní problém je především v nevtipnosti scének jevící se autorům jako zaručeně vtipné. Do těchto skečů se přimíchaly méně známé scénky, ve kterých například pan Postránecký vypráví o panu Menšíkovi a jeho vykonané potřebě ve městě, anebo pan Poloczek mluví rodnou polštinou v pořadu baviče Novotného. Nedá se jednoznačně potvrdit, že by to bylo tak hrozné, jak uvádí zdejší hodnocení. Dvojice bavičů Lichý & Sedláček je neokoukaná, s lepšími scénkami by byla i vtipná, námět pořadu originální, ale z toho, co je zde k mání, od smíchu rozhodně nezemřete. 40% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Jediné vtipné scény byly: Bohdalová, Postránecký, Poloczek.... Zbytek byl kýč, kterému se nemůže zasmát ani retard. 25% ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Panenko podsrpenská, co to mělo být? Tragičtější pořad jsem na ČT už dlouho neviděl. Pánové Norbert Lichý a Jiří Sedláček vložili do svého pořadu sestřih pár scének známých osobností (Bohdalová + Satinský, Postránecký o Menšíkovi, ukázka ze Šíleně smutné princezny, scénka Broni Poloczka s Petrem Novotným), kterými obalili své naprosto tragické výstupy. Hrůza, děs, silvestrovská tragédie. PS: Špinarovou ani Štěpničku jsem tam nezahlédl ani půl očkem! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama