Reklama

Reklama

Batesův motel - Série 2

(série)
Drama / Mysteriózní / Horor / Thriller
USA, 2014, 7 h 7 min (Minutáž: 42–43 min)

Kamera:

John S. Bartley

Hudba:

Chris Bacon

Hrají:

Vera Farmiga, Freddie Highmore, Max Thieriot, Olivia Cooke, Nestor Carbonell, Ian Tracey, Keenan Tracey, Nicola Peltz, Kenny Johnson, Michael Eklund (více)
(další profese)

Epizody(10)

Recenze (11)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria je o niečo slabšia ako prvá hlavne z dôvodu troch častí uprostred, ktoré pripomínajú skôr rodinnú drámu ako skvelú prvú časť tohto seriálu. Záver je však spracovaný veľmi dobre a diváka navnadí na ďalšiu sériu. Dokonca aj časť príbehu s vojnou drogových gangov, ktorá mi v seriáli spočiatku trochu vadila mi už pripadá ako neodmysliteľná časť motela Batesových a zapracovanie seriálu do súčasnosti je prevedené naozaj vynikajúco. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se týče zápletky, tak je druhá série poněkud slabší, je tam už až příliš postav, začíná to být lehce zamotané a celkově je to o něco méně strhující. Nicméně je to stále tak dobře natočené a herci jsou ještě lepší a atmosféra je pořád skvělá, takže mě i druhá řada strašně bavila (i proto, že jsem byl spokojen s vývojem postav) a pořád je to neskutečná nadprůměrná pecka, na kterou mě bavilo se dívat. 85%. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mysteriózního seriálu vycházejícího z kultovního hororu Psycho už přidává polínka do ohně a staví na událostech z finále první řady, jež mohlo nejednoho nepříliš ostříleného diváka slušně šokovat. Do toho se tu logicky přimotávají nové postavy, které Batesovým jejich krkolomný život rozhodně nepřicházejí ulehčit. Jo, tahle psychárna se sleduje opravdu dobře. [viděno na SkyShowtime] ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série udržuje standarty té první. Akorát je to tak nějak furt to samé dokola. Ne zrovna v tom monotónním slova smyslu, ale spíš v takovým, který se dá, ale nevyžíváte se v každém díle. Jde jen o to, že Norman si vždycky najde nějaký nový fellas, který ho buď opustí nebo tak a ony s ním dělají nějaký shitty a skončí to tak, že to je jen nějaká záplata ve scénáři. A Norman si najde nějakou osobu, kterou prostě v tom svým výpadku zabije, takže je to furt to samý dokola. Je Norma stále řeší ty samý problémy a chce, aby měla Normana furt za prdelí a on ji lízal řiť, ale nevychází ji to, takže jemu bouchnou saze a pak se ji zase omlouvá... no prostě se skoro epizodu, co epizodu a sérii, co sérii děje furt jedno a to samý. Uvidíme jestli půlka seriálu celého přinese něco originálního. Ale obávám se omývání těch samých problémů dokola jako do teď. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série už není ani zdaleka tak temná, hororová a mysteriózní jako první. Je trochu škoda, že jsme se my diváci nedočkali prvních skutečných zákazníků motelu. A mrzí mě taky to, že se naprosto opustil obchod s asijskými svlečnami. To mě zklamalo úplně nejvíc, prostě se vytratil naprosto skvělý potenciál z první řady. Ale jinak mě druhá série i tak moc bavila. Války gangů byly moc fajn. Všechny postavy se krásně vyvíjely. Atd. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co bych napsal? Rozhodně se to drží v duchu první série, což je samozřejmě to nejlepší a nejdůležitější. Postavy jsou stále velmi sympatické, uvěřitelné a zajímavé. Děj se vyvíjí plnou parou kupředu, předhazuje nové zvraty, přidává do hry nové tváře, ale hlavně šokuje. Zkrátka a dobře vše frčí, jak má, a já jsem jsem spokojen. Ovšem existuje jeden důvod, proč nejdu s hodnocením do plné škály. Tím důvodem je horší průběh děje než v předešlé sérii. Není to nic fatálního, to ne, jen cítím, že tam jsem všechno dění prožíval o něco víc a bylo pro mě těžší se od seriálu odtrhnout, zatímco tady ta potřeba až taková nebyla. Jinak vše proběhlo tip top a těším se na další sérii. Vyhodnocení: Pěvecká scéna na konkurzu je jedna z mých oblíbených ()

Majoslav11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já jsem ji zabila !" Za mňa to je stále za tri hviezdy. Na začiatku som bol mierne optimistický, vyzeralo to dobre, no po všetkých častiach ostávam na rovnakom hodnotení ako pri prvej sérii. Vadí mi nelogičnosť chovania postáv a prílišného zjednodušovania deja a skratkovitosť. Dobrá oddychovka, ale ku nadpriemeru tomu ešte stále niečo chýba. Páči sa mi vývoj Normanovej postavy a teším sa na to, kedy sa dostane do svojho finálneho štádia Anthonyho Perkinsa. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série trochu opouští mysterióznost té první. Přílivem nových postav se z toho stává víc krimi drama. Hustá atmosféra a vynikající herecké výkony ale zůstávají. Opět byla radost se na to dívat a napjatě očekávat co bude dál. ()

Reklama

Reklama