Reklama

Reklama

Metallica: Quebec Magnetic

(koncert)
  • USA Metallica: Quebec Magnetic
Trailer

VOD (1)

Koncertní klenot Quebec Magnetic je unikátním, precizně zpracovaným záznamem legendární show. Takhle hraje kapel na svém vrcholu... „a na ničem jiném nezáleží.“ (Atlantis Entertainment)

Recenze (20)

Satan 

všechny recenze uživatele

Poslední ohlédnutí za Death Magnetic tour natáčené na návštěvě v Quebecu...velmi dobrý setlist a výběr nejnovějších písní jiný než v Nimes (My Apocalypse a Judas Kiss potěšili asi nejvíc), akorát ten Lars už začíná kapelu povážlivě brzdit. Sype se mu tempo, svoje hraní až příliš zjednodušil a dvojšlapku snad úplně vynechává. Každopádně nikdo nebude mít tak úžasný zvuk kytar jako Metallica...Het zase válí a obrazově je to lahůdka, byť pár hluchých míst (zbytečně) tu je - příliš velké detaily, blur atd. Jacquoille: nepřečet, nechytračím a nejsem hudebně hluchý...tak dobře, vynechává "dva kopáky", výsledek zní stejně suše, popř. nepřesně ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Sakra, čím nás chtějí ještě překvapit? Dvd je povedené, ale vše jsme už viděli mnohokrát, proč bych měl sáhnout po tomto, když můžu po Francii nebo Mexiku? Toto je klasika, která ničím neohromí. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Je to jako celý můj vztah k Metallice. Nové písně sice nejsou špatné, ale stejně vždycky jen čekám na fláky ze starých časů. Kapela jich naštěstí sází vždycky dost, takže čekání není nikdy dlouhé. Také sál s pódiem uprostřed není vizuálně zajímavý, ale i s tím se režisér celkem úspěšně popral. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Koncert, ktorý má gule a ktorý naplno využíva finančné možnosti skupiny, takže perfektná práca kamier je samozrejmosťou. Vcelku prekvapil playlist, kde dominuje posledný album, ktorý je síce kalkulom jak sviňa, ale nás old-school fanúšikov, ktorý na Metallice vyrastali musel (resp.mal by) potešiť... Btw Lars Ulrich je arogantný badass. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Od dob Black alba to šlo s Metallicou z kopce a hlavně s Larsem který není schopnej zahrát svoje skladby tak jak mají být !! Někdy to působí opradu ........................ no................. debilně. PS: Doufám, že album Death Magnetic výjde zremastrované, protože ten zvuk je opravdu, ale opravdu příšerně přepálenej a zhuštěnej. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Metallika mě opět potěšila s výborným našlapaným BluRay v DTS. Křišťálově čistý zvuk, vynikající obraz se spoustou kamer, výborná choreografie, vynikající setlist, koncert naprostá bomba. To snad musí potěšit i ty, co nejsou fanoušky Metalliky. Opět sto bodou. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Metaloví veteráni ukazujou, že i po 30 letech se dá zahrát energicky a doslova brutálně. Tohle je prostě sen, kterej by chtěl zažít každej hudebník. Klaním se, protože při takovýmhle výkonu se i nějaký ty malý chybky odpouští - je to live a jsou to lidi, ne stroje. ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Těžko hodnotit bez toho, abych hodnotil výkon Metallicy. A na to nejsem dostatečnej fanoušek. V kině je to pecka, jako každej záznam takhle kvalitní kapely. Ale po Gilmourovi v Pompejích je člověk hodně rozmlsanej.... ()

anatheman 

všechny recenze uživatele

Hudba samozřejmě za 5*, ale forma koncertu je spíše standardní. Absence nějakého "kousku" z Ride the Lightning rovněž zamrzí. Ale to je pouze vedlejší nedostatek. Každopádně je třeba říci, že všem fanouškům "klasického" metalu tento živák srdečně doporučuji! ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Do hodiny dvacet to není nic moc až na pár hitovek a skvělé (v té době novinky) My Apocalypse a pak se to rozjede kvartetem skladeb Master of Puppets, Battery, Nothing Else Matters (nebrzdí zde tempo, jak by se mohlo zdát) a Enter Sandman. Následná Killing Time (cover od Sweet Savage) taky dobře zapadá do závěrečného tempa, pak stará vypalovačka Whiplash a přídavková Seek & Destroy. Zprvu to nebylo moc záživné, nakonec se to rozjelo ve velmi dobrý koncert. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

