Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Norman se Cody přizná, že to není poprvé, kdy měl náhlý výpadek paměti, a dívka se mu svěří se svým nelehkým soužitím s násilnickým otcem. Šerif Romero se ubytuje u Normy v motelu, když jeho dům do základů vyhoří. Varuje ji před spojenectvím s Nickem Fordem. Dylan v pouliční přestřelce zachrání Zaneovi život a skončí v nemocnici. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Norman sa prebudí v aute vedľa Cody, ktorá sa ho pýta na výpadok, ktorý mal. Norman sa jej prizná, že sa mu to stáva a zbližujú sa čoraz viac. Norma nie je nadšená z ich vzťahu, lebo nevie o Codinom násilníckom otcovi. Šerif Romero sa ubytuje v moteli po tom, ako mu vyhorel hotel a má potyčku so Zaneom. Toho si na mušku vezme aj nepriateľský gang a život mu zachráni Dylan, ktorý sa od mamy a brata odsťahoval. Dojde aj na Emmu, ktorá sa chystá na rande a o rady poprosí Normu, ktorú berie ako svoju matku. Norma však má hlavne starosti s obchvatom a s nápadom, ktorý by jej mohol pomôcť jeho výstavbu zastaviť. Tempo trochu pomalšie ako v prvej sérii, ale stále nadpriemerný seriál. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná už se budu opakovat, ale přidáním Cody do seroše se mi rozbilo mnoho mých už vystavěných ideií, kam by mohl Batesův motel směřovat. To by ale nesmělo jít o seriálový thriller, kde se každou minutou musí něco semlít či absolutně zvrátit. ()

Reklama

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • V 10. minutě, když jede Norman (Freddie Highmore) s Cody (Paloma Kwiatkowski) v jejím autě, slyšíme z rádia skladbu „Lullaby“ od anglické kapely The Cure, která vyšla v roce 1989 na jejich osmém studiovém albu nazvaném „Disintegration“. (Trajektt)

Reklama

Reklama