Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zpívají herci pražských divadel.  Český hudebník, trumpetista, dirigent, hudební aranžér, kapelník Václav Hybš je znám především jako umělecký vedoucí tanečního Orchestru Václava Hybše. S hudbou začínal v dětském věku v kapele svého otce. Později se učil hrát na trumpetu. Se svým tanečním orchestrem doprovázel řadu českých hvězd pop music, například Waldemara Matušku. Známá je jeho spolupráce s houslistou Josefem Sukem. Vystupoval velmi často i v někdejší Československé televizi, zejména v různých pořadech estrádního typu, např. televizních Silvestrech či v pořadu Televarieté apod. Před třemi lety začal pravidelně uvádět na „Dvojce" Českého rozhlasu vlastní pořad Šlágry od srdce, kde ve spolupráci s Milošem Skalkou vybírá nahrávky Orchestru Václava Hybše, jeho sólistů a zpěváků.
V televizním silvestrovském pořadu z roku 1983 dává příležitost zazpívat si s jeho kapelou pražským hercům. Nechybí mezi nimi Viktor Preiss, Jiří Císler, Laďka Kozderková, Jan Kanyza, Jiřina Bohdalová, Pavel Zedníček, Jaromír Hanzlík, Josef Dvořák, Pavel Trávníček, Josef Bek a řada dalších. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

otík 

všechny recenze uživatele

Slušný 20ti minutový nášup pěkných písniček v podání velkého množství herců pražských divadel. Nepokrytě přiznávám, že to mělo koule a plných 20 minut bez jakýchkoli keců a pauz se mi neskutečně líbilo. ()

Reklama

Reklama