Reklama

Reklama

Batesův motel - Série 5

(série)
Trailer 1
Drama / Mysteriózní / Horor / Thriller
USA, 2017, 7 h 17 min (Minutáž: 39–47 min)

Kamera:

John S. Bartley

Hudba:

Chris Bacon
(další profese)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (18)

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak bohužel opět za tři. Pátá série stejně jako čtvrtá trpí pomalým rozjezdem, který zde trvá celé čtyři díly, a až v pátém dostane ty pravý grády. Což zamrzí, protože to je důvod č.1, proč hodnotím tak, jak hodnotím. Druhá polovina série je jinak naprosto skvělá, bavila mě, líbilo se mi, kam se děj ubíral, potěšilo mě vyvrcholení celého seriálu. Tak pak je to holt škoda no. K sérii samotné nemám asi jinak moc co říct. Vyhodnocení: Rihanna v Batesově motelu potěšila😎 ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piata a zaverecna seria ma moc neohurila. Nesadol mi nasilny sposob, akym operovali s Norman-ovou vidinou matky. Vedlajsie linie boli priemerne, okrem teda tej s psychologom, ta ma bavila. Nuz a ta v 7-8ej casti, kde okopirovali niektore pamatne sceny povodneho Psycha a prepisali ich, aby si vystrelili z pamatajuceho divaka. Uplny zaver bol emocne dost silne napinany tlacenim na pilu, az mi neprisiel verny. Priemer. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední desetidílná štace přerodu uťáplého středoškoláka ve vypočítavého psychopata/vraha se svezla na vlně opravdu vyšperkovaných epizod 4. série a po tamních šokujících událostech nabalila další a v závěru přinesla mnoho očekávaných zadostiučinění, která z Batesova motelu vytvořila seriál, na nějž jen tak nezapomeneme. Vera Farmiga zatím ve své nejlepší roli. [viděno na SkyShowtime] ()

nemer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fantastická pátá série srazila kultovní Psycho na kolena, dojemný, zvrhle romantický závěr Psycho jednoznačně překonává a sesazuje z trůnu. Mladý Norman (včetně chorobného vztahu k matce) je oproti staršímu předchůdci vykreslen tak, že s ním člověk musí soucítit. Narozdíl od Perkinse, který si nikdy mé sympatie nezískal. Proto mi vůbec nenávaznost na Psycho nevadí, naopak. Konečně postavy byly pouze Blochovým Psychem inspirovány. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I závěrečná série Bates Motelu byla výborná (což je samozřejmě jen dobře) a přinesla mi vynikající podívanou, skvělou od začátku do konce a s nulovým počtem výplňových dílů. Vlastně mě na ní mrzí jen jedna jediná věc (jako asi skoro všechny), a sice to absolutní (ne)navázání na Psycho, díky čemuž celý seriál ztratil smysl, ale ve výsledku je to vlastně (trochu) fuk, protože samotné finále je skvělé (jako ostatně zbytek série). Freddie Highmore už místy trochu přehrává, ale nechápu, proč za to nedostal žádnou cenu (nebo aspoň o žádné nevím). Vera Farmiga ho ale snadno přehraje a i šerif Romero a Dylan konečně předvedou něco pořádného. Vůbec nepochybuji o tom, že si celý tenhle seriál dám znova. Jeho poslední sérii jsem si neskutečně užil, Bates Motel skončil na vrcholu a v nejlepším a já jsem s tím nejen s celou sérií, ale dokonce i s úplným závěrem vlastně nakonec docela spokojen. A kdo to ještě neviděl – jděte do toho! 100%. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama