Reklama

Reklama

Film 2013

(pořad)
Publicistický
Česko, 2013, 26 min

Účinkují:

Jolka Krásná

Obsahy(1)

Souhrn toho nejpodstatnějšího ve světě filmových pláten.  FILM 2013 je diskusní týdeník zaměřený na aktuální filmové dění, společně s hosty ve studiu zpravodajského kanálu ČT24. FILM 2013 se zabývá filmovou distribucí, stejně jako nákupem zahraničních filmů i prodejem českých snímků do zahraničí. Věčným tématem je rovněž financování české kinematografie, grantová politika, podpora filmu jako specifického kulturního žánru, ale také zdroje masové zábavy. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Jako zdroj informací převážně o českých filmech (tedy hlavně těch, kde je ČT jako koproducent). Na můj vkus moc podbízivé k hostům (co kdyby příště nepřišly?). Chtělo by to více kritických otázek a poohlédnout se, jak jinak a lépe to dělají jinde, častokrát poloamatérsky, jako MZ live, nebo Odvážné palce, nebo i ty čelisti ČRo. I přes některé kvalitní rozhovory hodně slabé a (zas a znovu) nekritické. Slovy Roberta Sedláčka " Vy se furt jenom těšíte, to je hezký ." ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Pořad se od loňska prakticky nezměnil, což oceňuji, protože posunout se výše nemá příliš kam, za to může spadnout dolů a to pořádně. ()

kiros179 

všechny recenze uživatele

Pokud hledáte něco jiného než českou "produkci" od Franty Vomáčky nebo novinky z Uzbekistánské popř. Srbské kinematografie, je tento pořad naprostá ztráta času. Nudné rozhovory, jasné protlačování filmů z (ko)produkce ČT jako bonus. Je smutné jak česká televize totálně rezignovala na toto téma, o nějaké snaze o zajímavý filmový pořad nemůže být ani řeč. 10% ()

Reklama

Reklama