Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

system odpad!

všechny recenze uživatele

Tak timhle filmem bych si nevytrel ani prdel! Doposud nejhorsi filmovy zazitek jaky jsem mel tu smulu zazit. ()

Senfi odpad!

všechny recenze uživatele

No fuj! Co to bylo...to je ten nejnechutnější film jakej sem kdy viděla...nic horšího se snad už natočit nedá. ()

*pergel* 

všechny recenze uživatele

K mému překvapení se tento postexistenciální snímek setkal s obrovskou vlnou nepochopení, ale tomu tak na druhou stranu u děl, jež nemilosrdně reflektují dnešní společnost, bývá. Dělám si legraci:) Ale ne tak úplně. Film se skutečně s nepochopením setkal, ale zcela jiného rázu. Dle mého názoru, nejde o teen komedii, ale o parodii na tento žánr. Ať už tomu tak je, nebo není, tak je tu velká šance, že pokud odložíte intelektuálské předsudky, budete se absurdním postavičkám, dialogům, i scénám od srdce smát. "Nepodléhám konvenčním stylům v oblékání." Pery ()

Blazin odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film všech dob, horší film jsem snad neviděl, odpad moc často nedávám, ale v tomto případě ani hodnocení odpad nevyjadřuje můj postoj k tomuto filmu, musel bych být hrozně vulgární, abych to vůbec aspoň trochu vyjádřil. ()

Zhigi 

všechny recenze uživatele

I když je tenhle film vlastně jenom debilnější kopie Noci v Roxbury, dávám mu o 2* více, paradoxně se mi to hodně líbilo právě proto, že to bylo tak hloupé. Některé hlášky jsou opravdu nezapomenutelné, například "Pane a paní Pattersonovi, dáte mi chleba s marmeládou?" :-D ... Scény s DJ Bulvou jsou víceméně jenom trapné. Podle hodnocení ten film asi hodně diváků nepochopilo, ke Klubu sráčů se musí přistupovat jako k největší blbosti a jako parodii na teenagerskou komedii a ne jako k filmu s nějakou myšlenkou a potom se vám to bude snad i líbit. Podle mě jedna z nejvtipnějších komedií, u kterých se směju pokaždé, když to vidím. A to jsem fanoušek úplně jiných komedií (hlavně českých) Nechutné scény s mačkáním beďarů a holením, nebo blitím tam být nemusely, ale i tak dávám 4,5* ()

dezert odpad!

všechny recenze uživatele

"...napadá mě jediné slovo:debilita...!" Největší odpad všech dob. Tahle věc je urážka slova film. ()

gumolit odpad!

všechny recenze uživatele

To mame zase za film!Nechápem ako sa može niekto zabávať na tak primitívnych a stupidných vtipoch.Som len trpel pri tomto filme neskutočné jediné čo ma pobavilo bolo to pitie dj Bulvy cez oko však nakoniec aj tak dopadol!Nie som ani fanúšikom techno hudby takže nemám dať ani za čo bod ľutujem že som ten film videl!Nikdy viac! ()

Jonda odpad!

všechny recenze uživatele

Nechce se mi věřit, že tuhle sračku natáčel člověk, který se podílel na takovym skvostu jako je Červený trpaslík! Při sledování mi bylo velice, velice trapně.......! ()

jeykey odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byl jedním slovem HNUS!! Takovou, herecky dost mizernou, blbost by dokázal natočit každý a možná i líp. Ani už si nepamatuju jestli jsem to dokoukal, takže zážitek byl naštěstí zapomenutelný. ()

MiaMahoney odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jsem se některým scénkám zasmála, zejména Kevinovo jednání s rodiči bylo docela zábavné, když už se tedy snížím k takto laciné zábavě. Jinak... potěší maximálně kluky od 13 do 16 let, kteří řeší podobný "problém" jako Kevin a Perry. Sice pořád lepší, než český Panic je nanic, ale i tak je to vcelku ztráta času. (Mimochodem, obdiv Kathy Burke, nechtělo se mi věřit, že Perryho opravdu ztvárnila žena). ()

gurmanik odpad!

všechny recenze uživatele

Velká očekávání, ale tohle se fakt nedalo. Strašně jsem se snažil se smát aspoň něčemu. Ale nešlo to, prostě ne. Humus, ve všech ohledech. Nikdy jsem necejtil takovou chuť jednu vrazit všem postavám v nějakým filmu, jako tady. Hlavní postavy mě neskutečně štvaly, vedlejší mě neskutečně štvaly, celý mě to naštvalo. Jak tohle vůbec může někdo natočit? ()

Reklama

Reklama