Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

john.h 

všechny recenze uživatele

Dost velká slátanina, u které jsem se však párkrát uchechtnul. Taky musím ocenit, že suší Britové to tady docela rozjeli a rozhodně si nezaslouží odpady. ()

m0lL!sS 

všechny recenze uživatele

Primitivní DJská komedie plná ujetých hlášek a nechutností. Musím však uznat, že při některých scénách jsem se svílej smíchy někde pod stolem. Z kinematografického hlediska absolutní odpad, z toho komediálního si to zaslouží pohodové dvě hvězdičky. "Jsem náctiletý génius, kterého svět neobjevil." Kevin a Perry jedou! ()

Tanmut odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film má jednu myšlenku (obrácení bundy), jednu nezapomenutelnou pasáž ("Já bych šukal, až bych kukal. Kozy! Kozy!" To opravdu z hlavy už nikdy nedostanu) a jeden vtipný moment ... ... ... .... nebo možná nemá. (Háži kamenem). ()

Kubaaaa odpad!

všechny recenze uživatele

Totální sr*čka plná fekálního a nechutnýho humoru. Velebnosti, jdu blejt! (Obsáhlejší příspěvek nenapíšu, protože už jen z přemýšlení, o tomhle výplodu nějáký zhovadilý a chorý mysli, je mi nevolno) ()

Indy21 odpad!

všechny recenze uživatele

...................................................stejně zajímavý jako tento komentář................................................................... ()

denbrough odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou hovadinu jsem fakt snad nikdy neviděl.. Možná jsem měl vydržet až do konce, a ne to vypnout po 40 minutách. Třeba bych dal taky 5 hvězd !!! :-( Nedoporučuju nikomu. ()

dewil21 odpad!

všechny recenze uživatele

Měla jsem to poznat už z toho názvu! Ale tehdy jsem, já bláhová a naivní 15letá (dnešní řečí) fuckt kůl teenka, podlehla kamarádům a shlédla tento film (?) a už tenkrát jsem se styděla za ty debily před kamerou... Pak jsem se snažila všechny ty zážitky vytěsnit a dnes jsem na to narazila znovu... A všechno se mi to vrátilo! Mačkání beďarů, cucání mentálů a trapnost, že to nepřebila ani Stávka dýdžejů od hodně podobnýho týpka. Nyní, více než kdy jindy, lituji, že nežijeme ve světě Harryho Pottera, protože tam existuje mazací kouzlo nebo nějakej lektvar ze smrdutý houby, po kterém by vzpomínka na tuto komedii zmizela a v mé müsli by opět zavládl klid a mír. ()

Arsene 

všechny recenze uživatele

Pane bože to je hnus. Ještě blbější než blbý a ještě blbější, ještě nechutnější než Sacha Baron Cohen v nejlepší formě. Film nutící diváka utrhnout si ušní boltce a vyrvat si oční Bulvy z hlavy. Mimochodem, také nevyznávám konveční styl v oblékání. Domácí kino v Severní ulici si nemohlo vybrat lepší promítání k zahájení provozu než toto, nyní už může jít kvalita filmů jen nahoru. Ale je to legendární... ()

departed odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film má osmdesát minut a z toho v sedmdesáti devíti do toho hrajou samý skladby. Takže se vlastně ani nejedná o film, ale spíš o takový hudební dokument. Dokument jsem napsal proto, že diváci zde sledují ,herce' jak ze sebe dělaj naprostý kokoty a jim to očividně nevadí. Už chyběl jen vypravěč. ()

Zl0 

všechny recenze uživatele

Tak toto je pecka! Prvý a asi jediný film čo som si pozrel 2x ihneď po sebe. Buď budete zomierať od smiechu po zhliadnutí toho najprimitívnejšieho materiálu čo sa do komédie o dvoch anglických nadržaných vyznavačoch tuctuc hudby dá napchať, alebo to znechutene vypnete a kliknete na "odpad". Ja som rozhodne fanúšik filmu - aj kanálny humor treba vedieť natočiť. Toto je skvost. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Klasika a pro mě kultovní biják :) kterej jsem viděl opravdu mnohokrát :) zrzavej chlup, DJ Bulva atd... to je nářez a celej film doprovádí luxusní soundtrack ou jee :) ()

Snathoras odpad!

všechny recenze uživatele

Ježiš to byla blbost...jako aby teenagery hráli 40 letí herci (a kluka navíc ženská...no prostě hovadina světa)...byl to vlastně film o jednom velkém hovně...z jaké planety asi ústřední dvojice byla se nikdy nedozvíme (snad) a pokud jo...tak doufám, že všichni její obyvatelé někdy pomřou na epidemii demence...I když jsem zásadně proti kritickému pohledu na komedie, které obvykle mají být totálně šílené a mají pobavit lidi tak u tohoto ani můj pohled "ber to tak jak to je" nefungoval...prostě sračka no ()

Zombiepod odpad!

všechny recenze uživatele

Angličani sa tentoraz svojim humorom nijak nevyšvihli - film samotný je nechutný plagiát amerických komédií 90-tych rokov, do ktorého nevkladajú ani štipku svojej kultúry. a kopírujú z tej západnej len to najhoršie. Nepochybne odpad. ()

Voorhees odpad!

všechny recenze uživatele

Asi takhle. Ze začátku se film držel na stabilní 2 hvězdičky. Bylo to sice hodně zvláštní, ale přeci jenom to ušlo a nenudil jsem se. Jenže tak po 15 minutách sem se nudit začal a po dalších 20 minutách se film zvrhl v klasickou americkou čuňárnu, což film degradovalo na naprostej odpad! ()

Nelishka91 

všechny recenze uživatele

To je prostě taková klasika, že tomu nejde odolat. Tenhle film musíte brát s velkou rezervou, protože příběh to má skoro minimální. Ale ta hudba, dámy a pánové, ta je boží! ()

Fildas 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo cca. 13 a viděl jsem poprvé tuto hovadinu, tak mi to připadalo hustý, ale v té době mi připadal hustej i Semir Gerkhan. Takže mohu zcela jistě říct že můj kinematografický vkus byl na úrovní automatické pračky v posledním tažení. Alespoň jednu * za to že je to poměrně originální p°čovina. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Je to píčovina a totální ujetost hraničící s filmovou žumpou. Ale jen vzpomínka na ty dvě nechutný hovada a DJ Bulvu mě rozesmává ještě dnes. Já se u týhle total demence celkem nasměju. ()

Reklama

Reklama