Reklama

Reklama

Batesův motel - Série 5

(série)
Trailer 2
Drama / Mysteriózní / Horor / Thriller
USA, 2017, 7 h 17 min (Minutáž: 39–47 min)

Kamera:

John S. Bartley

Hudba:

Chris Bacon
(další profese)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (18)

nemer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fantastická pátá série srazila kultovní Psycho na kolena, dojemný, zvrhle romantický závěr Psycho jednoznačně překonává a sesazuje z trůnu. Mladý Norman (včetně chorobného vztahu k matce) je oproti staršímu předchůdci vykreslen tak, že s ním člověk musí soucítit. Narozdíl od Perkinse, který si nikdy mé sympatie nezískal. Proto mi vůbec nenávaznost na Psycho nevadí, naopak. Konečně postavy byly pouze Blochovým Psychem inspirovány. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piata a zaverecna seria ma moc neohurila. Nesadol mi nasilny sposob, akym operovali s Norman-ovou vidinou matky. Vedlajsie linie boli priemerne, okrem teda tej s psychologom, ta ma bavila. Nuz a ta v 7-8ej casti, kde okopirovali niektore pamatne sceny povodneho Psycha a prepisali ich, aby si vystrelili z pamatajuceho divaka. Uplny zaver bol emocne dost silne napinany tlacenim na pilu, az mi neprisiel verny. Priemer. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aha. No ty vole. Je asi těžké hodnotit celý seriál v nějakém shluku. Zároveň asi nevím jak bych to celé komentoval, kdybych na seriál koukal již od roku 2013, přičemž jsem na něj koukal necelý rok. Ale i přesto je to pro mne speciální zážitek, protože jsem na seriál vlastně koukal díle po díle právě skoro onen celý rok. Asi si dokážu představit, že seriál vychází v televizi a já bych se na něj díval, ale celé mi to nějak nezapadá. Asi bych se později na něj koukal čistě z krajní nouze, hlavně protože tohle není úplně můj šálek kávy. Pět sérií by se dalo klidně smrsknout na tři. Je tam sice vidět Normanův pokrok, ale stále jde o to, že je to jenom o hádání se jeho a jeho matky a ta nedá samozřejmě pokoj ani ze záhrobí. Tvůrcům se musí nechat, že udělali zajímavý konec. Hlavně takový, že vlastně ani na pověstné Psycho nenavazuje. Což je překvapivý, ale zároveň je to podřezaná větev, protože tím seriál ztratil vlastně smysl. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá série rozjíždí velkolepé finále. Vše se uzavírá, ledacos je odhaleno, ledacos zůstává i nadále skryto. V dílech závěrečné série dostáváme širší náhled do Normanovy duše, lépe chápe jeho psychopatické pohnutky, což je skvělý počin a Freddieho herecký výkon je opět absolutně dokonalý. Celý Batesův motel je perfektní divácký zážitek. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak bohužel opět za tři. Pátá série stejně jako čtvrtá trpí pomalým rozjezdem, který zde trvá celé čtyři díly, a až v pátém dostane ty pravý grády. Což zamrzí, protože to je důvod č.1, proč hodnotím tak, jak hodnotím. Druhá polovina série je jinak naprosto skvělá, bavila mě, líbilo se mi, kam se děj ubíral, potěšilo mě vyvrcholení celého seriálu. Tak pak je to holt škoda no. K sérii samotné nemám asi jinak moc co říct. Vyhodnocení: Rihanna v Batesově motelu potěšila😎 ()

Galerie (78)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama