Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní silvestrovský program bude provázet Tereza Kostková. V rámci galaprogramu přivítáme přední osobnosti z hudební české i slovenské scény a mistry mluveného slova. Diváci se mohou těšit na netradiční hudební spojení, na nové aranže legendárních písní, na ta nejlepší muzikálová čísla i na hrané scénky a vystoupení plné vtipu. Večer plný hvězd je program pro všechny diváky, kde vystoupí umělci napříč generacemi. Tato elegantní a noblesní show plná hvězd diváky zabaví, inspiruje a hlavně nabídne ohromnou porci koncentrované zábavy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Člověk nesmí v dnešní době čekat nějaké veledílo, to skončilo co padly komančové. Jako průměr slušné, ale chybí mi tam hrané scénky.....Bohdalová + Dvořák, Lábus + Kaiser, Menšík...apod. 50% ()

otík 

všechny recenze uživatele

To vám zase byl koktejl písniček a tanečních vystoupeních - namíchat Melody Makers Ondřeje Havelky, slovenský Elán či Meku Žbirku, oldschoolového Michala Davida, klavírní improvizace mladých Brouska a Brzobohatého, veteránku Helenu Vondráčkovou či nestora Petra Jandu chce opravdu odvahu. K tomu trapné scénky bez špetky nápaditosti. Velká prohra ČT na Silvestra 2012. Kostková patří do Star Dance po bok Marka Ebena, samostatná je zcela bez jiskry. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Na Silvestra jsme si museli od 90. let zvyknout na to, že nás televizní kanály zaplavovaly nejrůznějšími "zábavami" a snažily se tak navázat na zábavy, které ještě v dobách socialismu TV dávala. Leč v 90. letech až do teď se televize jasně minuly v kvalitě takových pořadů, se kterými srovnávat ty z let 70. a 80. vůbec nelze. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Jediné co jako loni stojí za zmínku je duo Brzobohatý-Brousek... Jinak slabota... A kostkovou si prosím nechte v seriálech a v pořadech prosím využijte potenciál jiných... ()

Dextwer 

všechny recenze uživatele

Nic, co by nadchlo. Bohužel ani nezklamalo očekávání. Kvalitní zábava pomalinku v Čechách vymírá. Neherci a samozvaní dokonalí jako Kostková, jsou začátkem konce české zábavné scény. ▐ Moje hodnocení: 40% ()

Reklama

Reklama