Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

Klajnik 

všechny recenze uživatele

Tenhle film přitížil všem panicům, protože vyobrazil panictví jako vrcholně směšný jev/situaci. Vyobrazil panictví jako stav mysli, jako duševní rozpoložení, které je snadno karikaturovatelné. Panicové tedy budou podléhat stejnému výsměchu, jímž divák počastuje protagonisty tohoto filmu. Prci, Prci, Prcičky si z panictví dělají rovněž prdel, ale ne tak vyhroceně a nezředěně. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Klub sráčů rozhodně patří mezi mé nejoblíbenější komedie. A to už pěkně dlouhou dobu. Je pravda, že když jsem Klub sráčů viděla poprvé, měla jsem do plnoletosti ještě hodně, opravdu hodně daleko, každopádně mě film opravdu nadchnul a toto nedšení ani po tolika letech nevyprchalo. Úžasné vtipy, velmi dobře mířené narážky a k tomu sem tam nějaká ta perverznost nebo fekálnost - prostě film přímo mého gusta! ... Navíc jsem díky Klubu sráčů poznala jedno z mých nejoblíbenějších herců ... Když jsem poprvé viděla Rhyse Ifanse v jeho úžasné roli Paula Bulvy, okamžitě mě očaroval. Tato role mu sedla jako ulitá a on si ji střihl přímo mistrovsky! ... Dalším plusem, které bych chtěla vyzvednout a které je u mě velmi ojedinělé, je skvělý dabing. Možná je to tím, že jsem na něj už za ty roky po desítkách shlédnutí zvyklá, ale když jsem se podívala na originální znění, jako by mi tam něco chybělo. Ten dabing je totiž tak "špatný", až je geniální. Obě verze mají prostě něco do sebe ... A to je u mě, odpůrce dabingu, docela dost nezvyklé ... ()

Heero 

všechny recenze uživatele

Viděno asi v 16 letech s partou stejných puberťáků, jako jsem byl já, kdy tento film dokonale zapadal do kontextu tehdejšího života. Mého života. Vtípky z filmu nás tehdy provázely ještě pár let potom. Asi největším hitem bylo pití jakéhokoliv alkoholického nápoje okem, stejně jako to ve filmu dělal Paul Bulva. Zrzavej chlup a Tragéd. Tento film přirostl k srdci nejen mně, ale i celé naší partě. Nemalý podíl na tom má i hudba ve filmu. Některý věci se jedou do dneška, Ayla - Ayla, Lange - Follow me, CRW - I Feel Love, v podstatě bych tady asi vyjmenoval skoro celý soundtrack. Trance na nejvyšší úrovni, tomu čemu se dneska říká trance se musím fakt jenom smát. Trochu se divím špatnému hodnocení uživatelů, jako komedie je to nabušený od začátku dokonce. "Tak jaký věcičky hrajete, v čem jedete DJové? House nebo Garage? House. Acid House nebo Pumping House? Pumping house! Komerční pumping nebo baleárskej pumping? baleárskej pumping! Sash nebo Chicane? Sach! A:Ááá tyhle kluci jsou uplně k hovnu !!! " ()

Heui odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle fakt ne! Hodně dlouho jsem se do toho přemlouval a vypnul po půl hodině. Na podruhé jsem to dokoukal, abych to mohl nějak ohodnotit, ale větší trápárnu jsem opravdu snad neviděl. Jedný věci jsem se asi uchecht, ale už si ani nepamatuju co to bylo, takže to asi zas tak dobrý nebylo...fuj! ()

