Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dylan, který se od Normy dozvěděl, že Caleb je jeho otcem, se zpije do němoty, obviní matku z intrikánství a opustí motel. Když je jeden z Fordových dělníků zabit, šerif Romero důrazně varuje Zanea. Mezitím trýzněný Norman vyhledá Caleba, aby pomstil matčino příkoří. Potom si však nic nepamatuje a z transu ho dostane až jeho nová kamarádka Cody. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dylan sa ťažko vyrovnáva s tým, že Caleb je jeho otcom. Norma si vyrazí s Gregorym a Norman žiarli. Štve ho aj to, čo robil Caleb a tak mu kamarátka navrhne,aby Caleba vystrašili. Norman má obavy, ako to dopadne a tak obaja odídu, ale neskôr sa na miesto vracia sám. Šerifovi Romerovi zhorí dom potom, ako sa v prístave postaví Zaneovým chlapom. Epizóda je skvelá najmň vďaka výstupu Normana čoby svojej matky pri pokuse pomstiť sa dvakrát tak ťažkému Calebovi. Freddie Highmore má nepochybne talent. ()

pallok 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aktérov pribúda, klamstiev a kostlivcov v ich hlavách tiež. A prečo ich pribúda? Jednoduchá odpoveď – aby bolo koho zabiť, minimálne ublížiť mu. Zápletky pribúdajú, seriál drží divákov v napätí, jedine, čo mi vyslovene vadí sú recenzie ktoré opisujú čo sa v hodnotenej epizóde stalo. PS Norman a jeho paranoja sa začína prejavovať 100percentne. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama