Reklama

Reklama

Batesův motel - Série 3

(série)
Drama / Mysteriózní / Horor / Thriller
USA, 2015, 7 h 8 min (Minutáž: 42–43 min)

Kamera:

John S. Bartley

Hudba:

Chris Bacon

Hrají:

Vera Farmiga, Freddie Highmore, Max Thieriot, Olivia Cooke, Nestor Carbonell, Kenny Johnson, Nicola Peltz, Keenan Tracey, Kevin Rahm, Keegan Connor Tracy (více)
(další profese)

Epizody(10)

Recenze (13)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to vidět i na základě zdejších čísel, že Bates Motel disponuje trochu netradičně, ovšem dost zaslouženě vzestupnou tendencí a já to můžu jedině potvrdit. Sice nejsem v obecném průměru stále na 5. hvězdě, ale nejeden prohřešek či samotná vražda tady budují excelentní napětí a vy jen sedíte a nevěříčně sledujete, co se to stává z kdysi uťáplého středoškoláka. [viděno na SkyShowtime] ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série mě zezačátku úplně odrovnala - ne v dobrém, ale ve špatném slova smyslu! První tři díly byly pro mě šíleným propadem oproti konci druhé série. Nuda, postavy otravné, děj vleklý, tajný spolek náhodný a nezajímavý. Už jsem pomalu přemýšlel o tom, zda se nebude pro mě jednat o poslední sérii a pak šlus. Naštěstí se potom vše zlomilo a odebralo se lepším směrem. Takhle to šlo až do samotného finále, které bylo doposud nejšílenější (nechci nic spoilerovat, takže to nebudu rozebírat)! Jinak vše bylo zas v té své kvalitní klasické normě - postavy, kamera, dějový spád, smrti, atmosféra. Celkově bych tedy třetí sérii zhodnotil jako docela povedenou, mohlo by se snad jednat i o tu nejlepší, kdyby si to ovšem tolik nezmrvila tím nepovedeným úvodem. Vyhodnocení: Zajímavý návrat jedné postavy😉 ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série jde stále v duchu těch předchozích. Je to kousek, na který se rozhodně dá koukat a v jistém ohledu i baví. Dle mého to ale není nic na co bych se každý týden těšil a je to nějak extrémně chytlavé. Člověk se na to spíš podívá z jistého diváckého zvyku než cokoliv jiného. Důležité věci k vyřčení, které jsem možná dříve zapomněl nebo nezmínil. Trochu zvláštní seriál zmodernizovat ze šedesátých let, tak aby vypadal jako v šedesátkách, ale byl v 21. století a prostě, i když to funguje dobře, tak to nakonec lehce bolí na srdci a vyzní to jako ptákovina. Freddie Highmore jednoznačně seriál tahá kupředu a drží ho svým super hereckým výkonem. Třetí série celkově oproti prvním dvoum lehce pokulhává. Stále je co nabídnout, i když už to je lehce monotónní. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Se zatím poslední sérií přišel pokles a to jak kvalitativní, tak samozřejmě i dějový, občas mi to už přišlo natahované a místy mě to nebavilo, nicméně druhá polovina série to napravila a finále pak bylo absolutně strhující. Vera Farmiga a Freddie Higmore jsou navíc rok od roku lepší, to poznáte hned. Nicméně za mě už jenom 75%. ()

Majoslav11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria prináša zvyšovanie kvality, na plný počet to ale nevidím. Snáď každá z ústredných postáv je zaujímavo napísaná, dej odsýpa, je zaujímavý. Hlavná dvojka Norma a Norman herecky excelujú. Na škodu je len vyšší počet hluchých miest, inak som pri porovnávaní s predchádzajúcimi sériami omnoho spokojnejší. Norman Bates ako jedna z ikonických postáv hororu a vlastne celý Hitchcockov dom týmto dostávajú náležitú poctu. Tretia séria za 4 * ()

Galerie (274)

Reklama

Reklama