Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

Mocoft 

všechny recenze uživatele

Musím se trochu filmu zastat. Málem jsem mu dal 5*. Smál jsem se od začátku dokonce. Hlavně postavám, které jsou fakt zoufalé a tragické, ale přitom jich nemůžete litovat. A o tom má být komedie, ne? Ale vadily mi dvě klasické fekální scény (evropani jsou citlivější na tělní výměšky), jinak by bylo 5 hvězd. S refrénem "Já bych šukal, až bych kukal" jsem se smířil - ono se to k těm tragédům hodí. Ale opravdu jsem v poslední době neviděl vtipnější komedii. Komediálního Jima Carreye nesnáším (ale jiné role umí par-excelence). A pokud se vám líbí víc Ben Stiller, tak proti gustu žádný dišputát. ()

D.awi.d 

všechny recenze uživatele

Tohle není "rádobyvtipná teenagerská komedie".Tohle je "opravduvtipná clubberská komedie".Nechutné scény jsou nechutné, vtipné scény jsou vtipné a hlášky nezapomenutelné.Přesně tak já vidím tenhle film.Ale to všecko je stejně jen zrnko písku v poušti.Hlavní síla tohohle filmu je ten NEJLEPŠÍ SOUNDTRACK, JAKÝ KDY EXISTOVAL a troufám si říct i existovat bude.Film, ve kterém při smutné scéně zazní Barber's Addagio nemůže být špatný :) a jestli se vám Kevin a Perry nelíbí, tak vypadněte, vaše xichty urážej mý zrcátko ! : ()

mistvan 

všechny recenze uživatele

Myslím, že většina diváků nepochopila, v čem spočívalo kouzlo týhle dokonalý kraviny. Domnívám se, že autorům šlo právě hlavně o to natočit naprostou šílenost a to se jim dokonale povedlo. V první půlce filmu jsem se skvěle bavil, jak jsem přesně očekával. Jednu hvězdičku jsem strhnul za to, že druhá polovina (odehrávající se na Ibize) byla o něco slabší (nebo-li více fekálnější). ()

tony_2 odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa!!!!. Toto uz snad ani nie je film.Toto prekracuje nechutnostou a stupiditou uz aj filmy s Robom Schneiderom. Na tuto sr...u ani nemam dobreho slova. Jedine co som schopny akceptovat je hudba, ktora je ozaj dobra. Ale iba hudba dobry film neurobi. Jedna z najvacsich ak nie najvacsia hovadina aku som kedy videl.Kto dal na toto peniaze neviem.Ale zdravy rozum mu urcite chybal. Ruky prec a zabudnut uplne ze cosi take vobec vzniklo. ()

Prďoch 

všechny recenze uživatele

Mám pocit jakoby tento film nebyl většinou lidí pochopen...:( Pro mě to byla geniální podívaná parodující svou dobu naprosto nepřekonatelným způsobem. ()

mliko 

všechny recenze uživatele

Jednoduse bych shrnul tento film jednou vetou - Je to smeska dobrejch vtipu a dobrych scen v tragickem pribehu. ()

48 

všechny recenze uživatele

Todle je tak blbý. A svete divse, ja se u toho bavil. Asi tim jak je to blbý. Oproti ostatnim teenagerovským komediím jednoznačně skvost. ()

/:-D odpad!

všechny recenze uživatele

proste nechapem,nechapem ako moze niekto natocit nieco take alebo este mu k tomu dat peniaze aby to natocil ja proste nechapem.Asi som moc naivny clovek :) ()

awokado 

všechny recenze uživatele

ano, je to tu docela haněno......chápu, že většina lidí v tom nevidí nic...a zdá se jim tento film ubohej, nechutnej a debilní...leč já si nemohu pomoci, neboť v něm vidím docela dobrou parodii právě na ty tupý týnejdžrovský komedie:)...Pól Bulva ..a kořeň v kufru je best ...cheche ()

kovarex 

všechny recenze uživatele

Ať si říká kdo chce co chce, já to vnímám jako sebekritkcký pohled na chápání světa hormony nadpovoanými, nadrženými puberťáky. ()

fojtas 

všechny recenze uživatele

proc tolik hvezd???film je nabity hlaskama a super hudbou a co si bedeme vykladat je proste kultovni...splnuje vse - nekteri ho miluji jini nenavidi ()

DonTommy 

všechny recenze uživatele

"Žjóva, dýdžejská superhvězda Paul Bulva" :D jo, je to debilita, ale aspoň za magora Paula Bulvu a ten úchylnej českej dabing musim tu jednu * dát :) ()

Alojs odpad!

všechny recenze uživatele

Jak by řekl můj učitel architektury: "Tak tohle bolelo." Neuvěřitelná sračka natažená na neuvěřitelnou stopáž. Dodnes mi není znám důvod masové obliby mezi teenagery. Scéna s hovínkem ve vodě je vrcholem filmového hnusu. Ufff... Viděno s donucením, v davu připitých.... ()

zmates odpad!

všechny recenze uživatele

Na takové veledílo jsou má slova krátká. Dovolil bych si tedy vypůjčit citát pana Zdeňka Pohlreicha: "Viděl jsem hada srát, ty vole, žábu bušit pěstí do skály, ty vole, koně zvracet v barvách francouzský trikolóry, ty vole, dokonce jsem viděl i stíhačku couvat, vole, ale todleto..." ()

coco.brice 

všechny recenze uživatele

dvě hvězdicky a to hlavně za luxusní soundtracka a tedy tím i music k filmu..a asi dvě vtipné hlášky..ovšem i to je někdy víc než se mi dostane v jiných komediích...:) ()

BuchtiCZ 

všechny recenze uživatele

Veliká a naprostá demence, ale mačkání beďarů, DJ Bulva ponižující hlavní sráče a imbecilní pubertální fórky mě i proti mé vůli přinutily se několikrát chlámat a zvedají tuto sračku ze stoky do průměrné žumpy svého druhu. ()

Reklama

Reklama