Reklama

Reklama

Batesův motel - Série 4

(série)
Drama / Mysteriózní / Horor / Thriller
USA, 2016, 7 h 19 min (Minutáž: 43–47 min)

Kamera:

John S. Bartley

Hudba:

Chris Bacon

Hrají:

Freddie Highmore, Vera Farmiga, Max Thieriot, Olivia Cooke, Nestor Carbonell, Damon Gupton, Karin Konoval, Jaime Ray Newman, Jim Shield, Elizabeth Weinstein (více)
(další profese)

Epizody(10)

Recenze (11)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzestupná tendence seriálu neustále pokračuje a nutno říct, že tahle série je opravdu prozatím nejlepší (pátou mám ještě před sebou). Freddie Highmore je díl od dílu lepší a lepší a každá jeho scéna s Verou Farmigou je totální lahůdka (takže vlastně celý díl). Parádní zápletka, taktéž lepší díl od dílu s úžasným finále, které nás přivedlo až TAM (téměř). V našich končinách opravdu neprávem opomíjený seriál, neboť je to opravdu jeden z nejkvalitnějších a nejzajímavějších seriálů, ve kterém mám navíc rád i šerifa Romera – na začátku nic moc postava, ale teď je pro Normana rovnocenným soupeřem. Těším se na úplné finále – už to skoro bude, Matko, už se brzo dočkáš... sprchy. Nebo ne? 100%. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už k tomu skutečně došlo, 4. prodloužení vhledu do schizofrenního myšlení Normana Batese si zasluhuje plný počet, už jen proto, že tvůrci nepolevují a i po tolika dílech dokáží nabídnout kvalitní zvraty a velmi nepříjemné konsekvence. Závěr samotné série přináší zatím vůbec nejkrutější vývoj děje a my jsme zvědaví, jak se na tom bude stavět v závěrečné sezóně. [viděno na SkyShowtime] ()

Reklama

Majoslav11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na štyri hviezdy hodnotenie dvíham až po posledných dvoch častiach. Predtým je to totiž celkom rozťahaná nuda, kedy je gradácia k efektnému finále len veľmi pozvoľná. Normanova psychika sa v liečebni rozoberá podrobne a Freddie Highmore tu rozohráva svoj herecký koncert, ktorý pokračuje do poslednej minúty série. Jeho Norman Bates je pôsobivý a efektný. Dej sa sústreďuje už len v podstate na tri hlavné postavy a nie je viac pochýb, že Normanov fatálny prerod je na spadnutie. Zvedavý na poslednú sériu. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znepokojivy vztah popierajucej matky a labilneho a maniakalneho syna je spat. Obcas som si ako divak pripadal ako masochista. Preco si toto robim? :) Kedze zaver nadviazal na povodne Psycho, som zvedavy, cim tvorcovia naplnili dej piatej serie. Nizsie hodnotenie preto, ze mnoho z predoslych postupov a vztahovych twistov sme uz videli v predoslych seriach. Vera Farmiga je vsak hviezda a az bolestne hra svoju rolu. :) 65% ()

to08.net 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je fascinující sledovat perfektní vizuální popis mysli soužené bludy a osudy všech zúčastněných. Trauma z dětství jen tak nevymažeš. Trpící dítě si vymyslí vnitřní bytosti, které mu pomáhají přežít a tady trpěla celá rodina příliš dlouho. Jak k nám promlouvá naše minulost a naši předci? jak se to promítá v našem dalším životě? Těším se na další sérii. ()

Galerie (167)

Reklama

Reklama