Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pomocí převratné technologie vytvoří biotechnologická firma v Los Angeles dva dinosaury. Když však uniknou z expozice a začnou působit škody, musí bývalý požárník zachránit z nastalého chaosu svou dceru. V hlavních rolích tohoto akčního snímku uvidíte Kennetha Adamse a Joshuu Michaela Allena. (Universal Channel)

Recenze (41)

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Asylum uvádí...a už se mi třepal palec nad tlačítkem -vypnout- ,samozřejmě jsem se ovládl a podíval se.A musím říct ,že nezklamalo.Vše je pořád ve stejných "kolejích" .Trapné dialogy,otřesné triky,podprůměrní herci.A ke všemu lživý přebal,který láká na to,jaká to bude bomba,destrukce a skvělá podívaná.Kdyby jste se rozhodli,že se na snímek podíváte bez zvuku a jenom na trikové sekvence,je to docela sranda vidět 12ti-tunového dinosaura,jak pobíhá po rušné křižovatce honící se za autem a při tom za sebou nezanechá žádnou stopu ani nešlápne do okolního auta.Prostě to profrčí jak baletka.Asylum filmy většinou nedokoukáte nebo je přetáčíte dopředu aby jste se co nejrychleji dostali ke konci.Ani tento snímek nebude výjimkou. ASYLUM!!! ()

Lew.Ashby 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za ty, kterým je 12 a míň, maj rádi dinosaury a ještě nehráli Call of Duty nebo jakoukoliv jinou 3D hru vypadající reálněji, než dinosauři v tomhle snímku. Nikdo jiný, kdo se nerozhodl dobrovolně promrhat přes hodinu vlastního života něčím, co zřejmě zaplatil nějakej vidlák z Texasu, který viděl v kině naposled Casablancu, barevným filmům naprosto nerozumí a tak tupě věřil, že investuje do dalšího Jurského Parku, nepodívá... ()

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

Tohle byl dobrý vtip. Scénář byl opravdu děsivý, herci úplně neherečtí a triky jak z pomocné školy. Ale dvakrát nebo třikrát jsem se fakt pobavil. Když už byl film tak ukrutně mizernej, tak jsem alespoň hledal chyby v grafice a koukal slečince na zadek. To je asi to jedinné, co bylo na tomto filmu opravdu koukatelné. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Když už je ten den trávy, tak jsem si chtěl pustit nákej přepal a ze svého zklámání jsem nebyl zklamaný. Naprostej shit s ulízlým Travoltou nebo jak se jmenuje ten šedec. ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Vynikající film ! Dinosaury tady pěstujou v kontejnerech, o který se stará jedna hnusná a jedna blbá holka. Další holka má akčního fotra a sama je taky akční, navíc chytrá, protože si na boj s dinosaury vezme plastovou hokejku. Grandiózní finále posouvá film do ještě vyšších sfér žumpózních výplodů. Opravdu výborný snímek, který můžu vřele doporučit, obzvlášť divákům po částečné či úplné lobotomii. ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Pro Asylum mám určitou slabost, ale tohle byl bohužel úkrok i od té tvořivosti, co jinak toto studio dokáže předvést. Dinosauři nechutně digitální, děj totálně hloupý, nudný, nelogický a bez špetky zábavnosti. Ne, až takhle špatný výsledek jsem od těchto filmových recesistů neočekával. ()

mimozakon odpad!

všechny recenze uživatele

Roar..ROAR... no.. niektorá scény mi fakt pripomenuli jurský park.. ale tie efekty...uff. aby som to zhrnul, nebavilo to človeka. ()

johnsnow odpad!

všechny recenze uživatele

dobre u týchto dino C-čok je mi jasné, že efekty nebudú nič extra, ale že to ani ako zábavná blbina nebude fungovať, tak to už bolo moc. ()

