Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Je to nesmyslná kravina, které bych klidně hnedka odpad dal, ale nejde to. Já se u takového filmu smát až samotného děsí mě to! Pochybuji, že by se tomu stalo i podruhé, ale z toho si nic nedělám. Už jen za pár těch úsměvů mě k vyššímu hodnocení rychle přemluví, ale o doporučení nebo snad opakovaném shlédnutí se nedá mluvit. ()

sarume 

všechny recenze uživatele

Taky jsem na druhe straně toho pomyslného břehu:) Zjistila jsem si. že představitelé jsou již ve věku, kdy by mohli mít doma nějakého takového puberťáka a tak třeba zatoužili zcela zparodovat jejich životní styl . a to se jim opravdu povedlo:) Takže si myslím, že je to jen o nepochopení toho co chhtěli tvůrci říct. Mě asi hodně oslovila scéna s rudnutím:) To jsem málem umřela smíchy. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Připomíná mi to modely francouzských návrhářů na anorektických tělech světoznámých ramínek s nohama, které se procházejí po molech. Bizarní, okázalé, nechutné, šokující, tupé, jednoduché, trapné, nepochopitelné. Marně jsem hledal nějaký světlý moment, ale nějak to nevybředávalo z takové nudné atmosféry. Bylo tam několik úsměvných momentů a docela solidních hlášek a za pozitivum také beru, že jsem to dokoukal do konce. Nicméně je to zábava pro skutečně specifickou skupinu diváků, do které já nepatřím. Přirovnal bych to k tomu, jako by si někdo nasral na hlavu, vyšel na ulici a vydával to za novou módu. Někteří budou tleskat, já jen kroutím hlavou. Za tenhle 80ti minutový průjem dávám 15% ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Slizký, umastený a ztoporený výstrek. Je to desná uchylná sračka, ktorá sa nehraje na nič než je. A tá úprimnosť sa mi páči na Klube sračov. Rhyp Ifans geniálny. A pri pesničke "ja bych šukal až bych kukal" (z videoklipom)-v závere som doslova umieral.***Opáčko nutné! Pri niektorých scenách človek zomiera-to nehovorím o konci! ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Ujetý humor, legendární hlášky a duo tragédů, kteří chtějí za každou cenu skórovat. Toto všechno činí z tohoto díla časem prověřenou "guilty pleasure" záležitost, kterou budete buď milovat nebo nenávidět. Nic mezitím zde zkrátka neexistuje! „Sorry, girls, no monsters. Beautiful people can pass, but monsters... no. Do you understand? Look, your faces... ugh!... offend my mirror.“ ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama