Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

Medwídek 

všechny recenze uživatele

Já vím, já vím. Po všech stránkách nechutné, imbecilní a tak blbé, že se vlastně smějete ani nevíte čemu. Ale na druhou stranu je to geniální. Alespon jde vidět jak si puboše toužící po sexu představují 40-ti letí :) 2* + 2* za hudbu (ta je skvostná). ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Je to absurdní, perfektně to popisuje "discoboys", to co se dneska děje a jak to chodí. Zaručeně se vždy zasměju....ať si říká kdo chce co chce.... ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

4* za hudbu a Paula Bulvu, zbytek je snůška nechutností, která se ale musí brát s nadhledem - NEČEKEJTE SCORSESEHO!!! "Chtělo se mi zvracet, chtělo se mi zvracet" - Abyste se neposrali :D ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem na nem byl v kine Evropa na Kulataku. Byli jsme tri a museli jsme se skladat na 4. listek, aby ten skvost vubec promitali. Na plovouci hovinko nikdy nezapomenu, jeden z opravdu vrcholnych snimku zabyvajicich se tanecni kulturou, must see zalezitost kazdeho fanouska elektronicke hudby... :)) ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tady rozhodně nebudu souhlasit s drtivou většinou komentářů. Zde platí to, bud' budete film milovat nebo ho budete nesnášet. Kevin a Perry je totálně ujetá komedie, která si nebere žádné servítky a drtí nás neuvěřitelnými seky a vtipy od začátku do konce. Jde jen o to vypnout mozek a smát se. Někomu to přijde trapné a někomu vtipné, mě to přijde hodně vtipné a jak se dokážu zasmát u téhle komedie, tak jsem se dlouho nesmál. Tohle opravdu stojí zato, ale nesmí se to brát ani trochu vážně. 80% ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Dneska už kultovní rozporuplná komedie. Není to pro každého, ale dá se tam najít dost trapných humorných scének, které se dokáží trefit do určitého vkusu a hodně pobavit. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chápu to špatné hodnocení a tu hromadu odpadů a že to asi nebyl moc úspěšnej film (i když v UK prej nejnavštěvovanější komedie roku 2000?), protože ti dva byli fakt dementi prvotřídní kvality. Bylo to hodně trapny. Ale taky ujety. To, že dva nadržený puberťáky hráli skoro 40letej chlap a ženská, kteří navíc vypadali jak paka a dělali jenom ksichty, to není moc dobrá vizitka. Ale já jsem se kupodivu několikrát musel dobře zasmát, i když Perry (co ho hrála ta ženská) nic moc, ale teda to jak vypadali, už jenom to mě rozesmálo. Prostě ti dva jsou original gangstas, to nikde jinde neuvidíte. Oceňuju vysoce kvalitní soundtrack, tady si tvůrci vybrali z toho nejlepšího elektronické hudby té doby. Kultem se pro mě stal DJ Paul Bulva, jehož pití panáků okem, chch, to nemá chybu. Myslim, že celej film vystihuje text songu, kterej se povedlo do češtiny přeložit jako "Já bych šukal, až bych kukal. Kozy, vozy! " Takže jestli na to máte žaludek, tak tomu klidně dejte šanci, i když je to místama hrozná sračka. Jo a ten českej název parazitující na Klubu rváčů, to je ubohost. ()

Decker odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ale opravdu naprosto nejvetsi totalne debilni p******a co jsem kdy videl !! Dokoukal jsem do konce jen kvuli tomu jak to skonci (samozrejme nejaka zmena k lepsimu se nekona ba naopak). Nedokazu pochopit jak to natocil reziser co reziroval i Cerveneho trpaslika :(((((((((((( ()

drexik 

všechny recenze uživatele

To je tak, že když je na nečem takové množství negativ, musí prostě zakonitě dojít k tomu, že se to někomu i líbí. Já mezi ně patřím. ()

matezzz 

všechny recenze uživatele

Je to úplná kravina, fakt totálně ujetá blbost... Ale ksakru, docela jsem se zasmál. Ne, vážně, nebýt tam některých opravdu trapných nechutností, bylo by to docela fajn. Problém je, že dobrý vtip často vystřídá nějaký opravdu špatný. Podívejte se a názor si uděláte sami. Vyzdvihl bych v rámci žánru vynikajicí soundtrack. ()

RabbitX 

všechny recenze uživatele

Co dodat hodně lidí si myslí, že tenhle film je hrůza,já si to nemyslím. takovéto příběhy má asi každý no jen nějaké.Tenhle film je pro mě fakt ten nejlepší na světě a vy ho řadíte skoro až na dno viděl jsem ho už asi 30*a můžu se na něj podívat kolikrát chci a vím, že mě nezklame.Pohodová muzika, herecký obsazení dokonalý,komedie u které se tlemíte od začátku dokonce. Určitě jste neuhodli,že Kathy Burke hrála v tomto filmu Perryho, já jsem to tedy poprvé nepoznal a hrála to ženská. I ten příběh je super prostě dva pubertáci zabývající se muzikou, každej má svůj styl tak ho nepotápějte jako tenhle film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a kdyby tady byla 10 tak mu ho dám! ()

Sokkk_y odpad!

všechny recenze uživatele

Moji pubertální spolužáci, kteří považují filmy tohoto typu za skvost kinematografie, pořád o Klubu sráčích básnili. Po půlroce jsem se nechal přemluvit a podíval jsem se na tuhle kravinu také. Výsledkem byl můj znechucený zelený obličej. Takový hnus, nevtipnost, nechutnost jsem snad za svých pár let života nikdy neviděl. Ještě když si teď vzpomenu na vymačkávání beďarů, plující výkal v moři, zvracení z balkónu na diskotéce, obrátí se mi žaludek vzhůru nohama :-///.___Abych to tehdy vydýchal, musel jsem si pustit dvakrát za sebou Chicago, aby mě nervově a hlavně "žaludkově" vyrovnalo....Klub sráčů nikomu nebudu doporučovat, protože nechci ručit za případné poruchy v trávicím soustavě. P.S. Ještě teď se divím, že je "film" teprve 172. ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha komedii, jez se veze na vlne nevkusnych forku, mnoha litru prolitych telesnych tekutin (to je momentalne v kurzu) a to cele tahne ustredni dvojka v podani dvou hodne dementnich krupanu, kteri si hraji na DJ´s a chteji prorazit na Ibize. I kdyz se najde mnohem vice lepsich kousku, tak i po nekolikerem zhlednuti se u techto sasku pobavim, navic je vse doplneno dobrym mixem hudby a solidnimy hlaskami...PS - Paul Bulva je husty! ()

ivan_drago odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film všech dob. Vydržel sem to 20 minut. To se fakt nedá. Kravina všech kravin. Ten film nemá nic. Za jeho natočení by měli někoho zavřít. ()

haushinkaa odpad!

všechny recenze uživatele

Snad největší trapárna, co jsem kdy měla tu smůlu vidět. A do největších sraček tomu pomáhá také (tady) neskonale dementní český dabing. ()

Reklama

Reklama