Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bob Paris začne plnit svou část dohody a nechá u motelu vykopat jámu na nový bazén. Jeho muži unesou Finnigana a vypáčí z něho veškeré informace o Normě. Romero ukončí své přátelství s Normou, protože má oprávněný pocit, že mu stále o některých věcech lže. Dylan s Calebem mají za tučnou odměnu odvézt pro svého souseda Chicka zásilku zbraní do Kanady. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paris začína stavať bazén, ktorý Norme sľúbil. Jeho chlapi unesú a vypočujú Finnigana, ktorý im prezradí všetko, čo vie o Norme. Paris potom informácie, ktoré sa o smrti Normanovho otca dozvedel povie Romerovi. Ten konfrontuje Normu, tá mu však stále zvrdí že išlo o nehodu a tak zdá sa ich priateľstvo končí. Dylan s Calebom vezú zásielku zbraní pre suseda Chicka, obchod sa však skomplikuje. Norman povie o svojich sexuálnych predstavách Norme, tá ho však naďalej chráni. Opäť vydarená časť spestrená vďaka vedľajšiemu príbehu s obchodom so zbraňami. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač zvraty kolem vztahu Caleba s Normou, potažmo s Dylanem přišly vhod a následovné dění mě celkem zajímalo, pokud Caleb ze seroše zmizí, chybět mi nebude. Side linky Batesovu motelu totiž vůbec nesvědčí. ()

Reklama

Reklama