Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Totální sračka! Ale takhle to režisér chtěl a v tomhle je to mistrovské dílo! Je to příšerně nechutný ale smál jsem se u toho od začátku do konce... Skvělej dabing! xD Nehorázná prdel.Doporučuju! ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl takovou stupidní sračku jako je tohle. To je ale tak hrozně stupidní, že jsem se u toho párkrát zasmál. Takže za nudu to nepovažuji. Ale dějově je to ta největší prasečina co jsem viděl. Hlavní přičinění té jedné hvězdičky má český dabing, který je udělaný tak špatně až to doladilo vtip ve filmu. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Střídmě nechutná ujetina, na kterou jsem narazil jen díky její popularitě u nás ve třídě během prvního stupně základní školy. Tou dobou jsme totiž byli ještě pouhými malými pívy, jimž nevadilo necelou hodinu a půl strávit s tak fekálním a nemístným humorem. Být tou dobou tak starý jako jsem teď, asi bych si u filmu tohoto typu rval vlasy. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Úlet, který nikdo nemůže brát vážně, ale pro absurdní pobavení stačí královsky. A je pravda, že hudba zvedá film výše. ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

Já mám rád úleťácké filmy, ale tenhle je hodně debilní. Nejnormálnější postava je chlapeček stavějící hrad z písku. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele

Dokonalá komedie, taková kupa legendárních hlášek, že se z toho smíchy poseru vždy když si na to jen vzpomenu. Buďto tenhle film milujete, nebo vám to přijde jako největší sračka :D. Takoví 2 šašci, na to je vždy radost pohledět a vždy to zvedne náladu. Swag Kevin & Perry. ()

xxvasa 

všechny recenze uživatele

po dalsim, uz ani nevim kolikatem shlednuti, musim zvetsit hodnoceni na maximum, tak uchylne az je to vynikajici, jedna skvela hlaska za druhu, proste kult :]]] ()

xerno 

všechny recenze uživatele

Málo dodělaný, ale jinak dobrý, zvlášť ta hudba - naprosto dokonalá. Sice trochu trapný, ale pěkně přehnaný, dost s tím DJ Pólem Bulvou. Taky mi ale bylo na blití, a to ze scény vymačkávání beďarů. Zatím se ovšem nestalo, abych se u tohoto filmu nezasmál - nuda u něj není ! Rozhodně bych ho nechtěl nezařadit mezi 200 nejhorších filmů tady. Je to dost hodně bláznivá komedie režírovaná Edem Byem a každopádně se to vůbec nepodobá Červenýmu trpaslíkovi, kterého 12 let před natočením Klubu sráčů narežíroval rovněž Ed Bye. Je to dost podivný. Taky mi přišel dost divnej českej název, když ten originální je naprosto normální. ()

Hádés odpad!

všechny recenze uživatele

Největší filmová ubohost v mém životě. Slyšel jsem o tom od tolika mých vrstevníků. Mluvili o tom jako o kultu a je to ta největší zhovadilost , nechutnost na kterou se nedá prostě koukat. ()

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Radoby teenegerovska komedie,kde mi trvalo opravdu dlouho,nez jsem ji videl,nebot me odpuzoval nazev,jako uz dlouho ne.No a pocit byl spravny-zadny scenar,stupidni dej provazeny stupidnimi hlaskami s radoby protidrogovym poselstvim!?No...misty je to velmi nudne,misty nevkusne a misty trapne.Nenasel jsem jediny,aspon maly kladek a musim dat opravdove cistych 0%. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Jako je to na odpad, neskutečná blbost, ale člověk se zasměje. Sem tam se něco objevilo dobrého, tak za tohle dávám 2 hvězdy: "zrzavej chlup a tragéd", "promiň deníčku, že sem si tě nikdy nepsal", "bankovnictví nabízí nesmírně vzrušující kariéru pro takové panice jako jste vy dva", to je za těch 80min to hlavní co stojí za řeč. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo tak 15 let, byl to pro mě kult. S kámoškou jsme na to šly do kina a řezaly se smíchy, ve škole se neustále vypouštěly hlášky: Nazdar zrzavej chlupe, jak se má tvoje máti? Je to pěkně vostrá svině. Nebo se pilo okem jako to dělá Paul Bulva. A s odstupem 11 let si člověk říká, jak se u téhle úchylárny mohl kdy smát. U některých filmů vážně záleží jen na věkové skupině, pro kterou je určen. ()

Tomik. odpad!

všechny recenze uživatele

Nechci moralizovat, ale myslím, že název a nejslavnější hláška pocházející z tohoto filmu aneb „All I Wanna Do Is Do It“ jasně vystihují, do jaké kategorie tento film patří (ti z Vás, kteří tento film viděli, znají její český překlad, ale ten tady při vší dobré vůli raději psát nebudu, neboť si nepřeji být zítra zablokován). Proč jsem to tedy psal? Protože nám z toho plyne jedna věc. Krásně to vystihuje intelektuální kvalitu tohoto filmu, ono pověstné přísloví „jaký pán, takový pes“ tady stoprocentně funguje. Osobně jsem viděl jen určité části, protože se to nedalo vydržet. Jak bláhový jsem byl, když mi svého času mí kamarádi říkali „to je super film, je to sranda, pobavíš se“ a já jsem jim věřil. Chyba. Je to ta největší prasárna, kterou jsem kdy viděl. Tento film by měl být v šedém hodnocení a poctivě na první pozici otevírat žebříček toho nejhoršího, co kdy bylo natočeno. Jsem rád, že se v mém okolí nevyskytují podobná individua jako dvě hlavní postavy tam, dennodenní setkávání s nimi by bylo nad moje síly (vzhled neřeším, každý preferuje určitý styl, ale jejich uvažování stylem „my jsme tady ti borci, ze všeho nejvíc cool, všichni jste trapní, nechápete nás bla bla…“, tohle prostě nepřekousnu). V celém filmu byly jen dvě normální postavy - Kevinovi rodiče. Bylo tam s nimi několik pěkných scén ze života, které bych i věřil, že by se tak doopravdy mohly odehrát. Bohužel pod tíhou všeho ostatního to ani na jednu hvězdičku nestačí. No a když se tak dívám do komentářů tady, nejsem zdaleka jediný, který má názor stejného ražení (a to asi něco znamená). A konec. Nebudu dále plýtvat svůj čas a zaobírat se takto odporným snímkem. Vůbec nechápu lidi, kteří stáli u jeho režírování a co hůř – vypustili ho na světlo denního světa. Prostě film, který by se dal charakterizovat dvěma slovy (domyslete si sami), silně nedoporučuji. ()

adli 

všechny recenze uživatele

stejny pripad jako film Noc v Roxburry, nekdo miluje nekdo nenavidi, pro me je tohle srdcovka s luxusnim soundtrackem a s hlaskama ktery se daji citovat porad a vsude ()

Reklama

Reklama