Marty_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Jako velký milovník dinosaurů nemůžu ani přidat tomuhle filmu k dobru, že se v něj vyskytují dinosauři. Tenhle film udělal někdo, kdo o nich ví absolutní prd! Spinosaurus na mrakodrapu wtf? Řeknou, že dělají jenom masožravce a pak tam dají Triceratropse? OMG! Oni z nich dělali jenom pravěký monstra, co se snaží akorát sežrat lidi. Autor by se měl nad sebou vážně zamyslet jest-li by měl dále plodit filmy s prvky, kterým absolutně nerozumí. Jinak k filmu… Efekty příšerný a to hlavně na to, že je to film z roku 2013 to i naprosto amatérská tvorbě u běžného uživatele by dopadly efekty mnohonásobně lépe. Ve filmu jsou strašně velké logické mezery a to ať už od uvažování postav nebo zaostalostí filmu. Herci absolutně bez emocí naprosto nikdo tam nehrál dobře. Scénář katastrofa. Naprosto primitivní a hádám, že bez řádného rozpočtu. Hlavní postava otce mi spíše připomínala postavu vhodnou na dědečka. Film si, tak trošku vypůjčil s drobnou změnou scény z Jurského parku 1. Kdyby tenhle film nezkombinoval svůj viditelně malý rozpočet s przněním dinosaurů, tak hodnocení bych dal, alespoň na tu jednu hvězdičku, ale za těchto okolností nemohu opravdu hodnotit jinak než nejnižším možným hodnocením. ()

Jessica_Biel odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle není béčkovej film, ale déčkovej... To se nedá komentovat, to se musí vidět , protože se u toho člověk musí vážně smát od srdce :) ()

Matrix44 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel som si ze sa aspon trochu pobavim ale tento film musel natocit uplny vypatlanec! Okrem strasneho spracovania, hroznych dialogov a uplne tupeho scenara stoji za vsetko spomenut scenu ked sa sef zasahu vzhladom na zlu situaciu informuje u podriadeneho policajta kedy dorazi na miesto jednotka SWAT (hned mi tuklo ze som videl uz na zaciatku prichadzat cierne auticko s velkym napisom SWAT), pricom podriadeny policajt podava informaciu ze jednotka SWAT tu bude za 10 minut. A kamera pomaly prechadza ponad plece policajta kde krasne vidiet uz zaparkovane vozidlo SWAT na ktore budu cakat 10 minut :) Bud boli na drogach ked to tocili, alebo to musel naozaj tocit nejaky simpanz :) A este stoji spomenut neskutocne sympaticku hlavnu hrdinku ktora tak smrdi, ze aj cerstvo rozmrazene dinosaury sa mozu umlatit aby ju zozrali. Okrem velkeho smradu sa vyznacuje aj nadludskou silou a dinosaura ktore nedokaze zranit palba z automatickych samopalov umlati na smrt hokejkou. Ach, jaj :) ()

arowhill odpad!

všechny recenze uživatele

Tedy neočekával jsem žádný zázrak...jenže ten finální výtvor nemá absolutně nic co by stálo za zhlédnutí.Po celou dobu jsem jaksi nechápal co tímhle výtvorem mělo být divákovi zděleno.Tohle je opravdu kandidát na titul nejhorší snímek roku.Možná kdyby to režiser pojal jako dokument o dinosaurech vyznělo by to mnohem lépe. ()

Jimko odpad!

všechny recenze uživatele

Děj ohraný, kvalita hrozná, pokud by jste hledali nějaké kvalitní krvavé scénky, tak ty zde taky nenajdete a o zábavě se dá pro mne hovořit jen těžko .. V polovině jsem film vypnula a šla jsem radši dělat užitečnější věci .. Dala bych alespoň jednu hvězdičku, ale dorazilo mne použití scén z jurského parku a to, že od filmu z roku 2013 jsem čekala opravdu něco víc. ()

LarisaDavid odpad!

všechny recenze uživatele

Celé zle!!! To keby tam nabehli ľudia v kostýme dinosaurov, by to vyzeralo lepšie než toto!!! nedomyslené detaily - napr. mega dino beží po obchode a dlaždice ani nepuknú. Zlá kamera, hmatateľná maketa dinosaura je úplne odlišná od pc dina a pritom to má byť ten istý druh a absolútne neverím, žeby ich žiadna guľka neprestrelila, navyše guľky nič a ona ju zmláti hokejkou?? "pokúsi sa pristáť a za nič neručí" na strechu, kde by sa s prehľadom zmestili aj dve helikoptéry, lietajúci dino mení veľkosť...a ako sa preboha dostal ten dinosaurus na strechu toho mrakodrapu, keď by ani hlavu neprepchal cez dvere????!!! To je taká blbosť, až to mraky brzdí. ()

Reklama

Reklama