Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

Markussis odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím no, ale když jsem zahlédl záběry tohoto výtvoru, pokud se to tak dá vůbec nazvat, tak jsem si říkal, že ta cenzura přeci jen někdy může být celkem velmi prospěšná věc. Myslím že prospěšná pro celou společnost. Takovéto hnusy by se měly vysílat snad někde na stanici jménem Planeta opic. Pokud vůbec někdo dopustí, aby toto oko lidské spatřilo, tak je prostě něco špatně. Na druhou stranu se však onomu velkému množství producentů takovýchto veledíl ani nedivím. Inu když to sype, tak mne přece nezajímá, co vůbec vypouštím do světa. Marketingově je to totiž velmi šikovně vymyšleno. Bohužel z mnohých sociologických výzkumů dnes vyplývá, že na málo vybavené pokusy o parodie , co se šedé kůry mozkové týče, se dnes skutečně dají nalákat přímo stáda imbecilů v tom naprosto slušném smyslu tohoto slova. A já se ani nedivím, to je tak extrémně odpudivé až se prostě někdo z nich neudrží a začne se smát. ()

dita.krizova 

všechny recenze uživatele

To je taková číčovina, ale aspoň jsem se zasmála. Taková parodie na Prcičky a podobné filmy, akorát tady to tančí na hraně s trapností. Britský Blbý a blbější. ()

danca044 odpad!

všechny recenze uživatele

Horší film jsem snad neviděla. Děj je naprosto o ničem, o hercích ani raději nebudu mluvit a film považuji za naprostou ztrátu času. Hodinu a čtvrt se koukat na pár zmagořených kluků, jak se snaží stát se dýdžeji, je naprosté utrpení. A to nemluvím o nechutnosti filmu. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"pěknej párek čuráků, co?Jo to jsme...nééé,mí rodiče přece". Je pravda,že tomuhle skvostu se dá udělit buď odpad,nebo od 4* výše, záleží totiž, v jakém stavu to člověk sleduje. V mém případě se vždy jedná o tzv. "filmový dojezd", po například 2 filmech v řadě a to (ve správném složení spolučumilů) již mívám minimálně dvojku v žíle. V ten moment se i průměrně inteligentní člověk (netvrdím,že jím jsem) stává lidoopem a prská u sprostých hlášek. Jo a málem bych zapomněl, fakt se tady povedla muzika vole.................moje hodnocení = 8 z 10. ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Je to extrémne divný film. No aby aj nebol, keď všetky postavy sú minimálne niečim divné a hlavne tí dvaja chlapci, ktorých správanie je na hranici mentálnej retardácie, čiže celkom zaujímavý základ pre komédiu. Divný film s jednoduchým dejom však automaticky nemusí znamenať zlý film. Taktiež zaujímavý humor, ktorý môže byť pre niekoho nechutný, mňa však také baví. Najčastejšie a najlepšie boli tie erekcie a Kevinova predstavivosť. :D Ten ich mix znie tiež dobre. Jediné, čo sa mi zdalo nechutné bolo to pučanie jebákov, to keď vidím, tak sa mi vždy prekrúca žalúdok. PS: Film sa celkom preslávil v našich končinách, keďže na ČSFD má takmer dvojnásobný počet hodnotení ako na IMDb. 6,5/10 (Videné 18.9.2020, Originálne znenie) ()

MARTIN*I 

všechny recenze uživatele

Naprostá hovadina a kokotina, neskutečná blbost a je to spíš trapný než vtipný... Takže parádní film :-DDD Zase něco trochu jinýho.. "Los plážos" ()

Cruise 

všechny recenze uživatele

Jak můžete?! Komedie takovýhohle kalibru a tak nízko?..."Já bych š***l až bych pukal"...Uznávám, že na výši to zrovna není, jde o zcela jednoduchý, prostý spíše sprostý humor, ale to je přesně ono! Vyčistit si hlavu a zaplácat nesmysla, skvělá oddychovka. ()

masr 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke kadenci odpornosti, debilit a prasečin se už léta domnívám, že celý tenhle film je jednou velkou skrytou parodií prakticky na všechny stupidní rádibyšukálistické, rádobydisco teen snímky devadesátých let. Všechno je pětkrát přehnáno a dovedeno do krajnosti. Nicméně to prakticky nikdo neocenil a zdejší komentáře povětšinou konstatují něco ve stylu "další a nejtrapnější teenagerovská komedie" - jenže tak to nejspíš není a film sám to na mnoha místech naznačuje. Doporučuju podívat se znovu, pěkně od začátku až do konce, pak si připomenout, že Klub sráčů natočil jeden z tvůrců Červeného trpaslíka a pak ve Vás možná zahlodá pochybnost, jestli náhodou ten film nelze sledovat úplně jinou optikou.... ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Tak tohle snad nikdy nevymažu ze dvé hlavy, tohle si budu pamatovat dlouho. Ještě teď si to mohu před spaním pustit jako film a to jsem to viděl tak 4 roky zpět. Tohle se může stát jen ve filmu..... ()

šalenka 

všechny recenze uživatele

..já tenhle film měla docela ráda, už kvůli taneční hudbě, ale mám i na něj osobní vzpomínky....sorry zrůdy neberem, fuj, urazili jste mi zrcátko.... ()

Hopper odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútna zmeska stupídností a nechutností. Ako dokáže a hlavne kto za to dá prachy niečo také natočiť ?? ()

Milan25 

všechny recenze uživatele

Tento snimek neni nutno odsuzovat jako odpad. Příběh je sice jednoduchý, ale výborně ho podbarvuje skvělá hudba a několik hlášek Paula Bulvy mi utkvělo v paměti navždy. Vyborná zábava. ()

Reklama

Reklama