Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

Doski 

všechny recenze uživatele

Je to trhlý, je to někdy trapný, ale prostě stupidní sranda v jednom z nejlepších provedení a hlavně pecka mého mládí.. ještě dodnes někdy používáme s kamarádama hlášky z tohohle filmu. 55% ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Tolik odpadu na jednom místě, no teda. Ale je to pochopitelné, vzhledem k tomu, že ten film je ... je hloupý, nechutný a ... a nechutný. Proč teda dvě *? Protože i přes toto všechno, když stojíte v jednu ráno vedle kámoše DJ, máte v ruce mikrofon a pěkně do rytmu sázíte "Já bych šukal, až bych pukal" a celý parket vám na to souhlasně kýve, ty dvě hvězdy si to zaslouží. Tato příhoda se mohla a nemusela odehrát mně nebo komukoli jinému... :o) ()

Chrlič odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli je jedna z "nejlepších hlášek" tady "...já bych šukal, až bych pukal...", tak já definitivně puknu z tohodle filmu. Pro mě to není ani komedie, ani parodie, ani nic jiného. Těžko jsem hledal nějaké klady, ale příběh o dvou idiotech, co chtějí někde smočit, u mě končí v odpadu. Nikdy více! ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

Tak tady poplavu hodně proti proudu a vůbec se za to nebudu stydět! Odsoudit to kvůli nechutným scénám nebo trance hudbě, může právě jen mnohými z vás zmíněný puberťák,protože tahle komedie má velkou kvalitu! Je fakt,že bez scén polknutých fekálíí či vymačkávání akné, bych se taky obešel(na to jsem se ani dívat nemohl),ale smál jsem se celej film! Defakto stejný námět jako u Blbý a blbější. Dvojice neuvěřitelných tupců(paniců),která má nějakej cíl a za každou cenu se ho snaží splnit a během toho zažije spoustu příhod. Určitě bych vyzdvihnul hlavní hereckou dvojku,protože zahrát takřka ve 40ti náctiletý puberťáky,kteří jsou ještě k tomu dementní,jak český zákony,to chce opravdu hodně hereckýho umu. Dj Bulva byl taky výbornej a hudba jakbysmet. A ty hlášky? haha...slušná práce :-D Podle hodnocení je evidentní,že tahle bláznovina řadí diváky do dvou skupin...odpady nebo plná palba. Film je kvalitou lehce nad průměrem,ale když vidim ty odpady,tak volim tu plnou palbu....Tenhle film je tak dementní až to bolí, ale základem u komedie je smích a já se smál!--->90% ()

Brinkley odpad!

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem ten druh trapnosti, který mi protrhne bránici, ovšem cloumala mnou pouze nuda. Do konce jsem vydžela jen díky pohledu na svého kluka, který se vedle mě třískal smíchy. ()

jakhob 

všechny recenze uživatele

Až tento rok (2013) som sa odvážil si to pozrieť. A je to skutočne sračka všetkých sračiek, ale tá hudba. Tá hudba, to je to, kvôli čomu dám 5*, pretože je to pocta úžasnému trancu, ktorý už zanikol pre mňa v roku 2006. Ak ste s partiou na dome, pijete a odignorujete tú stupiditu, tá hudba spraví z Vašej párty "IBICA PARTY" :)) ()

Rawar 

všechny recenze uživatele

..."já vodsuď padám, je to tady samej zoufalec" :-DDD Naštěstí mám obrovský nadhled a můžu proto v klidu dokoukat celou kultovní frašku, sbalit si kufřík a vyrazit na Ibicu :-D ()

Azog 

všechny recenze uživatele

Je to sračka, ale někdy je "prostě taková nálada" podívat se na pořádnou sračku a potom je toto jedna z možností. Nečekejte příběh, nečekejte, že se zlepší postavy v jakémkoliv směru, čekejte jen spoustu hnusně nechutných scén. ()

DeeH odpad!

všechny recenze uživatele

I když jsem se snažila, nešlo to. Na to se prostě nedá dívat déle než půl hodiny. Buď přišla pointa až na konci nebo Ed Bye hulil trávu při natáčení. Nepochopila jsem, nechápu a nikdy nepochopím proč vůbec takové filmy vznikají. ()

greenwitch odpad!

všechny recenze uživatele

"Toto" mi doporučil jeden můj dospělý příbuzný o jehož normálním duševním vývoji začínám pochybovat. Je to supernechutný film vhodný pojmenovat pouze některými vybranými názvy ženských tělesných partií, které se obvykle zakrývají oblečením a neodhalují. Z toho mohu usuzovat, že filmový štáb tvořila tlupa zastydlých puberťáků a producent měl zrovna krizi středního věku. ()

1985lula 

všechny recenze uživatele

Áno, je to strašná debilina, ale dokázalo ma to rozosmiať ako ešte žiaden film, preto také vysoké hodnotenie a na max. to vytiahol Rhys Ifans, ktorému takéto role perfektne sadnú. ()

xDirtyFrankx 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem nenáviděl. Hrozně, hrozně moc. Byl to v mojí mysli nejhorší film všech dob, hodně dlouho. Poprvý jsem ho viděl asi ve 12 a fakt jsem to nenáviděl. Ale čim jsem starší (teď je mi 26), tim víc se mi začíná líbit. Nevim proč, asi senilita. ()

kraval 

všechny recenze uživatele

Šílená blbost, u níž se ale několikrát i zasmějete úplně debilním postavám. Film by se měl spíše jmenovat Klub dementů. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Celý gympl jsem se tomu vyhýbal, něco mi říkalo, že to nebude dobrý. Celých 8 let jsem snášel řeči jaký to je skvělý a boží film. Po gymplu jsem se tomu vyhýbal ještě dalších 9, až jsem si to teda pustil. A upřímně to je totální filmové dno, které je nechutné, nevtipné a naprosto žalostné. ()

Arrow 

všechny recenze uživatele

,,Ty Keve, máš bundu zapnutou šejdrem."-,,Já to vím, nepřijímám totiž konvenční vzory v oblékání"; ,,Než mě poznal, byl Perry prostým kmánem, ale teď je bourák"; ,,Sorry holky, zrůdy neberem. Krásny lidi dovnitř můžou, ale zrůdy, ne. Rozuměly jste? Hele, vaše ksichty, eee, urážej mý zrcátko." Na kolejích jsme z toho udělali jakousi klasiku. Já osobně to viděl asi 10x. Nejsem vyznavačem např. Prciček a tady jsem třeba taky nemusel mačkání beďarů atd., ale jinak supr, úlet. Tak stupidní film, až je dokonalej. ()

Reklama

Reklama