Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Za Paula Bulvu jednu hvězdu (je to správný řízek :-D ) a jeho: "Kluci potřebuju, abyste mi prošťouchli hajzl, ale bacha, měl jsem dnes monstrózní sračku!". :-D A druhou za některé dobře padnuté hlášky. Pro někoho možná dost nechutný film, ale nasmát se u toho dá řádně a to ani nemusíte na ničem "fičet". 45% ()

Death 

všechny recenze uživatele

Priserna zhovadilost, naprosto trapne a stupidni "forky"-ty dve hlavni postavy fakt nevim kde vyhrabali. Misty mi bylo opravdu hodne blbe(vlastne skoro porad). Fakt nechapu, proc byl tenhle paskvil natocen. Jeden duvod me napada, super hudba za kterou si jednu hvezdu film zaslouzi. ()

Kaja 

všechny recenze uživatele

Několik málo vtipných scén tomuto filmu nepomůže odrazit se od trapného a nechutného dna, který představuje celý zbývající film.. ()

silent cut odpad!

všechny recenze uživatele

PO*ERTE MI ZÁDA, VYZVRACEJTE MI DO OBLIČEJE SYREČKY, CO STE MĚLI K OBĚDU, STRČTE MI DO RICI HORKOU KULMU A PUSŤTE MI KOMPLET EVY A VAŠKA - hlavně už nikdy nechci vidět tuhle věc... ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem si tenhle film nechával ujít. A když jsem ho sehnal od kámoše, nic jinýho než se na něj kouknout mi nezbejvalo. A jak to probíhalo? Ve 27. minutě jsem to stopnul a šel na cigáro, kde jsem se přemlouval, abych koukal dál. Nakonec jsem to dokoukal (ten konec byl kupodivu o trochu lepší). Takže negativa:neni tam skoro žádnej humor, hlavní dvě postavy na zabití, nechutný scény a mizernej českej dabing (pokud máme údajně jeden z nejlepších dabingů na světě, tak musim důrazně protestovat!). Pozitiva:dobrá muzika, Frank Harper, Rhys Ifans a relativně hezkej konec....to bude asi všechno. 1* za ty klady, jinak tenhle film patří na smeťák! ()

Vercinix odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší snímek co jsem kdy v životě viděl! Slovy Arnolda Rimra: " I má zadnice, jež se oprudila, jelikož chudinka malinká musela sedět u tak příšerného škváru"! Myslel jsem, že Kameňák je se svou suverenitou nepřekonatelný, ale jak je vidět, tupost hranic nezná! ()

ELduderino odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je ten nejdebilnější, nejhnusnější, nejtupější a bůhvíkolik ještě takových nej v tom nejhorším možném slova smyslu! ()

latvar 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená komedie, tady na čsfd to má své zaryté fanoušky a velké odpůrce a já patřím do té první skupiny, líbilo se mi to hodně 75% ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Omg jsem byl fakt čuráčí hlava dřív =), tohle je parádní film, smál jsem se jak hovado. Je tam všechno: opravdový přátelství, upřímná láska, rodinný drama, odpuštění...Harry Enfield je tady prostě masakrózní a i Tlustá bába v roli Perryho je dost kvalitní. (75%) ()

Smileface odpad!

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu jak může někdo natočit tak stupidní a nechutný film.Tohle neni ani klasická teenagerská komedie jako třeba Prci Prci Prcičky nebo Road Trip,to je skutečný ODPAD,jeden z nejhorších filmů jaký jsem kdy viděl a jaký vůbec jde natočit.Navíc ukazuje že v Americe mohou volně pobíhat lidé,kteří by se u nás v České republice nedostali po celý svůj život dál než za zdi psychiatrické léčebny.FUJ!!! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl film poprvé asi před pěti lety,docela se mi to líbilo a přišlo mi to jako vtipně ujetá uchylárna.Dnes jsem měl potíž vydržet koukat do konce,všechny postavičky a jejich činy ve filmu mě neuvěřitelně vytáčeli k šílenství a herecké představitele bych v tu chvíli nejradši kopl kanadou do ksichtu(maj štěstí,že kanady nevlastnim :/).Jako ujetá uchylárna mi to přijde furt,jen ne už tak vtipná!OK,přiznám se,pár hlášek mě pobavilo,za ty ty 2* :). ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zjistil,že patřím do druhé skupiny diváků,kteří film milují...Jsem rád,že se našel někdo,kdo dokázal takovouhle šílenost zfilmovat.Hlavně se mi tam líbil Rhys Ifans jako Paul Bulva.Zkrátka nejenom Svěrákem živ je člověk... ()

ranp 

všechny recenze uživatele

Zase taková hrůza to nebyla, je to docela vtipný film, na druhou stranu Klub sráčů (podobně jako třeba film Plnou parou vzad) jsou typickým příkladem vrcholné zhovadělosti. ()

Reklama

Reklama