Honny2 

všechny recenze uživatele

Klub sráčů je naprosto nepochopitelný film a jednen z těch co je tak pitomej, že se vám líbí...někomu. Takže pokud jste připravení na to koukat z nadhledem vysokým jako 400ta patrový mrakodrap, tak dotoho! ()

miron 

všechny recenze uživatele

Podobný případ jako u filmu Bulšit - jako prostředek k smíchu to docela funguje , jenom je to drobátko víc nechutné , (aspoň se tu dozvíte , proč holkám trvá převlíkání tak dlouho). ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Nářez. Co více k tomu dodat. Nejodpornější a nejhnusnější komedie, kde je možné si představit i to, že obrovská přirození našich hrdinů spustí poplach. Vymyšlenost na plnu. Chápu hodnocení odpad. Ale já jsem se smál a divil jsem se víc, než u většiny průměrných filmů. Je to nezvrhlejší komedie, to bezesporu a proto si zaslouží moji úctu. 3 plné hvězdy za všechny ty prasárny a představivost, jakou autoři předvedli. Co si nejvíce vzpomínám je úchalácký a puberťácký hlas. ()

Finarfin 

všechny recenze uživatele

Ani sám nevím, proč tomuhle filmu dávám dvě hvězdičky, možná jsem svoje hodnocení přecenil, neboť se jedná o téměř přesný opak toho, co od filmu očekávám, byť komediálního. Na vlně relativního úspěchu jedničky prciček se svezlo tolik rádoby komedií, že je to až hrůza. Jediné, co bych možná ocenil je herecký výkon dvou hlavních postav. O ději se hovořit nedá, protože to rozhodně není, to, co by tento film, dělalo tím, čím je. A ty dvě hvězdičky? No, mám rád překvapení a rád jsem šokován a to jsem po zhlédnutí téhle komedie opravdu byl. ()

KOZEL84 odpad!

všechny recenze uživatele

Každý kdo měl co společného s tvorbou tohohle filmu by měl spáchat sebevraždu.Asi hodinu trvalo než sem mohl znovu promluvit po shlédnutí tohoto hnoje.a i pak sem jen opakoval-no ty pičo-no ty pičo-...by mě zajímalo jestli někdo čekal Scorseseho. ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

To byla strašná kravina, pousmál jsem se tak jednou, jinak nic. O kultu se nedá hovořit, bylo to celé trapné, místy nechutné. Ale film je to přeci jen dost profláklej, takže bych ho alespoň jednou vidět měl a jsem rád, že už to mám za sebou. A za co ta 1*? Pouze za to, že ta hudba je mi blízká. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si z toho akorát tak několik totálně nechutných scén, které zastínily ostatní „normální“ části (jestli nějaké takové vůbec byly). ()

zuzanocka 

všechny recenze uživatele

Hovorte si čo chcete.. každý sme predsa iný.. =) no a ja mám Klub sráčov proste rada.. Aj keď Kevin a Perry nie sú zrovna zdrojom krásy, šarmantnosti a noblesy a nie sú ani dvakrát sympatickí, týchto dvoch trtkov som si obľúbila.. Humor v tomto filme je považovaný za trápny a hlúpy, no ja som sa musela smiať od začiatku do konca.. Samotný dej je síce slaboduchý a ničím originálny, ale aj tak som si v ňom našla čosi jedinečné.. =) Navyše som ho videla už primoc ráz na to, aby mi neprirástol k srdcu.. =))) A za tú srandu.. 5* ()

Vilg 

všechny recenze uživatele

Joo, tak tohle je velikánskej humus, vážení. Takovej, že mě místy skutečně bavil. Paul Bulva a dloubání beďarů ftw, stejně jako nepodléhání konvenčním stylům oblékání. Exkrement, ano. Ale zábavný exkrement. ()

cyphercz odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z největších pí*ovin, co jse měl kdy tu "čest" vidět... hodnotitelé 3 hvězdami jsou buď velice mladí, nebo velice zvláštní lidé, nad 3 hvězdy to volá po ústavním léčení... ()

Mackoun 

všechny recenze uživatele

Co člověk zpětně neobjeví v žebříčcích nejkontroverznějších kousků ČSFD! Na tomhle skvostu u nás v maloměstě vyrůstal kdejakej puberťák a ať už se jedná o hovadinu jakkoliv silnýho kalibru, tak na ní nadosmrti nezapomenu. Jednou si musím dát po všech těch letech repete. PS: Životní zjištění - DJ Tragéd byl celou tu dobu žena!!! ()

Reklama

Reklama