Reklama

Reklama

Norman žije po Normině smrti sám a stará se o motel. Bývalý šerif Romero si odpykává trest za křivou výpověď, ale jeho žádost o podmínečné propuštění je zamítnuta. Dylan a Emma žijí v Seattlu s malou dcerkou. Když přijede na návštěvu Caleb, Emma ho pošle pryč. Romero pošle do Batesova motelu svého kamaráda, a když se s ním nemůže spojit, dojde mu, co se stalo. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Norman Bates se ráno probudí. Jeho matka Norma mu chystá snídani. Je to skutečnost, nebo jen představa? Do motelu přijíždí Sam Loomis s milenkou, zapíše se pod cizím jménem. V Železářství se Norman seznámí s jeho ženou Madeleine Loomisovou. Normanův bratr Dylan se mezitím oženil s Emmou Decodyovou, mají spolu dceru. Přijede je navštívit jeho otec Caleb. Posléze se v motelu objeví Jim Blackwell. Poslal ho tam bývalý šerif a manžel Normy Alex Romero. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Norman žije so svojou "matkou" a snaží sa renovovať motel. Tak sa zoznámi s atraktívmou Madaleine Loomisovou, pretože tá je majiteľkou železiarstva, v ktorom sa Norman rozhodne kúpiť farbu na exteriér motelu. Pri platení však zistí, že vo vrecku má cudziu peňaženku a to, ako sa k nej dostal sprevádza jeho povestné okno. Dyln s Emmou majú bábňtko a počas oslavy ich navštíví Caleb. Dylan Emme povie, že iba vďaka jeho peniazom sa dostala na operáciu, napriek tomu mu Emma nedovolí u nich ostať na čas bývať. Romero neuspeje so žiadosťou o pomienečné prepustenie z väznice a stále sa komusi márne pokúša dovolať. Keď chce ísť Norman na stretnutie miestnych obchodníkov v meste, "matka" ho odhovorí a ukáže mu mrazák, v ktorom je telo muža, ktorého peňaženku mal Norman pri sebe. Tak sa Norman s "matkou" rozhodnú telo ukryť v jazere. Mŕtvole však zazvoní telefón a na druhom konci linky je šerif Romero. Odmysliac si fungujúci telefón po pobyte tela v mrazáku je úvodná časť skvelá. Seriálový Norman dosiahol úroveň toho filmového. Herci sú starší a aj postavy, ktoré stvárňujú dopeli. Prekvapí Emmina reakcia na Calebov príchod, z dievčatka ktoré ste ľutovali je americká hlúpa hus. A dabing. Český hlas Normanovi jednoducho sedel viac ako hlas samotného Freddieho Highmorea. Bol presvedčivejší, avšak herecký výkon je stále vynikajúci. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně přišel čas na dojezd poslední schizofrenní štace jednoho mladého šílence a hned úvodní díl servíruje pěkné důsledky 2letého časového skoku, ve kterém se toho stalo mnoho, aby se dál mohlo dít ještě víc. ()

Reklama

Reklama