Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pomocí převratné technologie vytvoří biotechnologická firma v Los Angeles dva dinosaury. Když však uniknou z expozice a začnou působit škody, musí bývalý požárník zachránit z nastalého chaosu svou dceru. V hlavních rolích tohoto akčního snímku uvidíte Kennetha Adamse a Joshuu Michaela Allena. (Universal Channel)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Oni svoje dinosaury dostanou........... Asylum si natočilo svůj "Jurský park" a protože je triková stránka horší než od Amblinu, proč jich jsem nezakomponovat více. Několik desítek dinosaurů ničí Los Angeles. CITÁT - Všichni mluví nesmyslně! Prý utekl nějaký dinosaurus!........No jo, já vím, taky jsem se válel smíchy, ale bavil jsem se. Některé scény mě hodně rozbrečely a to možná bylo to pravé. Také jsem čekal, co předvede Treat Williams, jenže co mohl asi tak dělat. Zlatá éra Chobotnice už je dávno pryč. Nejlepší a nejhezčí tak byla jeho filmová dcera Jade (Jillian Rose Red) a zvukový doprovod dinosaurů. Tak že tak 40%. CITÁT - Probereme to až kolem nás přestanou kroužit dinosauři........ Víte, kdy jsem se nejvíce smál? V té části, jak Treat Williams nemůže zastřelit brokovnicí jednoho otravného dinosaura a tak ho raději umlátí dřevěnou fošnou:-) A to jsem chtěl původně dát za tři hvězdy - tah scéna mi změnila názor. CITÁT - ....a jeho poslední slova zněla: ROCK"N"ROLL!!!!!!........ Scéna s nápisem Hollywood okolo 80 minuty, to byl vrchol drzosti a ironie od Asylum. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Varan upadá do šoku!“ Tenhle výtvor od Asylumu je poměrně dobrý. Je to stále céčko jak vyšité, ale je v něm hodně akce a vtipných hlášek. Dinosauři se nestydí, je jich mnoho, běhají po městě jako splašení a ukojují si na bezbranných amerických civilistech svůj obří apetit. Dcerka to řeší bezhlavým útěkem kamsi do podzemních částí budov, taťka už je trochu starší a nestíhá, a tak to jistí zezadu s brokovnicí, jak se na hasiče patří! Takže na dinosauří céčko se jedná o rozhodně nadprůměrný počin. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Mírně jsem ze začátku doufal, že se z toho vyklube uspokojující vyvražďovačka... Monstra: O větší death count není nouze, jen to zase kazí ta mizerná grafika jako z Malování. Herci: Treat Williams by měl natočit něco se Stephenem Baldwinem, bylo by to pro fanoušky nízkorozpočtových blbin stejně hřejivé, jako spolupráce Stalloneho a Schwarzeneggera. ()

Marty_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Jako velký milovník dinosaurů nemůžu ani přidat tomuhle filmu k dobru, že se v něj vyskytují dinosauři. Tenhle film udělal někdo, kdo o nich ví absolutní prd! Spinosaurus na mrakodrapu wtf? Řeknou, že dělají jenom masožravce a pak tam dají Triceratropse? OMG! Oni z nich dělali jenom pravěký monstra, co se snaží akorát sežrat lidi. Autor by se měl nad sebou vážně zamyslet jest-li by měl dále plodit filmy s prvky, kterým absolutně nerozumí. Jinak k filmu… Efekty příšerný a to hlavně na to, že je to film z roku 2013 to i naprosto amatérská tvorbě u běžného uživatele by dopadly efekty mnohonásobně lépe. Ve filmu jsou strašně velké logické mezery a to ať už od uvažování postav nebo zaostalostí filmu. Herci absolutně bez emocí naprosto nikdo tam nehrál dobře. Scénář katastrofa. Naprosto primitivní a hádám, že bez řádného rozpočtu. Hlavní postava otce mi spíše připomínala postavu vhodnou na dědečka. Film si, tak trošku vypůjčil s drobnou změnou scény z Jurského parku 1. Kdyby tenhle film nezkombinoval svůj viditelně malý rozpočet s przněním dinosaurů, tak hodnocení bych dal, alespoň na tu jednu hvězdičku, ale za těchto okolností nemohu opravdu hodnotit jinak než nejnižším možným hodnocením. ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Vynikající film ! Dinosaury tady pěstujou v kontejnerech, o který se stará jedna hnusná a jedna blbá holka. Další holka má akčního fotra a sama je taky akční, navíc chytrá, protože si na boj s dinosaury vezme plastovou hokejku. Grandiózní finále posouvá film do ještě vyšších sfér žumpózních výplodů. Opravdu výborný snímek, který můžu vřele doporučit, obzvlášť divákům po částečné či úplné lobotomii. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Když vrtulník vysadí generálního ředitele Justina Juarisca (Ronny Cox) na střeše, je vidět, jak vrtulník odlétá, a o dva střihy později stojí na místě, protože pilot dává Justinovi palec nahoru, aby tam na něj počkal. (Johnny.ARN)
  • Na stole v laboratoři je vidět nádoba s genetickým materiálem s nápisem: „Dodgson D N CE3K 06/09/93.“ Dodgson byla zlá postava ve filmu Stevena Spielberga Jurský park (1993), která získala původní dinosauří embrya. Zápis CE3K může být interním vtipem odkazujícím na film Blízká setkání třetího druhu (1977), další Spielbergovu produkci. (Johnny.ARN)
  • Na začátku filmu Doug (Jose Rosete) nařídí technikovi Graham (Jennifer Robyn Jacobs), aby nechal Larryho přivést na operační sál. Je to herečka Kelly V. Dolan, kdo odpovídá, ale v seznamu obsazení je uvedena jako technik Rosario. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama