Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

KevSpa odpad!

všechny recenze uživatele

Pořád jsem si tenhle filmový skvost nechávala uniknout, až jsem to jednoho večera nevydržela a v očekávání toho nejhoršího, jsem se na něj podívala. A je to skutečně něco otřesného, po všech stránkách jeden z nejhorších a nejnechutnějších filmů, co byly natočeny. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Původní komentář: V rámci zachování slušnosti to nebudu protahovat...jedna jediná hvězdička, a to za kultovní hlášku, která se ujala především u vojenských útvarů:) O nějakých sedm let později: O nějakých sedm let později byla v rámci přátelského posezení moje pozornost odvedena od toho, co za (btw jak jinak než legální;)) DVD je dalším účastníkem strkáno do mechaniky přehrávače, a tudíž jsem byl de facto donucen podívat se na Sráče - kterýžto název mě svojí povrchností a dementním parazitismem vytáčí pořád tak jako před lety. Nutno říct, že mě žádnou živou mocí nedonutíte zvednout hodnocení, protože moje výhrady proti samoúčelným ultraprasárnám a neustálým erekcím dvou totáldebilů (hraných ještě k tomu čtyřicátníkem a pětatřicátnicí), kteří se rozhodli vyrejžovat nějaký ten nuget na svého druhu parodii na teenagerské komedie - od kterých jsme se ovšem v dekádě následující po vzniku předobrazů Klubu Sráčů i jeho samého dočkali ještě příšernějších výplodů s podstatně hezčími roštěnkami ve větších i menších rolích - nemají prostor pro nějaké polevení. Z mé paměti ovšem dokonale vymizel parádní uchu lahodící trance, který mě životem provází dodnes (a u kterého vzpomínám na dobu, kdy genksta niga fajta houmí bradaz nechodili volně po ulicích, ale skrývali se tam, kde to emy a emani považují za svůj přirozený svět), a kterým je tahle humusárna neúnavně podbarvována de facto od začátku až po povinný happy-end. Taky jsem pozapomněl na to, jak si Rhys Ifans užívá svoji roli namyšleného zmrda parodujícího Paula Oakenfolda, a především na deus ex machina jménem Stephen O'Donell (Paulův řidič Baz), který tak rozsekal všechny, kdo někdy viděli luxusní komedii jménem Martha, Frank, Daniel and Laurence (najít ji můžete podle Josepha Fiennese, Rufuse Sewella nebo Monicy Potter, distribučních názvů je víc). Jakkoliv je ovšem tohle všechno hezké, naprosto to nemá šanci vyvážit ten zpr...opadený "scénář" a jeho "nutné" rekvizity, které hrne na diváky od začátku až do konce, takže jediné, o čem se dá uvažovat, je snížení hodnocení na 0%, protože po těch letech už se Klub Sráčů zdá být tak ubohý, že ho stojí za to vidět:) ()

Matty odpad!

všechny recenze uživatele

Bavit se při sledování těchto vymatlaných hašišáků lze skutečně pouze po požití jistých halucinogenů. Hodně silných halucinogenů. Zajímavé komentáře: 902 10, Cornon ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že se to stane a já dám nějaké rádobyvtipné teenagerovské komedii 3 (slovy TŘI) hvězdičky. Ale stalo se a je to právě tahle. Kdybych se na film díval skutečně kritických zrakem, musel bych jej bez váhání hodit do odpadu a nazvat sračkou. Ale já jej sledoval naprosto odvázaný a vtipy, které jindy ve filmech proklínám, mě tentokrát pobavily. Kupodivu. Obě hlavní postavičky sice vypadají, jako by vypadly z nějakého obludária, takoví typičtí "losers", ale z neznámých důvodů jsem s nimi dokonce nějak soucítil. :)) No a hlavní melodie s textem "Já bych .ukal až bych .ukal", tak ta byla naprosto švihlá, stupidní a primitivní, ale i tak se mi líbila. Co z toho všeho plyne? Že už mi měkne mozek.... :)) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Je to nesmyslná kravina, které bych klidně hnedka odpad dal, ale nejde to. Já se u takového filmu smát až samotného děsí mě to! Pochybuji, že by se tomu stalo i podruhé, ale z toho si nic nedělám. Už jen za pár těch úsměvů mě k vyššímu hodnocení rychle přemluví, ale o doporučení nebo snad opakovaném shlédnutí se nedá mluvit. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

O deji nemá cenu mluvit - zadny tu vlastne ani neni, ale na muj vkus opravdu vyborna tanecni hudba mi nedovoli tento film uplne zatratit. ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

