Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Tento druh filmů se nesmí brát vážně, je to prostě absurdní blbost na vypnutí a relax s kámošema : - ) a pokud se u toho dokážete bavit i po 5-tém zkouknutí tak to celkem ujde. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No, myslel som, že keď to točia Briti, nájdem vo filme aspoň štipku inteligentnosti, či anglického humoru, ale tento shit sa vyrovná aj najväčším americkým teenagerským sračkám. V polke filmu, keď už to aj tak dosť nudilo, som si ešte hovoril, že kde ostatní vidia tie fekálčiny a nechutnosti, ale keď prišli na radu zvratky, ejakuláty a hnis, skoro mi prišlo zle. Za zhodnotenie zvrátenosti stojí aj fakt, že hlavných teenagerských dementov hrali takmer štyridsaťroční herci, z ktorých jeden bol žena! No, ale na tých úbožiakoch sa dalo občas aj od ľútosti zasmiať a kto znesie občas aj techno, nemôže dať odpad! 20%. ()

Hakha odpad!

všechny recenze uživatele

Doporučuji, abyste se na tento film dívaly nalačno, jelikož tak stupidní a nechutnou podívanou jsem ještě neviděl. Snesu toho hodně, ale tohle je opravdu moc. Nejen, že je to naprosto nepovedená snaha zkopírovat mnohem silnějšího bratříčka "Noc v Roxbury", ale také ve všech směrech v čem film Johna Fortenberryho vyniká, zde prudce zaostává. Kdyby se mě někdo zeptal na nejhorší film, který jsem kdy viděl, tak řeknu tento... ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Tohle je šílenost extra ultra. Naprostý úlet od hnusu po brutální až buranský humor. Třebas scéna mačkání beďarů je k jídlu fakt silný kafíčko. No i když je to blbý, hloupý, vodporný, oplzlý, příšerný, šílený, nadsazený, humusoidní, fekalofilní, beďaroidní, mazoidní, bláznivé, úchylné, extravagantní, neurovnalé, nekoukatelné, nepochopitelné, nevymačknutelné, nepolikatelné, neztravitelné, odporné, fuckoidní, shitofonní, přehaný, přerostlá, oteklý, sračkoidní, pissoidní, sprosté, buranoudní, rosoloidní, pasoidní, prostě sem tam mě to celkem pobavilo. Nadsázka na ty pubertózně přeplácané teenage romantičnosti a komedie jak se patří. Žaludky do pytlíků na zvracení a mozky do košů na odpadky, kde by po shlédnutí jisto jistě stejnak skončily. Třebas jen sváteční filmový znalec nad tím ovšem musí lomit ruce. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je tak neskutečně blbej, až v tom lze spatřovat určitou genialitu - vážně, natočit něco tak debilního, to už vyžaduje určité schopnosti..! Některé scény jsou fakt vtipné (koupání v bundách) jiné nekoukatelně trapné. Poměr četnosti výskytu mezi těmito scénami je bohužel asi tak 8:1 ve prospěch špatných a celkově si tohle "ďílo" nic jinýho než odpad nezaslouží, ačkoliv se u toho občas i šíleně zasměju. Já nejsem tvůj otroook!:) ()

Le_Chuck odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je odpad medzi odpadmi. Len málokedy sa mi stane, že film nedopozerám a aj v tej najfekálnejšej komédií sa dá nájť niečo za čo by som dal tu jednu hviezdičku. A tu ? NO HOVNO !!! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Odporné, nechutné, pohoršující. Takhle divnej film jsem ještě neviděl. Hlavní představitelé jsou takový hnusáci, že je budete nesnášet už od začátku. O tom je tahle parodie. Smál jsem se tak půl napůl, jindy mi bylo fakt trapně. Na opileckou párty ale optimální...60% ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli jsem jediná, kdo si vždycky myslel, že Kevin a Perry si dělají prdel z dementních puberťáckých fekalitek, a to způsobem, že je to dementní fekalitka na druhou. Spoustě lidí to přijde "děsně nechutný", fuj s tím do odpadu, ale stejně pitomý prcičky, kde Sean William žere hovno, zřejmě už tak "děsně nechutný" nebudou. No ale asi takhle, nebudu nikoho přesvědčovat, že je to dobrej film, protože není, ale stejně se radši podívám na tuhle strašnou přeprsklou kravinu, která je svou do nebe volající a zamýšlenou retardovaností celkem sympatická, než na jakoukoliv "normální" pubertální prasečinu. Být v době adolescentního rozpuku, vynesla bych ještě skvělou hudbu, leč teď už tomuto stylu neholduju. No, a pak je tam taky Rhys Ifans. PS: Kariéra Harryho Enfielda tímto překvapivě neskončila, ale roli si střihnul ještě ve slečně Marplové, a to zde: http://www.csfd.cz/film/163160-slecna-marplova-neni-koure-bez-ohynku/ Kdo by to byl řekl! ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Humor ktorý si zakladá na dvoch dementoch a je tam až príliš veľa trápnych scén, ktoré až prevalcovali tých vtipných. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Bezchybné dílo, plné lásky a porozumění. Lepší je v rauši sledovat snad už jen South Park nebo Teletubíky. Byť by se znázornění německých turistů mohlo jevit jako kulturně stereotypické, sedí jak prdel na hrnci. No a Perryho musela zahrát baba, protože takhle hnusnýho chlapa i přes masivní casting nenašli.Takže jestli už nejsi starej a skoto mrtvej, a víš o čem hrají Oasis, bav se jedinče. Jo. Jóó. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Sice to je velice stupidní komedie, ale já se bavil. Mě prostě baví komedie o blbečcích , a tihle byli obzvlášť retardovaní. Je jasné, že to je určené jen pro příznivce podobných filmů, a k těm se řadím, tudíž jsem byl spokojen. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Momentálně i mentálně mě tahle britská fekální výplachovka natvrdo rozbourala. Poté co mi bylo dáno mít hlavu také na chroustání podobných septikálních hovadin, soucítím s bližními kterým nebyla dopřána ani standardně dostatečná inteligence a proto se tito jelimani realizují jak umí. Obdivuji jejich zápal pro věc! Všichni jsme přece děti boží. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Nechutna absurdni teenagerska groteska zachytavajici a zaroven parodujici 90s kulturu... Inu dobra, mozna je to jen poklesla pitomina bez hlavy a paty, ale ryze genialni, nepochopene dilo sve doby. ()

Reklama

Reklama