To je Metallica, jak ji mám rád!!! Po velkém tápání a bezradnosti v 90tých letech minulého století a kontroverzním albu St.Anger ze začátku století 21., se Metallica opět vrátila k tomu, co umí nejlépe, k poctivému thrash metalu. Natočila Death magnetic, které nedosahuje úrovně prvních čtyř alb v jejich diskografii, ale přesto je to nejlepší deska od "...and justice for all"! Quebec magnetic zachycuje kapelu v té nejlepší formě, dokonce i Hetfield zpívá čistě, já si to moc užíval a mé hodnocení je jednoznačné!!! ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

Album "Death Magnetic" mě už moc nebaví. Ten styl se mi zdá už provařený z 80.let. Starých kousků je méně ale při ...Damage, Inc., Master of Puppets, The Four Horsemen, The Shortest Straw, Welcome Home, mé srdíčko štěstím zaplesá.  8/10 ()

Demonic189 

všechny recenze uživatele

Posledné ohladnutie za turné k Death Magnetic má nazov "Quebec Magnetic" a kapela opat predvádza vyborne divadlo. Zvuk je skvelý, i ked oproti turné 93, resp. 96 akosi slabší, lepšie povedane - nema take gule. Playlist je zaujimavy s množstvom staršich kusov, vykony skvele, takže jedina vec, vdaka ktorej strhavam nejake tie body je atmosféra tohto filmu. Tie zabery jednoducho nemaju atmosféru a štýl, na ktorý sme boli zvyknutí zo starších záznamov. Škoda... ()

Mire 

všechny recenze uživatele

"Quebec Magnetic" síce nie je natočený takým epickým štýlom, ako starší záznam "Cunning Stunts", ale koncert je to opäť excelentný. Som rád, že sa nešetrilo skladbami z vtedy aktuálnej dosky "Death Magnetic", ktoré naživo evidentne fungovali, pretože na turné k "St. Anger" sa do playlistu horko-ťažko prepracovali dve-tri pesničky z menovaného albumu. A keď sa k novému materiálu pridajú také šupy, ako Shortest Straw či Damage Inc., je vymaľované. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalá show, která Vás uzemní jako Rocky pravým hákem... Koncert má úžasnou atmosféru, dokonalý drive a tempo a neskutečný tah na branku. Člověk jen může litovat, že tam nemohl být. Metallica tímto může opětovně zavřít hubu všem, kdo jí haní a pomlouvají, že už to není ono... Je to ono! Je to PŘESNĚ ONO!!! A málokdo se na ně chytá... Tak bylo, je a doufám, že ještě dlouho bude... Prostě vydařený a pohodový koncert. Všem vřele doporučuji. ()

slashgibson 

všechny recenze uživatele

Metallica si dala ďalší cieľ, natočiť koncert v 3D.  Tento dvojhodinový dokument Vám má preniesť zážitok úplne novom rozlíšení. Pridá k tomu príbeh , v ktorom má chalan dopraviť z miesta A do miesta B a následne udalosti odohravajúce sa počas toho príbehu korešpondujú so songami počas koncertu.  Nemá to také gule ako kedysi , ale dá sa to zvládnuť. Predsa je to Metallica, s ktorou to ide pomaly dole vodou od roku 1991. ()

zekon 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála dívatelných koncertů Metallica. Chrlí spoustu záznámů všech možných koncertů vždy s mizernu kvalitou zvuku. Tady je to super. DTS, fullHD, a tím to končí. Muzikantsky velmi dobré, nicméně to jak zničili za ta léta koncertování některé songy, jak se Hetfield ani nesnaží zpívat a z 50% mluví a z 20% vydá raději skřek je víc než trapné. I na koncertě je vidět že novější skladby jsou otřesné a nezajímavé, proto musí koncert táhnout staré pecky. Nedávno jsem viděl poslední koncert UDO, je to jak srovnat šlapající BMW se starou rozhrkanou Oktávkou. Skupina kterou je lepší poslouchat z CD než si zkazit chuť koncertem, ano jsem konzervativní, Master of Puppets je pro mě TOP album HM, ale koncert Metallica jedině VHS 1993, to je jediný dívatelný. ()

Baroque 

všechny recenze uživatele

skvele zostrihaný výňatok z niekoľkých koncertov, ktorý iba dokazuje, že metallica nedokáže zahrať jediný koncert aspoň približne bezchybne. čo už, pre hluchých puberťákov sú to bohovia. a tí si môžu dovoliť všetko. hlavne za tie prachy. aj oblbnúť divákov, veriacich, že ešte za niečo stoja. ()

Reklama

Reklama