Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o tom, že zmýlená může také někdy platit... Na Silvestra se náhodou na ulici setkají dva bývalí spolužáci, podnikavý donchuán Jirka (V. Jandák) a usedlejší Karel (J. Wimmer). Jiří pozve posmutnělého Karla na oslavu na chatu a požádá svou milenku Jitku (E. Režnarová), aby přivedla pro Karla nějakou společnici. Jitka přemluví atraktivní Věru (L. Kořínková), právě prožívající manželskou krizi. Karel a Věra si však příliš nepadnou do oka, a tak se Jiří po dohodě s Karlem zaměří na Věru a kamarádovi „přenechá“ Jitku. Se svými pokusy o svádění však u Věry neuspěje. Jirka s Jitkou ale netuší, že Věra a Karel se dobře znají… (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Příběh o dvou kamarádech, kteří se po letech potkají na ulici a tak se rozhodnou, že spolu oslaví silvestra a trochu si užijí. První z nich (Jandák) řekne přítelkyni (Režnarová), aby vzala kamarádku (Kořínková) a dorazili za nimi na chatu. Obě nakonec přijedou a tak se může druhý spolužák (Wimmer) konečně po katastrofálním manželství s někým seznámit. Jenže nic není tak růžové, jak si každý na první pohled myslí a tak nálož komediálních zvratů může začít. 70% ()

xentrixx 

všechny recenze uživatele

Jirka Wimmer se měl raději držet maďarštiny a výuky hry na housle a nezkoušet to ve vážnějších rolích, zoufale mu to tady nejde. Jinak je to tuctová inscenace, kterých se kdysi točily stovky. Nenadchne, ale ani neurazí. ()

Reklama

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

No na to, že je zde můj oblíbenec pan Wimmer to nestálo za nic. Akorát se tam všichni hádají a vyčítají kde co. Tohle já za komedii nepovažuji. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Kdyby to byl bakalarsky dil o delce 15-20 minut, bylo by to mozna pochopitelne. Ale proc z toho udelali hodinovy film? Pointu uhodne kazdy po prvnich 5 minutach. Navic oslizle kecy radobysvetaka Jandaka me teda nepobavily. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama