Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

Junglista 

všechny recenze uživatele

Tohle je vážně kult... je to totiž tak neskutečně blbý, až je to super... má to všechno co má takovej film mít. Ujetej humor, nechutnosti (a že jich tu je) a dokonalej soundtrack. Ve střízlivym stavu neni radno sledovat, v nějakym opojení to nemá chybu. Jo a pěkně dlouho mi trvalo zjištění, že Tragéd je vlastně ženská, přiznávám se bez mučení :-) ()

Mazlik4 

všechny recenze uživatele

Ostuda filmového průmyslu, nebo geniální filmová komedie? Proč to svíráni v srdci, úsměv na tváři při vzpomínce na kruté hlášky, podupávání nohou při poslechu soundtracku??? Tenhle snímek má i svou odvrácenou tvář, kterou miluju!!! ()

matias32 odpad!

všechny recenze uživatele

Ed Bye je mentálne retardovaný a chcel natočiť film, ktorý by sa páčil iným "mentálom". Je dosť smutné, keď sa pri komédii nezasmejete. ()

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Jakmile se stane u filmu to, že cítím, že se chci vyzvracet, tak je to buď nedodělaným masem, či filmem. A v tomto případě je maso nevinné. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je patrně jedinný film na celém ČSFD (a to včetně takových jako "Jak ukrást Dagmaru", "Playgirls" či "Americký ninja 6: Nesmrtelný mstitel 2"), kterému jsem dal "odpad!" a přesto mu velmi lichotím! Tohle by mělo dostat titul největší brak všech dob, které se nerovná ani Krokosaurus vs. Obří piraňa! ()

jakeer 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť - tento najobľúbenejší film mojich tínedžerských čias je pre mňa absolútnym kultom. Keď som si to pozrel teraz, v 24-och rokoch, tak som prvé minúty pozeral s otvorenými ústami (kvôli kultúrnemu šoku), avšak nakoniec som si film užíval s úsmevom na perách (navyše, vďaka použitej hudbe som mal príjemné nostalgické spomienky). Holt, tento film je tak zlý, až je dobrý. ()

Jajaasan

všechny recenze uživatele

Absolutní hovadina pro mladé puberťáky. Humor se podobá takovému, který vymýšlel 12-15 letý kluk, který si hraje na drsňáka, ale přitom není drsný, ale spíše nadrženého nerda. ()

abysser 

všechny recenze uživatele

Sice je to šílený odpad, ale přecejenom jsem se hloupě zasmál nad plujícím hovnem.. (Žádnou pointu nehledejte...) ()

Greedo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tomuto už chybí pouze více fekálií, slizu a podobně... Radši budu trávit svůj čas pohledem do záchodové mísy, než abych se na tuto "věc musel dívat". Tak hnusnou, nemravnou, stupidní teenagerovskou rádoby komedii jsem ještě neviděl. Scéna ve vodě s výkalem opravdu stojí za shlédnutí. Kam ten svět spěje? ()

Ondis 

všechny recenze uživatele

No, některé scény jsou opravdu hnus k zblití, ale strašně jsem klukům úchylným fandil ať se jim poštěstí:-) Jinak skvělá hudba a AMNESIA!!!! ()

Mleako 

všechny recenze uživatele

Kdyby se tenhle film měl označit písmenem kategorie, asi by se to nedalo zrealizovat, protože tolik písmen v české abecedě nemáme, ale tenhle film se opravdu nedá hodnotit objektivně. Je to prostě film, u kterého musíte totálně vypnout mozek a naladit se na stejnou vlnu jako hlavní protagonisté a pak se u toho člověk dokáže sice lacině ale přesto bavit. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Hodne prdle... Za hudbu a pomerne solidni nasup hlodu si tenhle "film" 4* zaslouzi. Docela chapu vsechny ty odpady tady... ale stejne si myslim, ze je to skoro az kultovni zalezitost. - "Pěknej párek čuráků." - "Jo. To teda jsme, co?" - "Ne, mí rodiče." - "No jo, soráč." ()

ThomasL odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak nechutně debilního jsem už dlouho neviděl a už nikdy neuvidím, protože to bylo poprvé a naposled, co jsem si to pustil. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Docela originální, originální v té primitivnosti :) Ale jo, občas mě něco pobavilo, je to opravdu dementní film s dementním humorem, s dementními postavami, které mají dementní nápady, ale je s podivem, že ač jsem film viděl už před dlouhem, tak si i tak dost scének pamatuji a nemam pocit, že by to byl odpad... Vzpomínám, že jsem se u toho docela bavil. Ale i tak se na to už nikdy nepodívám... Jedna a půl * ()

shimpy(CZ) 

všechny recenze uživatele

Jo, po stránce filmové je tento film opravdu blbost. Jediné co hodnotím kladně, tak je opravdu PÁR vtipných momentů, ale hlavně docela dobře ztvárněná atmosféra letní Ibizy, a především výborný soundtrack... ()

Reklama

Reklama