Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Diskuze

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

 

vBaker: je to Goatrance (psytrance má naturálnější zvuk) , a jak píše chaometic AP jsou špička v žánru :) Uplifting je pohodová hudba, ale mám ten problém že tracky prostě nerozenám, žadný originální melodie, momenty k zapamatování a hlavně mi vadí to vzájemný vykradání. Fakt originální uplifting dělal kdysi Tiesto http://www.youtube.com/watch?v=lbG4I4ii0j0

chaometic

chaometic (hodnocení, recenze)

vBaker:  jo to je psytrance, myslm ,že tento djs patří mezi nejlepší v tomto směru.

haillie

haillie (hodnocení, recenze)

film jsem viděla min. tak 20x a vždycky mě pobaví :D pro mě má jednoznačně plný počet hvězd.. dá se u něj vypnout a jen se smát zhovadilostem :D několik hlášek z filmu používám i teď :))) pro mě je to jednička mezi komediemi spolu ruku v ruce s "hele vole kde mám káru" :))

PX

PX (hodnocení, recenze)

Shrano: Souhlas. Chce to nejen být pravý fanda filmu, co se dokáže pobavit, zasmát, odvázat, lépe řečeno nebýt svázaný, omezený tím, že film má nízké hodnocení, nebýt ovcí, která do toho jde s tím, že na 95% dá odpad a vypíná film za 20 minut. Z mých oblíbených uživatelů 4 x odp!, 2x3*, 2x2*, 1x1* a já jedinej za 4*. Filmu, který mě 2x snajpnul tak, že jsem ležel minimálně půl minuty na koberci, chechtal se a pamatuju si to i po cca 7 letech od zkouknutí, nemůžu dát míň. Spíše uvažuju o 5*-)  BTW  Koukal jsem na žebříček nejrozporuplnějších filmů a většině filmů v něm, které jsem viděl, jsem dal 4*, mj. Labyrint, Saló aneb 120 dnů sodomy , Kdo může za globální oteplování?, Pán ringu. Akorát film Mrtví mi nějak nesedl, za 1*-(

shramo

shramo (hodnocení, recenze)

dat klubu sracov odpad a zaroven filmom/serialom typu american pie, scary movie alebo aj dva a pol chlapa styri ci pet hviezdiciek.. no, myslim si, ze tu doslo minimalne k nedorozumeniu. samozrejme, kazdy z nas ma iny vkus, ale nevidiet v tomto filmiku nadhlad, recesiu a snazit sa ho brat vazne.. to chce fakt kus filmoveho "fajnsmekerstva".

chaometic

chaometic (hodnocení, recenze)

Abes:  jo taky jsem viděl taky pecka.
what is love se prej stala hitem teprve po roce, když běžela v noc roxberry..
Mě se líbila scéna na té svatbě a na balkoně s  what is love

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

Ještěřák: rozhodně Noc v Roxbury, ale to koukám ohodnocené máš, tak možná pro neznalé ))

chaometic

chaometic (hodnocení, recenze)

v té kvalitě jako je klub sráčů neznám...
jedině kdo hulí ten umí.....

Ještěřák

Ještěřák (hodnocení, recenze)

Jestli někdo narazíte na podobně geniálně vylízaný film, dejte mi prosím nepokrytě vědět do poštičky.

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

proč by měl být ? zřejmě jen není schopen skousnout ten geni(t)ální humor :)

Reklama

Reklama