Reklama

Reklama

Batesův motel - Série 5

(série)
Trailer 1
Drama / Mysteriózní / Horor / Thriller
USA, 2017, 7 h 17 min (Minutáž: 39–47 min)

Kamera:

John S. Bartley

Hudba:

Chris Bacon
(další profese)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (18)

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak bohužel opět za tři. Pátá série stejně jako čtvrtá trpí pomalým rozjezdem, který zde trvá celé čtyři díly, a až v pátém dostane ty pravý grády. Což zamrzí, protože to je důvod č.1, proč hodnotím tak, jak hodnotím. Druhá polovina série je jinak naprosto skvělá, bavila mě, líbilo se mi, kam se děj ubíral, potěšilo mě vyvrcholení celého seriálu. Tak pak je to holt škoda no. K sérii samotné nemám asi jinak moc co říct. Vyhodnocení: Rihanna v Batesově motelu potěšila😎 ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I závěrečná série Bates Motelu byla výborná (což je samozřejmě jen dobře) a přinesla mi vynikající podívanou, skvělou od začátku do konce a s nulovým počtem výplňových dílů. Vlastně mě na ní mrzí jen jedna jediná věc (jako asi skoro všechny), a sice to absolutní (ne)navázání na Psycho, díky čemuž celý seriál ztratil smysl, ale ve výsledku je to vlastně (trochu) fuk, protože samotné finále je skvělé (jako ostatně zbytek série). Freddie Highmore už místy trochu přehrává, ale nechápu, proč za to nedostal žádnou cenu (nebo aspoň o žádné nevím). Vera Farmiga ho ale snadno přehraje a i šerif Romero a Dylan konečně předvedou něco pořádného. Vůbec nepochybuji o tom, že si celý tenhle seriál dám znova. Jeho poslední sérii jsem si neskutečně užil, Bates Motel skončil na vrcholu a v nejlepším a já jsem s tím nejen s celou sérií, ale dokonce i s úplným závěrem vlastně nakonec docela spokojen. A kdo to ještě neviděl – jděte do toho! 100%. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piata a zaverecna seria ma moc neohurila. Nesadol mi nasilny sposob, akym operovali s Norman-ovou vidinou matky. Vedlajsie linie boli priemerne, okrem teda tej s psychologom, ta ma bavila. Nuz a ta v 7-8ej casti, kde okopirovali niektore pamatne sceny povodneho Psycha a prepisali ich, aby si vystrelili z pamatajuceho divaka. Uplny zaver bol emocne dost silne napinany tlacenim na pilu, az mi neprisiel verny. Priemer. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá série rozjíždí velkolepé finále. Vše se uzavírá, ledacos je odhaleno, ledacos zůstává i nadále skryto. V dílech závěrečné série dostáváme širší náhled do Normanovy duše, lépe chápe jeho psychopatické pohnutky, což je skvělý počin a Freddieho herecký výkon je opět absolutně dokonalý. Celý Batesův motel je perfektní divácký zážitek. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoiler. Myslela som si, že vrchol mojich seriálových zážitkov bolo Stranger things, ale tento seriál ma dostal. Pred pár rokmi som ho dosť lajdácky sledovala na ČT a prišlo mi to ako dobrý nápad. Teraz som ho konečne videla v celej jeho náväznosti a kráse a vyrazil mi dych. Myslím, že som sa prvýkrát správala ako ozajstný seriálový závislák. :)) Takú prepracovanosť deja a charakterov som ozaj nečakala. Až sa mi nechcelo veriť, kam sa hlavní hrdinovia vo svojich osudoch posunuli. Naschvál vravím hrdinovia, pretože toto nebolo iba o Normanovi a Norme. Napriek tomu, že ich vzťah je kľúčovým, sám o sebe by na postavenie celého príbehu nestačil. Asi preto bola pre mňa vrcholom štvrtá séria, ktorá vyhrotila aj uzavrela všetko podstatné vrátane veľmi dôležitého motívu vzťahu Normy a Alexa (myslím, že to bol práve ich vzťah, ktorý definitívne zlomil všetko ľudské v Normanovi a dokonal jeho premenu na monštrum) A aj preto nedávam piatej sérii maximálne hodnotenie, lebo všetko kľúčové už bolo povedané. Dokonca mi bolo trochu ľúto, že scenáristi nenadviazali na Psycho, len z neho vytiahli pár scenáristických nitiek, pre mňa osobne by to bolo zaujímavejšie. Každopádne Batesov motel patrí k tomu najlepšiemu a najduchaplnejšiemu, čo som v poslednej dobe videla. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama