Reklama

Reklama

Oculus

Trailer 2

Obsahy(1)

Pred desiatimi rokmi zasiahla rodinu Russellovcov obrovská tragédia, ktorá navždy zmenila život dospievajúcich súrodencov Tima a Kaylie. Chlapca odsúdili za brutálnu vraždu svojich rodičov do nápravného ústavu. Teraz, keď ho už ako dvadsaťročného prepustili na slobodu, snaží sa na minulosť zabudnúť a začať normálny život. Kaylie je však stále prenasledovaná tou osudnou nocou, keďže je presvedčená, že smrť ich rodičov zapríčinilo niečo nadprirodzené. Verí, že zlovoľné sily sa k nim dostali cez starožitné zrkadlo v ich rodnom dome. Aby Kaylie dokázala Timovu nevinu, vypátra staré zrkadlo a nájde informácie o záhadných úmrtiach, ktoré sa stali jeho predchádzajúcim majiteľom. Po získaní rôznych nových poznatkov v snahe vyriešiť vraždu rodičov však súrodenci zájdu príliš ďaleko a neuvedomia si, že znova rozpútali nočnú moru svojho detstva. (Steny94)

(více)

Videa (17)

Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina T: čeština
02:31
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
01:31

Související novinky

Legendární Osvícení bude mít druhý díl

Legendární Osvícení bude mít druhý díl

29.01.2018

Ano, čtete dobře. Hororová klasika Stanleyho Kubricka by měla nafasovat pokračování, a to celých 38 let po premiéře. Koho za něj můžete vinit? Samotného Stephena Kinga! Autor knižní předlohy totiž v… (více)

Mike Flanagan – nová tvář amerického hororu?

Mike Flanagan – nová tvář amerického hororu?

01.06.2014

Po odchodu Jamese Wana z hororové scény mnoho fanoušků čeká, kde a kdy se objeví další výrazný tvůrce spjatý s tímto žánrem. Ale dost možná tu již jeden je, jen zatím není tolik na očích. Mike… (více)

Reklama

Reklama