Reklama

Reklama

Po krk v odpadcích

(seriál)
  • Česko Hromadění věcí: pohřbeni zaživa (více)

Obsahy(1)

Nahlédněte do domácností lidí, kteří trpí chorobným hromaděním věcí. Nejenže nedokážou nic vyhodit, nedokážou ani odolat pokušení přivléct domů vše, co najdou. Podaří se jim s odbornou pomocí svůj zlozvyk překonat? A chtějí se ho opravdu zbavit? (oficiální text distributora)

Recenze (27)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

V jednom díle hromadí krámy chlap jménem Chip. A trpí tím hlavně jeho žena. Jménem Dale. Dale. Chip a Dale. Je to lidská tragédie, ale nejde se nesmát... ()

TheRaven

všechny recenze uživatele

"Tohle můžu vyhodit?" "Proboha ne, to si nechám. To je přece moje sbírka plastových míchátek!" // Jennin dům je tak plný, že dostatek místa na převlékání má jen na příjezdové cestě. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna fanoušek reality show, ale tady tohle mě celkem chytlo. Strašně mě překvapilo jak jsou někteří lidé schopní žít. Některé díly jsou totiž skoro až neskutečné. Například chlápek, který má dům tak plný věcí, že musí spát venku na zahradě, kde má ale taky hradby věcí, ve kterých jsou například i stěží viditelné vraky aut. Nebo fanda Elvise, který si myslí, že čím víc má věcí, tím je bohatší. Celkem se tady řeší i příčina jejich hromadění, což většinou bývá deprese, nebo něčí smrt. Mimojiné, pracoval jsem i po bytech a tehdy jsem objevil pár adeptů do tohohle pořadu i u nás. Takže si dávejte bacha na: "Proč bych to vyhazoval, někdy se to může hodit." Abyste neskončili stejně. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Reality show u mě platí za sprosté slovo, ale tohle opravdu stojí za to vidět, navíc pokud znáte někoho s podobně bizarní obsesivní posedlostí !! ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Já zase nechápu jak je možné, že ten gárbiš ti lidi nevyužijí jako možnost si přivydělat? Jasně stojí je to psycho-úsilí aby se zbavili svého zvyku natahat si do baráku cokoliv co najdou u popelnic nebo někde venku apod.(či nakoupí) podobně jako to bývalo u mého dědy :-D, ale málokdo uvažuje nad praktickou stránkou věci. Já bych normálně natahala ty ptákoviny do nějakého pronajatého prostoru a prodala je za polovic někde v bazaru... Hotovo. Co tam řešíjou? Dostalo mě, že se na ty lidi jejich drahá polovička v tomto procesu klidně vykašle, protože to je pro psychiku ještě horší. ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Řada IV je už fakt dost drsná. To už jsou těžcí pacienti. Nechtějí se vzdát ani odpadků, po zemi se válí injekční stříkačky, použitý toaletní papír, rozkládající se jídlo, zdi napadené plísní už jsou určeny k demolici, odpadky se vrší až ke stropu, v rodinném domě jim neteče ani voda nebo naopak teče septik po podlaze, šváb a černá vdova samozřejmostí... a nikdo to dlouho neřeší, to až musí sousedi nahlásit úřadům . Na to už se dost nehezky kouká. Zatímco některé začínající díly šlo ještě brát jako zamyšlení nad tím, zda by člověk neměl častěji třídit skříň a knihovnu a neutrácel za zbytečnosti, tohle už se dá jen těžce vydýchat. Už přestávám sledovat i příležitostně, byť je to dle mého pořad užitečný, ač se tam myšlenky a rady začínají opakovat. Jako terapie či motivace pro určité týpky dobrý, jako zábava už moc ne. Neuvěřitelné poruchy! ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné, jak se dokáží projevovat psychické poruchy. V této reality je prezentována jedna z nich. Nejvíce se divím, že vůbec ti nemocní lidé souhlasí s natáčením a pak jsem překvapený, jak hezky vypadá jejich obydlí bez nahromaděných věcí. Je také vidno, že bez odborné pomoci trpí celá rodina, která nedokáže sama pomoci nemocnému členovi a například děti musí žít s postiženým v té šílené domácnosti. Je otázkou, zda pokračují po natáčení v terapii, či se opět utopí ve své psychóze. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Z jednej strany viem takýchto ľudí pochopiť, z druhej ani nie. Každopádne je veľmi zaujímavé sa na nich dívať a analizovať, hlaďať podobnosti, ktoré sú až zarážajúce. Ak by bolo spracovanie lepšie ako len priemerné, išiel by som s hodnotením vyššie. 65% ()

Dagoussek 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem pár dílů a vždy se mě zvedá žaludek. Nedokážu se dívat na to pravidelně, je to pro mě, jako pro puntičkáře fakt náročné. Ale určitě to stojí za to se na pár dílů mrknout. ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Moc nevím, co tady hodnotit.. Lidi coby špíňáci a sběratelé všeho? Totální odpad! Odvaha natáčecího štábu vkročit do takového hnusu? Ta musela být obrovská, za tu pět hvězd. Končím teda s průměrem.. ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Alkoholik možno chápe, že mal by prestať chlastať, ale nedokáže. Tuhý fajčiar vie, že by mal prestať húliť, ale tiež to nedokáže. A tak ani ľudia s mentálnou poruchou "hoarding disorder" sa nedokážu zbaviť svojho bordelu, aj keď si uvedomujú, že by tak mali spraviť. Rozdiel je v tom, že ľudia s mentálnou poruchou majú svoju "závislosť" v hlave. ()

Kinpr 

všechny recenze uživatele

Nemůžu uvěřit, co lidi dokážou natahat domů za veteš. Mnohem horší je ale to, když si sami uvědomí, že jsou vlastně nemocní, pozvou si odborníka a mají postupně to harampádí vyhazovat. To už je opravdu vidět, jak to s těmi lidmi začíná cloumat a nejraději by vyhodili toho, kdo jim chce vlastně pomoci... ()

Chuppa 

všechny recenze uživatele

Je zajimave videt v jakych podminkach a hnusu ty lidi bydlej, zajimave je, ze kazdy z nich si je vedom toho, ze maji problem, ale nic s tim nechteji delat.. ()

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Když dcera dá svoji mamince na vánoce poukaz na 7 denní využívaní kontejneru, tak to už něco znamená :) Seriál ze života, kdo nezná osobně žádného sběrače tak tento počin neocení. ()

x_silver odpad!

všechny recenze uživatele

A všichni potřebují vědět, v jak hnusném prostředí Američané žijí. Ať si klidně uklízí, ale v žádném případě to nemusejí natáčet, aby se i normální lidi cítili jako ti "prasata", co potřebují pomoc odborníků. ()

Reklama

Reklama