V Klubu sráčů se lejno na hladině udrželo. Což se však o filmu jako celku nedá tvrdit ani ve značně pokročilém stavu podroušenosti. Je to tak mimo hranice vkusu (toho špatného, o dobrém raději ani nemluvě), až se stydím přiznat, že jsem to dokoukal dokonce. Mého konce. Naštěstí to je již drahně let a pomalu se blížím vysněnému stavu blaženého zapomnění, že něco takového opravdu mohlo vůbec kdy vzniknout. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Miluju celou sérii Scary movie, miluju Blbý a blbějšího 2, miluju RRRrrrr, miluju Hele vole, kde mám káru?, miluju jiné podobné filmy, ale tady tohle mi připadalo více než ujeté. Tohle už vážně bylo trapné. Chápu, že se to nějakým puberťákům může líbit, dokonce i unás ve třídě jich bylo pár. Chtěl jsem dát alespoň dvě hvězdy, abych tomu tady nekazil hodnocení ,-)) Ale ta hudba byla IMHO otřesná !!! Nesnáším techno, tekno nebo co to vlastně bylo !?!?! Fuj. Tenhle film je už vážně pro dementy ,-).......::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice to je desne trapny, uchylny a nechutny, ale pokazdy se u toho smeju. Ze vsemoznejch pubertackejch komedii je tahle jedna z nejlepsich. ()

Oskar odpad!

všechny recenze uživatele

S lítostí a hlubokým zármutkem v srdci si dovolujeme oznámit, že po dlouhé nemoci nás navždy opustil náš milovaný kultivovaný britský humor. Stalo se tak v r. 2000 ve filmu Klub sráčů. Prosíme pozůstalé, aby se dostavili k poslednímu rozloučení na smetiště dějin, kam bude film uložen. 0% ()

Gimli odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza všech hrůz, největší filmová katastrofa. Pobavily (chápej "pousmál jsem se") mě jen dva nápady tvůrců. Je to vlastně jeden dlouhý, fekální, trapný, rádoby vtipný a komický videoklip. S čistým svědomím říkám, že je to NEJHORŠÍ FILM, jaký jsem kdy viděl.Fuj! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vy jste ti čůráčci z letiště, co?" Ano jsou. A já jsem pozvracený, nahozený beďáry i zhnusený extrémně trapnými puberťáky, ale zároveň pevně přesvědčený o tom, že když se mě někdo pokouší rozesmát, tak ho za snahu nemohu hodit do odpadu, i když z něj pravděpodobně právně vylezl. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Seznam deseti nejhorších filmů, co jsem viděl, má nového člena, možná i předsedu. Odpudivější, trapnější a míň vtipný film bych hledal těžko. Vrchol nevkusu a trapnosti a víc negativních věcí mě nenapadá, ale jestli mě časem napadnou, rád se vrátím a přidám je. Proti tomuhle by se mohl ohradit i Zdeněk Troška. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film asi rozdělí diváky na 2 skupiny. Jedna skupina ho bude nenávidět a druhá milovat. Já tenhle styl humoru mam prostě rád, i když teda to mačkání beďarů před zrcadlem bylo i na muj vkus celkem nechutná záležitost, ale jinak jsem se celou dobu skvěle bavil. Asi holt nejsem tak intelektuálně na výši jako většina ostatních uživatelů. K tomu si navíc připočítejte, že je ve filmu super muzika (pro těch několik místních "odborníků" jenom dodávám, že muzika v Klubu sráčů opravdu TECHNO NENI) a naprosto brutální hlášky. Vzhledem k tomu, že všichni tomu dávaj odpad jak stádo ovcí, tak já tomu musim dát 5 hvězdiček. Kdo se u toho opravdu ani trochu nesmál, ať hodí kamenem. Jinak se přidávám k několika názorům, že v případě Klubu sráčů je celkem jedno, jestli uvidíte verzi s českym dabingem nebo originál, protože dabing je docela podařenej. A jestli se vám Klub sráčů nelíbí, tak vypadněte, vaše xichty urážej mý zrcátko! ()

Melies odpad!

všechny recenze uživatele

0 / 10 Áááá, moje oči, moje očííí!!! Prečo ja??? Veď som celý rok poslúchal (tie ockove cigarety sa FAKT vyfajčili sami, vážne!) a umýval som si ruky každý druhý, opakujem DRUHÝ, deň!!! A všimnite si, že som vytvoril rekord v počte interpunkčných znamienok! ZNAMIENOK!!! ()

Reklama

Reklama