Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

A_FISH odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho sem přemejšlel, jestli jsem někdy viděl blbější film, ale vážně si nemůžu vzpomenout ..... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Je to pitomost až trapnost, ale já se bavil docela dobře. Některé scénky jsou zdařilé. Chtěl bych jet na Ibizu... 45% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Má srdcová záležitost. Neskutečně srandovní komedie. Jízda od začátku do konce. Už od svých cca deseti let, kdy jsem Klub sráčů viděl poprvé na VHSce, je to moje nejoblíbenější komedie. I když se na to dívám už po několikáté, tak se pořád musím smát. Taktéž je zde skvělý soundtrack, který obsahuje tranceové písničky, které miluju. Harry Enfield je opravdu skvělý herec a ty jeho grimasy ve filmu jsou nepřekonatelný. Zatím se nenašel film, který by ho překonal. Je to prostě absolutní špica. Tohle by byl TEN film, kterému bych dal šestou hvězdu. ()

lamps odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takhle si představuju vrchol trapnosti. Dva třicetiletý chlapi hrajou nadržený repující puberťáky ve filmu s nejdebilnějšími a nejoplzlejšími pokusy o rozesmání, jaké jsem kdy v televizi zaznamenal. No prostě HUMUS, oproti kterému je občas i takový Kameňák docela snesitelné dílo. Nechápu, jak to mohlo nabrat těch 39%, protože pro mě je to určitě jeden z nejhorších filmů vůbec. ()

Boogeyman odpad!

všechny recenze uživatele

Měl bych se snažit být co nejmíň vulgární,ale to nejde. Ne u takovéhle tupé odporné sračky! Tenhle film je hnus,kterej by se měl zakázat, protože posunuje hranici špatného vkusu do nebezpečných mezí a mohlo by to mít nedozírné následky. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

S až infantilní radostí fanatického bohemisty jsem si vážení uvědomil, že jsem se díky tomuto filmu naučit opět několik nových vulgárních slov, jež nehodna jsou mého citu pro spisovný jazyk český, však k vyjádření mého názoru žargonu slov jaksi nedostačuje. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Pamatuju mladý léta na základce někdy ve čtvrtý třídě, kdy jsme na to s partou tajně koukali a báli se, že nás načapou rodiče. Asi první komedie danýho tématu co jsem vůbec viděl. Až se pro mě za účasti mírný nostalgie stala kultovní. Je to tak debilní a nechutný až je to brutálně vtipný a padaj naprosto neskutečný hlášky. On už ten název mluví za vše. A i po těch X letech se u toho s lahváčem v ruce parádně pobavim. PS: Neříkam to často, ale ten českej dabing je boží. BTW: "Směju" se nad zdejšími komentáři. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Ultimátně retardovaný film. Je tak strašně retardovaný že jsem se u něj dokonce i párkrát lehce pousmál..... jinak jsem se jen šklebil znechucením a děsem z toho na jako píčovinu se to dívám. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Opravdu dlouho jsem v nějakém filmu neviděl ošklivější hlavní hrdiny. Člověk se jich pomalu bojí a je mu za ně v mnoha situacích trapně. Ale na druhou stranu, to byl zřejmně účel, a v tomto případě byl splněn. Některé situace mě skoro až vytáčely. Navíc Perryho hrála herečka Kathy Burke, a musím před jejím výkonem smeknout. Také se povedlo několik gegů, u kterých jsem se opravdu zasmál. Za mě 55% ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Toto hodnocení neberte zase tak vážně. Tři dávám z nostalgie po mých pubertálních letech a speciální hvězdičku za výborný soundtrack :-) ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Nevím, kam s ním (a chybí mi rým)." American Pie without limit, šíleně (ale s láskou k žánru) přepálené, jinými slovy Virginity fecal Sharknado. Občas jsem se od srdce zasmál, párkrát uronil nostalgickou slzu a ty humus chvíle, trapné až k nevydržení, jsem přestál důstojně, podobně jako naši dva panicové, Zrzavý chlup a Tragéd (jasná Barbora Hrzánová). Novinkou pro mě bylo Bulvovo nasávání alkoholu přes oční bulvu. Nic pro mě, ale poradím to švagrovi, ten rád zkouší nové věci. Mimochodem, na dveře pokojíčku mého syna už klepe puberta. Až to s ním bude k nevydržení, přijde čas na Kevin & Perry Go Large (český název jako vždy mimózní, ale aspoň se uživatelé udělující odpad! mají o co otírat). Myslím, že Harry Enfield a jeho geniální pitvoření (výjimečně doporučuji dabing, též parádní úlet) svým nastaveným zrcátkem [sic!] zkrotí i toho nejdivočejšího, na rodiče držkujícího rebela. Tohle vidět nechce. ()

Sobis87 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu vrchol nevkusu a nejhorší na tom je, že některé scény z tohoto "filmu" nedokážu vytěsnit z paměti i po tolika letech (lejno ve vodě a mačkání jebanů...). Dobré vtipy by se daly spočítat na prstech jedné ruky a kromě přehrávajícího Rhyse Ifanse se u Klubu sráčů (neskutečně hovadský překlad, na to jsou naši distributoři experti) nedá snad ani mluvit o nějakých hereckých výkonech...o komediálním talentu ani nemluvím. Tohle je ukázková sr*čka, ruce pryč! ()

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

to sa fakt nedá pozerať! vo svojom filme som videl len málo podobne príšerných a asi žiaden príšernejší film, než týchto dvoch štyridsiatnikov (jeden z nich je žena!), ktorí dementne prehrávajú pseudoparódiu na puberťákov; humor tu spočíva v tom, že sa hlavným hrdinom rýchlosťou blesku vymršťujú erekcie každých 5 minút; aspoň, že má tento nepodarok, ktorý radšej nemal vzniknúť, dokonalý soundtrack zložený z toho najnepočúvateľnejšieho, čo pekelná techno scéna ibizy vyvrhla na svetlo sveta; pri máloktorom hodnotení "odpad" som si bol 100% istý, že je oprávnené, výstižné a zaslúžené; ()

Reklama

Reklama